Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت قیام ١٩ دی مردم شهر قم در تشکر از حرکت حماسه‌گونه‌ی مردم ایران در بزرگداشت سالگرد شهید سلیمانی فرمودند: لازم است حمد الهی را به جا بیاورم و از مردم عزیز کشورمان سپاسگزاری کنم به خاطر حرکت عظیم حماسه‌گونه‌ای که در سالگرد شهید عزیزمان سلیمانی و شهید ابومهدی در کشور به وجود آوردند و روح تازه‌ای به کالبد کشور و ملت دمیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، بخش‌هایی از سخنرانی رهبر انقلاب در ادامه می‌آید:

• با هیچ بخش‌نامه ای و با هیچ دستوری امکان نداشت چنین حرکتی بوجود بیاید، این حرکت ناشی از عواطف مردم، بصیرت مردم و انگیزه‌های درست مردم بود.

• همچنین تجمع بزرگ و شگفت انگیزی که در بغداد و در بعضی از شهرهای دیگر عراق برای تکریم و بزرگداشت از شهید ابومهدی فرمانده برجسته عراقی و شهید سلیمانی مهمان عزیز مردم عراق تشکیل شد از همه برادران و خواهرانی که دراینجا و عراق در این مراسم شرکت کردند صمیمانه تشکر میکنم.

• لازم می دانم شهدای همراه شهید سلیمانی را هم نامشان را بیاورم، چون عظمت شهید سلیمانی موجب شد که نام این ها کمتر آورده شود و کمتر مطرح شود. شهید پورجعفری، شهید مظفری‌نیا، شهید طارمی و شهید زمانی‌نیا که همه اینها جزو شهدای عالیقدرند و همچنین همراهان شهید ابومهدی عراقی که نام آنها را البته در ذهن ندارم.

- درباره قیام ۱۹ دی باید دو مطلب مطرح شود؛ یکی اینکه لازم است از یاد ۱۹ دی و این حادثه حراست و نگهبانی کنیم و یکی هم این است که باید از محتوا و مضمون آن حراست و نگهبانی داشته باشیم.

اینکه از خود آن حماسه باید حراست کنیم به این دلیل است که این حادثه از نقاط اوج ملت ایران است. این نقاط اوج برای هر ملتی باید زنده نگه داشته شود چون هم به آیندگان روحیه می‌دهد و هم مایه افتخار و عزت ملی است.

 - نگهبانی از محتوای این حادثه به این دلیل است که راویان خائن و تحلیل‌گران مغرض سعی می‌کنند محتوای این حوادث را به نفع مقصود خود و قدرت‌های مغرض قبضه کند.

- امروز یکی از کارهای مهم دستگاه‌های جاسوسی همین است که حوادث ملت‌ها را رصد می‌کنند و با قلم اشخاص مشهور و معروف و با ابزارهای تطمیع خود و از زبان آن گویندگان، حوادث را به نفع خود تغییر می‌دهند.

- کتابی درباره تسلط دستگاه جاسوسی آمریکا به مطبوعات بزرگ دنیا و نویسندگان معروف را اخیراً می‌خواندم که نویسنده‌ای آمریکایی نوشته است و از اقدامات سازمان سیا در زمینه تسلط بر مطبوعات و قلم نویسندگان سخن می‌گوید و حتی از یکی از بزرگترین نشریات فرانسوی هم نام می‌برد که تحت تسلط سیا کار می‌کرد. مراقب باشیم که این اتفاق برای حوادثی همچون ۱۹ دی رخ ندهد که دشمنان آن را تغییر محتوا دهند.

 - حرکت مردم قم اساسأ یک حرکت دینی بود. رهبر آن حرکت یک روحانی برجسته و یک مرجع تقلید بود که اقداماتش را بر اساس مبانی دینی پیش می‌برد.

- یک هفته قبل از قیام مردم قم رییس جمهوری آمریکا که آنوقت کارتر بود، حمایت و پشتیبانی صدردصد خود از رژیم پهلوی و محمدرضا اعلام کرد.

- حرکت قم یک حرکت ضدآمریکایی و ضداستکباری بود که به خاطر منافع خود از رژیم دیکتاتور، فاسد و ضددین پهلوی حمایت می‌کردند. پس این قیام هم جنبه دینی و هم ضدآمریکایی داشت. - قیام ۱۹ دی اولین ضربه پتک ابراهیمی بر بت بزرگ آمریکا بود.

- وضع و حال بت بزرگ را امروز می‌بینید. این انتخاباتشان است، این دموکراسی‌شان است، این حقوق بشرشان است که هر روز یک سیاهپوست را بدون دلیل می‌کشند و قاتل هم پیدا نمی‌شود. این هم ارزش‌هایشان است که در دنیا مسخره شده است و این هم از اقتصادشان است که میلیون‌ها نفر گرسنه و بیکار را به همراه دارد. حال با این اوضاع اما برخی هنوز قبله‌شان آمریکاست.

- عده‌ای خیال می‌کنند اگر با آمریکا توافق کردیم و مذاکره کردیم، کشور یک بهشت برین می‌شود. نه چنین نیست. نگاهی به وضع کشور در دوران رژیم پهلوی بکنید. نگاهی بکنید به وضعیت کشورهای منطقه که نام نمی‌برم اما خود می‌دانید، و ببینید آنان که مدام قربان صدقه آمریکا می‌روند چه وضعی دارند.

-آمریکا نفع خود را و منافعش را در بی‌ثباتی منطقه می‌بیند، مگر آنکه خود را مسلط بر منطقه ببیند. تا قبل از آن اما نفع خود را در بی‌ثباتی منطقه می‌بییند و این را خودشان هم می‌گویند.

- ما در منطقه برخلاف حرف آن یاوه‌گوی آمریکایی عامل بی‌ثباتی نیستیم، ما مقابل بی‌ثبات‌سازی آمریکا ایستاده‌ایم.

- در سال ۸۸ آمریکا می‌خواست ایران را بی‌ثبات سازد، همان اتفاقی که برای آنان در سال ۹۹ برای خودشان رخ داد و خدای متعال همان وضعیتی را که برای ایران می‌خواستند تا جنگ داخلی راه بیندازند، برای خودشان پیش آورد.

- ما مواضع‌مان در مقابل آمریکا ناشی از این هدف بزرگ ماست که یک تمدن عظیم اسلامی را ایجاد کنیم که شاید به نسل فعلی نرسد اما هدفی است که نسل‌های بعدی به آن خواهد رسید.

- در مورد تحریم‌ها؛ جبهه غرب و دشمنان ما موظفند این حرکت خباث‌آمیز را خاتمه دهند و فوراً متوقف کنند. باید همه تحریم‌ها رفع شود که یک حرکت خائنانه و در ضدیت با مردم ایران است نه صرفاً مسئولان کشور.

- آنان باید تحریم‌ها را بردارند، ولی بر فرض که برندارند، هرچند که اساساً تحریم‌ها در حال بی‌اثرشدن هم هست، ولی ما هم باید اقتصاد کشور را طوری برنامه‌ریزی کنیم که با رفتن و آمدن تحریم و بازیگری‌های دشمن دچار مشکل نشویم.

- در مورد حضور در منطقه؛ نظام جمهوری اسلامی موظف است طوری رفتار کند که دوستان و هوادارانش در منطقه تقویت شوند. این وظیفه ماست. نباید اجازه دهیم هواداران و دوستاران ما تضعیف شوند. این حضور ما در منطقه ثبات‌آفرین است. این حضور قطعی است و باید وجود داشته باشد.

- در مورد قدرت دفاعی؛ نظام اسلامی حق ندارد کشور را اینگونه نگه دارد که یک انسان بی‌عرضه‌ای مثل صدام حسین بیاید و تهران را بمباران کند و ما نتوانیم کاری کنیم چون امکانات نداشتیم.

- وقتی موشک جمهوری اسلامی می‌تواند پهپاد سرنگون کند و می‌تواند پایگاه عین‌الاسد را آنگونه هدف قرار دهد، آن وقت دشمن هم در محاسبات خود توان دفاعی ما را در نظر می‌گیرد.

- در مورد مسئله برجام و تعهدات جمهوری اسلامی؛ نکته اول این است که بحث از برگشت آمریکا به برجام است. ما هیچ عجله‌ای نداریم آمریکا به برجام برگردد. آنچه ما بر آن تاکید داریم برداشته شدن تحریم‌هاست که حقی ضایع‌شده از ملت ایران است.

- اگر تحریم‌ها برداشته شود، آنوقت برگشت آمریکا به برجام معنا دارد اما اگر این رخ نداد، حتی برگشت آمریکا به برجام ممکن است به ضرر ما باشد. البته ما به دولت و مجلس هم گفته‌ایم که در این زمینه مراقبت کافی داشته باشند.

- نکته دوم این است که تصمیم مجلس و دولت در زمینه برجام یک تصمیم درست و منطقی است. وقتی دشمن به تعهدات خود عمل نمی‌کند دلیلی ندارد ما به همه تعهدات خود در برجام عمل کنیم. اگر چنانچه آنان به تعهدات خود برگردند ما هم به تعهدات خود برمی‌گردیم و بنده این را از اول گفته‌ام.

- در مورد توصیه‌ام به دولت جوان انقلابی و استفاده از نیروهای مجرب که برخی می‌گویند این دو باهم قابل جمع نیست باید بگویم که کاملاً قبل جمع است. من همیشه از نیروی جوان کشور و ابتکارات و خلاقیت‌های آنان استقبال کرده‌ام. باید از نشاط و روحیه کاری و انگیزه آنان حداکثر استفاده را کشور انجام دهد. آنان فرزندان ما و کشور هستند اما اینکه می‌گوییم باید از آنان در مدیریت کشور استفاده شود معنایش این نیست که کادر مجرب کشور کاملا کنار گذشته شوند. هرکسی به فراخور اقتضائات در مدیریت قرار می‌گیرد.

- در مورد جوان انقلابی، نزدیک انتخابات حرف‌هایی دارم که خواهم زد. اما اگر گفتیم از نیروهای مجرب استفاده شود معنایش تعارض با نیروهای جوان نیست.

- واکسنی که برای کرونا آماده شد مایه افتخار و عزت کشور است. سعی نکنند این را انکار نکنند.

- وقتی در مورد فعالیت سانتریفیوژها در کشور مطالبی مطرح کردم، برخی از کارشناسان علمی به ما نامه نوشتند و گفتند مبادا گول این حرف‌ها را بخورید! این‌ها نمی‌توانند چنین کاری انجام دهند ما دیدیم که انجام شد و به کجا هم رسید.

- ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. اگر توانسته بودند واکسنی درست کنند و اگر کارخانه فایزر آنان می‌تواند واکسن درست کند، اول برای خودشان مصرف کنند که در ظرف ۲۴ ساعت چهار هزار تلفات ندهند. این در مورد انگلیس هم صادق است. من البته به کار فرانسه هم اعتماد چندانی ندارم که سابقه‌ای در مورد خون‌های آلوده دارند.

- مردم همکاری خوبی داشتند و آمارها در کشور پایین آمده است اما شرایط خوب نیست و هنوز هم صد نفر رقم بالایی است. پس مردم عزیز ما هم فکر نکنند ماجرا تمام شده است. همچنان باید مراقبت‌ها را ادامه داد.

سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی در سالروز قیام ۱۹ دی، هر سال با حضور هزاران نفر از مردم قم در حسینیه امام خمینی برگزار می‌شد که امسال به علت شیوع ویروس کرونا، بدون حضور جمعیت و به صورت تلویزیونی انجام شد.

این خبر تکمیل می شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا مازوت توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی سقوط بوئینگ 737 رهبر انقلاب آیت الله خامنه ای نوزدهم دی قیام مردم قم حماسه ترور سردار سلیمانی سالگرد شهادت آلودگی هوا مازوت توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی سقوط بوئینگ 737 آمریکا به برجام شهید سلیمانی تعهدات خود تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!

«برجام صرفاً یک مخدر بود که حواس مسئولین را از تحولات پرت کرد. برجام هویت دولت قبل است و به همین دلیل نمی‌خواهند شکست آن را بپذیرند. بدفهمی دولت روحانی از پدیده تحریم باعث از دست رفتن دهه۹۰ شد».

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد به بیان نقاط ضعف و قوت دهه نود پرداخت و در حالی که بیان می‌کرد دهه نود، بدترین دهه مردم ایران بوده، به تعریف و تمجید درباره برجام پرداخت. در واکنش به این اظهارات، مسعود براتی کارشناس مسائل اقتصادی به رجانیوز گفت: برخی از صحبت‌های آقای جهانگیری درباره وضعیت اقتصادی و تحولات دهه ۹۰ قابل‌قبول و برخی تحلیل‌ها غیرواقعی هستند. دهه ۹۰ دهه گمشده اقتصاد ایران است، اما آقای جهانگیری به دلایل این گمشدگی اشاره نکردند. بر خلاف آن چیزی که مدنظر آقای جهانگیری است که برجام توانست شرایط اقتصادی جامعه را متحول کند، اتفاقاً نوع مواجهه دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بحث تحریم‌ها و مسیری که انتخاب شد، یعنی مسیر مذاکره برای رفع تحریم‌ها، بدون شک اثر خیلی جدی در گم‌شدن دهه ۹۰ در اقتصاد ما داشته است.

آن چیزی که متأسفانه در دهه ۹۰ اتفاق افتاد، بدفهمی از پدیده تحریم، از نحوه کارکرد تحریم و از جایگاه تحریم در سیاست خارجی آمریکا و اهداف خصمانه‌ای بود که دولت آمریکا در قبال ایران دنبال کرد و برنامه‌هایی که علیه مردم ایران داشت. این بدفهمی سبب شد که راه اشتباهی انتخاب شود و این راه اشتباه باعث شد که ما دهه ۹۰ را برای رشد اقتصادی و استحکام اقتصادی از دست بدهیم. این نکته‌ای است که آقای جهانگیری اصلاً به آن اشاره نکرده است.

از طرفی ایشان در بحث اقتصادی برجام اغراق‌هایی هم کرده است. البته برجام آورده‌ها و نتایجی داشته، اما نه آن چیزی که به‌صورت اغراق گونه بیان شود. مهم‌ترین آورده برجام فروش فیزیکی نفت ایران و بازگشت سطح فروش نفت به قبل از تحریم‌ها بود که در سال‌های ۹۵ و ۹۶ اتفاق افتاد. نوع تعاملات اقتصادی خارجی ایران به‌گونه‌ای شد که کاملاً نسبت به بازگشت تحریم‌ها آسیب‌پذیر شد و لذا هر چند شاهد رشد نفتی خوب در سال ۹۵ بودیم، اما این رشد در سال ۹۶ رخ نداد، چون مهم‌ترین متغیر آن نفت بود و یک‌بار اتفاق افتاد و وقتی در سال ۹۷ با تحریم‌ها مواجه شدیم و خروج آمریکا از برجام اتفاق افتاد، دو سال پیاپی رشد منفی را تجربه کردیم که کل آن رشد مثبت را به محاق برد و در مجموع دهه ۹۰ برای ما دهه درجازدن محسوب می‌شود.

برجام نتوانست مشکلات ما را با دنیا رفع‌ و رجوع کند، بلکه صرفاً یک مسکن موقتی بود و بیشتر برای ما نقش مخدر را ایفا کرد و ما نسبت به روندهایی که برای ما تهدید بودند، چه در منطقه و چه در سطح جهان، بی‌توجه شدیم و حتی به توسعه زیرساخت‌های تحریم که در دولت اوباما و بعد ترامپ انجام شد؛ از جمله راه‌اندازی مرکز هدف‌گیری تأمین مالی تروریسم در منطقه خلیج‌فارس در کشور عربستان توجه نکردیم. قانون کاتسا که توسط کنگره آمریکا تصویب شد، برای ما امر مهمی تلقی نشد و به آن توجه نکردیم و ضرباتی هم که در سال‌های ۹۷ و ۹۸ بر ما وارد شدند، ماحصل همین بی‌توجهی‌ها بودند، لذا نه‌تنها مشکلی از ما حل نشد، بلکه ما را در یک خلسه و فضای ناهشیاری قرارداد که آسیب آن را دیدیم. این ادعا که برجام در جذب سرمایه‌گذاری خارجی موفق بوده، با آمارهای موجود تطابق ندارد. در سال‌های ۹۵ و ۹۶ که سال اجرای برجام است، روی کاغذ رشد سرمایه‌گذاری خارجی رخ ‌داده، اما در واقعیت طرح‌هایی که عملیاتی شدند و سرمایه‌های که به‌صورت واقعی وارد کشور شدند، اعداد بسیار کمی هستند که نشان می‌دهند سرمایه‌گذاران نتوانستند اعتماد کنند و ریسک تحریم‌ها کماکان برقرار بوده است؛ لذا در سال ۹۵ زیر ۲ میلیارد دلار تحقق سرمایه‌گذاری خارجی رخ‌ داده و در سال ۹۶ هم همین حدود بوده است؛ درصورتی‌که در دوره آقای رئیسی در سه سال اخیر اعداد بسیار قابل‌توجهی ثبت شده‌اند که در مسیر اجرا قرار دارند. برای مثال در سال ۱۴۰۲ مبلغ سرمایه‌گذاری طبق اعلام رسمی متولی امر ۵.۵ میلیارد دلار بوده است.

علت دفاع آقای جهانگیری از برجام این است که مهم‌ترین ایده دولت آقای روحانی مذاکره بود و نتیجه آن که برجام باشد، هویت آنها را می‌سازد. طبیعی است که از آن دفاع و طبیعتاً تمام تحلیل‌های خودشان را به این سمت معطوف کنند که برجام اتفاق مهمی بوده و تجویز فعلی‌شان هم برجام باشد. ناموفق بودن این مسیر و عدم توفیقاتش برای همه ایرانی‌ها شفاف و تثبیت شده است.

دیگر خبرها

  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!