Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله رسول فلاحتی در خطبه های این هفته نماز جمعه رشت در جمع نمازگران حاضر در مصلی این شهر اظهار کرد: جو بایدن و ترامپ برای ما فرقی نمی کند چنانکه جو بایدن هم خود از طراح برهم زدن خاورمیانه بود.

وی عنوان کرد : در طول سالیان زیاد سیاستمداران آمریکا از جمله رئیس جمهور جدید این کشور، خواهان ناامنی در جهان به خصوص در خاورمیانه و کشورهای آسیایی و اسلامی بوده و ترفندهای زیادی را انجام داده اند که می توان به توطئه برای اختلاف افکنی بین ملت ها و دولت ها، تشکیل گروه های تروریستی و ایجاد ناامنی برای مسلمانان در اورپا اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد : از سویی امروز افول آمریکا به نقطه اوج خود رسیده و هم اینک شاهدیم که مردم این کشور که از وضعیت سیاسی کشور، دولتمردان و نظام سلطه گری آمریکا به ستوه آمده اند اعتراضات خود را با حمله به کنگره آمریکا نشان می دهند.

نماینده ولی فقیه در گیلان افزود: هم اینک وضعیت سلطه گران آمریکا به جایی رسیده که این آبروریزی حتی یک قرن دیگر با این کشور خواهد ماند و مردم به خوبی فهمیده اند که مسئولان آمریکا چه ماهیتی دارند و معنای حقوق بشر در آمریکا که فقط یک شعار بود را دریافته اند.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان در ادامه با اشاره به فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران اظهار کرد: پس از ترور شهید فخری زاده، مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفتند تا یک قانون راهبردی را با ۹ ماده برای مقابله با چالش های کشورهای سلطه گر تصویب کند و از سازمان انرژی هسته ای هم خواست تا غنای سوخت هسته ای را به ۲۰ درصد افزایش داده و نیروگاه فوردو را فعال کند.

 وی تصریح کرد : انرژی هسته ای می تواند در بسیاری از صنایع پزشکی موثر باشد اما دشمنان ما نمی خواهند که حتی ما در بخش های پزشکی از انرژی هسته ای بهره مند شویم.

امام جمعه رشت در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قیام ۱۹ دیماه سال ۵۸ مردم قم گفت : با توجه به توهینی که به علما و امام راحل شده بود،  علما و مردم غیور قم در این روز قیام کردند که این امر باعث عقب نشینی رژیم طاغوت شد و پس از آن نیز زمینه های پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی فراهم شد.

آیت الله فلاحتی همچنین به برگزاری نخستین سالگرد شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد : مردم فهیم ایران اسلامی به طرق مختلف در این سالگرد شرکت کردند و عشق و ارادت خود را به بزرگ مرد دفاع از ایران اسلامی و مسلمانان نشان دادند و جلوه ای دیگر از قدرشناسی و بصیرت خود را به تصویر کشیدند.

برچسب‌ها رشت مشارکت سیاسی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت مشارکت سیاسی گیلان رشت مشارکت سیاسی گیلان اخبار کنکور هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،شجاعی در این کتاب نظر به اهمیتی که برای این فراز از نهج‌البلاغه به عنوان منشور و آئین‌نامه حکومت اسلامی قائل بوده‌ است، آن را به صورت مجزا در قالب کتابی آورده است.

شیوه ترجمه این متن ارائه همزمان متن با ترجمه است. شجاعی در صفحات این کتاب متن فارسی و به دنبال آن و در کنارش، متن عربی این نامه را قرار داده است و سعی کرده با استفاده از ساده‌ترین و شیواترین عبارات از عهده ترجمه این اثر برآید. نکته قابل توجه در این ترجمه آهنگین بودن آن و تلاش برای ارائه متنی است که بی‌آنکه به دنبال روایتی شاعرانه در ترجمه باشد توانسته آهنگی حماسی به خود بگیرد و به شکلی خاص عبارات را در پی هم و به منظور ترجمه قرار دهد.

شجاعی که پیش از این نیز در حوزه ترجمه آثاری همچون ترجمه برخی از ادعیه را در قالب کتاب عرضه کرده است، در این اثر تازه به تناسب و اقتضای محتوا سعی کرده تا اثری را پدید بیاورد که همانند متن عربی آن، صلابت یک نامه و در عین حال شورانگیزی توصیه‌های دنیوی و اخروی آن را در خود دارا باشد.

یکی دیگر از نکات قابل توجه درباره این کتاب مقدمه‌ای است که شجاعی برای این اثر تالیف کرده است. او در مقدمه خود به نوعی هدف از حکومت در اسلام و آنچه به عنوان خلافت و حکمرانی در این آئین بر مسلمانان رفته را مرور و در ادامه از زبان خود درباره منشور حکومت علوی و اسلامی که برگرفته از نهج البلاغه است و در نامه حضرت امام علی(ع) به مالک اشتر متبلور می‌شود نکاتی را بیان کرده است.

شجاعی در این مقدمه که برای فهم محتوای این نامه، متنی کارساز و دقیق به شمار می‌رود، نخست تقسیم بندی حکومت اسلامی به دو شیوه حکومت برگرفته از اسلام علوی و حکومت برگرفته شده از اسلام اموی را معرفی و ترسیم می‌کند و برای هر یک از آنها نیز شاهد مثالی را برمی‌شمارد. در ادامه شجاعی با بیان مختصر ویژگی‌های هر یک از دو شکل از آیین مسلمانی و حکومت داری، به بایسته‌های و ضرورت‌های قواعد حکومت از منظر اسلام حقیقی اشاره کرده و ‌نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر را نماد و سمبل خلق این قواعد معرفی می‌کند و از مخاطب می‌خواهد این فرمان را به عنوان شاخصی برای بررسی رفتارهای دولت‌مردان مورد استفاده قرار دهند و با آن دست به شناسایی و واکاوی کارنامه عمل آنها بزنند.

شجاعی همچنین از این عهدنامه در بخشی از مقدمه خود به عنوان مهمترین سند در حمایت از حقوق بشر در تمامی دنیا یاد کرده است و تاکید دارد که از ابتدای خلق بشریت تا کنون هیچ سندی به مانند این به تعریف حدود رابطه میان مردم و حکومت نپرداخته است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901728

دیگر خبرها

  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • افشای کینه شاه از قم
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • مطهری امام
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد