Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کردستان آمادگی جهش بزرگ اقتصادی را دارد، گفت: توسعه این استان مستلزم ایجاد صنایع متناسب با ظرفیت‌ها، مواد خام و معدنی موجود در منطقه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، محسن رضایی شامگاه پنجشنبه در  برنامه چریکه‌ی‌شو (نوای شب) صدا و سیمای مرکز کردستان اظهار داشت: خاصیت اقتصاد مقاومتی درون‌زا یعنی تولیدی و برون‌زایی آن به معنای تجاری بودن است و این ویژگی در کردستان وجود دارد، بنابراین باید از این ظرفیت برای صنعتی شدن این خطه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مانع بزرگ صنعتی شدن کردستان، نبود صنایع تبدیلی متناسب با تولیدات آن است، اضافه کرد: صنعت پتروشیمی در این استان وجود دارد اما صنایع پایین دست آن ایجاد نشده است و دولت و مجلس وظیفه دارند در این راستا سرمایه‌گذاری عمده‌ای داشته باشند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه اکنون در کردستان سالانه پنج تن طلا تولید و امکان افزایش آن به هفت تن نیز وجود دارد، افزود: معتقدم باید ایالت‌های اقتصادی در کشور ایجاد شود و برای توسعه کردستان هم نیاز است نسخه‌ای متناسب با ظرفیت و تولیدات آن پیچید.

رضایی بر لزوم دادن اختیارات تولید و تجارت به استان‌ها از جمله کردستان تاکید کرد و گفت: اگر این سیاست در پیش گرفته شود در کمتر از پنج سال می‌توان شاهد جهش بزرگی در اقتصاد این استان، اشتغالزایی فراوان و تولید ثروت بود.

وی یکی از ظرفیت‌های خوب استان را دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد و یادآور شد: نیروی انسانی توانمند، اصلی‌ترین سرمایه کردستان است و آمار جوانان تحصیل‌کرده بسیار زیاد است، پس با سرمایه‌گذاری روز آنان امکان توسعه استان در بازه زمانی کوتاه وجود دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم استفاده از آب‌ و هوای خوب، ظرفیت‌های گردشگری، حمل و نقل و هتلداری برای توسعه کردستان تاکید کرد و اظهار داشت: صنعتی را باید در استان‌ها از جمله کردستان ایجاد کرد که در ارتباط مستقیم با زندگی روزمره مردم باشد و درآمد آن به جیب خود اهالی منطقه برگردد.

رضایی تامین مالی و اعتبارات را از جمله مهمترین مشکلات کارآفرینان در کردستان اعلام کرد و گفت: تسهیلاتی که در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد کافی نیست و باید سقف پرداختی تسهیلات بانکی برداشته شود، چراکه با پرداخت اعتبارات مالی مناسب، زمینه برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم می‌شود.

وی به طرح منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان و بررسی آن در مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد و یادآور شد: تمام تلاش خود را برای نهایی شدن این مصوبه در مجمع بکار می‌گیرم، ضمن اینکه اعتقاد دارم بازارچه‌های مرزی نیز باید توسعه و تعداد آن افزایش یابد و وضعیت کولبران هم باید ساماندهی شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، مردم کردستان را وفادار، متعهد و مهربان توصیف کرد و افزود: وفاداری، شجاعت و دلبستگی مردم این خطه به ایران و تعلق خاطر آنان به سرزمین اسلامی، نشان از آن دارد که مردم این استان، خود را ایرانی اصیل می‌دانند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام روز پنجشنبه به کردستان سفر کرد. شرکت در سالگرد گرامیداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، دیدار با استاندار کردستان، نشست صمیمی با نیروهای انقلاب اسلامی در کردستان،حضور در مزار شهدای گمنام بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس و دیدار با اساتید دانشگاهها، از برنامه‌های محسن رضایی در سفر به این استان بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۰۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: کمبود ظرفیت تولید برق در این شهرستان مانعی برای توسعه مراکز تولید صنعتی و کشاورزی شده است.

علی محمدی کیا، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با حضور مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکتبرق استان اصفهان، اظهار کرد: با وجود توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی و صنعتی در این شهرستان، اما کمبود ظرفیت برق‌رسانی مانعی برای راه‌اندازی گلخانه و شرکت‌های صنعتی شده است.

وی افزود: ۵۰۰ درخواست راه‌اندازی گلخانه به جهاد کشاورزی ارائه شده اما به دلیل کمبود ظرفیت برق امکان صدور مجوز برای آنان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به گفته فرماندار تیران و کرون با توجه به راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در این منطقه توسعه شبکه برق برای فعالیت آن نیاز است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود گاز برای گلخانه‌ها طی سال‌های گذشته وجود داشت، اما با احداث یک ایستگاه تقلیل، این نگرانی رفع شد و امروز معضل کمبود برق پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

به اعتقاد محمدی‌کیا تسریع شرکت برق در تأمین انرژی مشکل کمبود برق مصارف خانگی در فصل تابستان را نیز رفع خواهد کرد.

پروژه‌های برق‌رسانی در دستور کار وزارت نیرو

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان در این جلسه به معضل کمبود برق در استان اشاره و اظهار کرد: توسعه صنعتی، کشاورزی و مصارف خانگی منجر به کمبود برق شده که چند پروژه جدید برای تأمین این نیاز پیش‌بینی شده و در حال اجرا است.

سعید محسنی افزود: پست جدید انتقال برق در حال احداث و راه‌اندازی است که پیش‌بینی می‌شود تا تابستان امسال در مدار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: پست جدید نیز در دستور کار برای انتقال برق منطقه نجف‌آباد و حومه پیش‌بینی شده که این بستر نیز تا ۱۴۰۴ روی خط بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تقاضا برای تأمین برق صنعتی و خانگی افزایش‌یافته و با توجه به هزینه‌های بالای تولید این انرژی، شرایط سخت اقتصادی برای وزارت نیرو به وجود آمده است.

وی مشارکت بین بخش‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای را راهکاری برای تأمین هزینه‌ها و تسریع در اجرای این پروژه اعلام کرد.

محسنی با بیان اینکه افت ولتاژ در بعضی از مناطق اصفهان داریم، تصریح کرد: فاصله زیاد پست توزیع با پست بالادستی منجر به این مشکل می‌شود که باید پست‌های جدید ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم