Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@19:01:25 GMT

جایزه طراح سال خاورمیانه برای هنرمند ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۱۶۳۱

جایزه طراح سال خاورمیانه برای هنرمند ایرانی

طاهر اسعد بختیاری با طراحی فرش‌های آرچر برای کمپانی ایتالیایی CC Tapis جایزه طراح سال خاورمیانه را به خود اختصاص داد.

به گزارش ایمنا، طاهر اسعد بختیاری با طراحی فرش‌های نشانگر جایزه طراح سال رویداد معماری، فضای داخلی و طراحی خاورمیانه (Architectural Digest Middle East 2020) را به خود اختصاص داد. او در سال‌های اخیر با شرکت ایتالیایی cc-tapis که فرش‌های دستباف معاصر تولید می‌کند همکاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهر اسعد بختیاری که سال ۹۳ مجموعه‌ای از طراحی- بافته‌هایش را در گالری "سام سنتر" به نمایش درآورده بود، همان زمان در گفت و گو با هنرآنلاین درباره این آثار گفته بود: "در همه خانه‌های ایران فرش و بافته‌ها جایگاه ویژه داشته‌اند و نکته جالب در این خصوص این است که این هنر را بیشتر بر روی زمین می‌بینیم و نه آویخته بر روی دیوار. یعنی هنری است که شاید نزدیک‌ترین ارتباط را با زندگی دارد. با این حال چشم من همیشه به دنبال ارائه‌ای جدید از این هنرها بوده است. گلیم و فرش دستباف به نوعی انقراض و منسوخ شدن نزدیک شده است و امروزه فرش‌های ماشینی اکثریت قریب به اتفاق بافته‌ها را تشکیل می‌دهند. امری که موجب شده تا این محصولات تنها در فرم و رنگ مشابه با بافته‌های دستی به نظر بیایند و به کلی فاقد روحی هستند که در دست بافته‌ها حس می‌کنیم. از اینجا بود که این ایده به نظرم رسید که بافته‌ها را به عنوان یک قطعه هنری باقابلیت‌های اصلی خود، یعنی نوسازی و گسترش مواد ارائه کنم و همچنین زیبایی‌شناسی قرن ۲۱ را در آن‌ها متجلی کنم."

او درباره ویژگی‌های این آثار گفته بود: "در این آثار تلاش کرده‌ام ابتکاراتی در زمینه نحوه و تکنیک بافته‌ها به خرج بدهم، به نحوی که با بافته‌های رایج دارای تفاوت‌های عمده‌ای در ویژگی‌های بصری باشند. تفاوت آنها با بافته‌های سنتی این است که سعی شده تا بخشی از تارهای بافته‌ها که در حقیقت استخوان‌بندی آن‌ها را تشکیل می‌دهند باقی بمانند و لابه‌لای اثر دیده شوند. همچنین در بعضی از آثار از تکنیک بافت توری استفاده شده که بازهم موجب می‌شود تا بیننده ساختار و پیکره بافته‌ها را مشاهده کند. در حقیقت با این رویکرد خواسته‌ام تا کالبد حقیقی بافته‌ها را به مخاطب ارائه کنم که در واقع کانسپت اصلی مجموعه‌ام نیز همین بوده است."

اسعد بختیاری در سال‌های اخیر با بافندگانی از کشورهای مختلف همکاری کرده و آثارش در بیروت، دوبی، نیویورک و... مورد استقبال قرار گرفته‌اند. او که در آثار خود طراحی‌های هندسی را با الهام از بافته‌های اقوام ایرانی به کار می‌برد، در سال‌های اخیر با شرکت ایتالیاییcc-tapis که فرش‌های دستباف معاصر تولید می‌کند همکاری داشته و همچنین آثار او در آرت بازل میامی، هفته دیزاین بیروت و حراج کریستیز حضور داشته است.

منبع: هنرآنلاین

کد خبر 467193

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمپانی ایتالیایی CC Tapis شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اسعد بختیاری بافته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد