Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های مجازی نمازجمعه با بیان اینکه وجود نازنین پیامبر گرامی اسلامی فرستاده خداوند باری تعالی است، به اهمیت بشر و پیغمبر اشاره کرد و گفت: وظیفه ما برابر فرستاده خداوند و عظمت بشر و انسان‌ها بسیار مهم است.

وی با عنوان اینکه خداوند برای انسان‌ها فرستاده و پیام آور ارسال کرده است، گفت: پیامبر گرامی اسلامی ویژگی‌هایی نسبت به دیگر پیامبران داشته است و افضل انبیا و المرسلین بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین امت پیامبر اسلام سرآمد امت‌های دیگر به شمار می‌رود و از سوی دیگر پیامبر گرامی اسلام خاتم المرسلین و پایان سلسله انبیا و امضای پایان سلسله انبیا است.

آیت الله لائینی با اظهار اینکه دستاورد دین مبین اسلامت رحمت و قرآن کتاب رحمت است، تصریح کرد: اهل بیت پیامبر نیز اهل بیت رحمت هستند و اخلاق حسنه و برخورد زیبای آنها برای بشریت درس آموز است.

امام جمعه ساری با عنوان اینکه دین اسلام سراسر رحمت است، بر لزوم پرهیز از برخی خرافات در آئین‌های مذهبی تاکید کرد و گفت: برخی شیعیان انگلیسی درپی ایجاد تفرفه هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران پیروان راستین اهل بیت رفتارهای خرافی ندارند، گفت: یکسری شیعیان انگلیسی و مسلمانان و سنی‌های آمریکایی رفتارشان زمینه سیاه نمایی از اسلام و مسلمانان می‌شوند.

وی با گرامیداشت مناسبت‌های پیش روی و دهه بصیرت ادامه داد: ۱۸ دی سالروز شهادت دوتن از شهیدان شهرستان ساری در جریان مبارزات انقلابی است که به وسیله عمال رژیم شاه به شهادت رسیدند.

آیت الله مصباح یزدی عارف و بصیر بوده است

امام جمعه ساری همچنین با گرامیداشت ۱۹ دی و سالروز قیام خونین مردم قم از آن به عنوان آغازگر جریان انقلاب اسلامی یاد کرد و با تسلیت به مناسبت ارتحال آیت الله مصباح یزدی گفت: ایشان انسانی به حق، دانشمند و متفکر، فیلسوف و مجتهد، با تقوا و عارف، بصیر و باصفا بوده است.

آیت الله لائینی با اشاره به اینکه علم، بصیرت و صفا در وجود آیت الله مصباح یزدی جمع بوده است، مقام والای این عالم ربانی را ارج نهاد.

وی با اشاره به شرایط کرونایی و اینکه وضعیت در مازندران نامساعد تر است، گفت: این استان وارد موج سوم و حساس شده است از این رو باید توصیه‌ها وپروتکل های بهداشتی را ویژه رعایت کرد.

وی با اظهار اینکه امیدواریم ویروس جهش یافته انگلیسی به استان نرسید، یادآور شد: امیدواریم مسئولان امر توجه لازم داشته باشند و قرنطینه لازم را برای پیشگیری از شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی را درپیش گیرند.

امام جمعه ساری با گرامیداشت برنامه‌های سالروز شهادت سردار سلیمانی افزود: درهم کوبیده شدن پایگاه عین الاسد یوم الله به شمار می‌رود.

نماینده ولی فقیه در مازندران یاد و خاطر جانباختگان مراسم تشییع سردار شهید سلیمانی را گرامی داشت و گفت: حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی نیز تاثرآمیز بوده است و آن ناشی از پیامدهای شوم آمریکا در منطقه است و باید ماجرای واقعی این حادثه روشن و حق و حقوق خانواده‌های جانباختگان حادثه پرداخت شود.

غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم تصمیم انقلابی است

وی ۲۱ دی ماه و سالروز شهادت دانشمند هسته‌ای احمدی روشن را گرامی داشت و گفت: تصمیم غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم با همت و مصوبه مجلس برای رفع تحریم‌ها ارزشمند است.

آیت الله لائینی همراهی قوه مجریه ومقننه را برای اجرایی کردن مصوبه رفع تحریم‌ها را لازم دانست و گفت: هرچه برابر دشمنان قاطع عمل کنیم موفق تر خواهیم بود.

وی به انحلال شورای اسلامی شهر ساری اشاره کرد و گفت: استانداری به عنوان قائم مقام باید تصمیم بگیرند و باید زودتر تصمیمات لازم برای اجرای امور شهری گرفته شود.

امام جمعه ساری از ناظران انتخابات درباره بررسی صلاحیت داوطلبان منتخبان شوراها خواست تا توجه ویژه ای داشته باشند و گفت: بروز فساد در شوراها مردم را مأیوس و دشمنان را خوشحال می‌کند و باید در انتخاب و گزینش شوراها دقت لازم داشته باشیم و انسان‌های شایسته، دارای صلاحیت و باتقوا روانه کنیم زیرا کسانی که میلیاردی خرج و هزینه می‌کنند شایستگی لازم برای ورود به شورا را نخواهند داشت.

کد خبر 5116991

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در مازندران خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آیت الله مصباح یزدی بوشهر آمار کرونا اولین سالگرد شهادت حاج قاسم مجلس شورای اسلامی گرگان آلودگی هوا شهرکرد عکس استانها ایلام امام جمعه ساری آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    

نشریه آمریکایی پالتیکو نوشت: حاکمان آفریقایی جدید دیگر نمی‌خواهند شاهد تحمیل ارزش‌های به‌اصطلاح دموکراتیک کشورهای غرب باشند و واشنگتن به شکست سیاست‌های خود در آفریقا پی برده است.

سرویس جهان مشرق - خبرگزاری فرانسه اعلام کرد، کورت کمبل، معاون وزیر امور خارجه آمریکا، در دیدار با علی الامین زین، نخست وزیر نیجر که پس از کودتای ژوئیه گذشته قدرت را در دست گرفت، با درخواست مقامات نیامی برای خروج نیروهای آمریکایی موافقت کرد.

در این توافقنامه مقرر شده است که در روزهای آینده یک هیئت آمریکایی به نیجر برای توافق بر سر جزئیات عقب نشینی اعزام شود.

ایالات متحده تا سال گذشته کمی بیش از هزار سرباز آمریکایی در نیجر داشت، جایی که ارتش آمریکا از دو پایگاه عملیاتی می کند که یکی از آنها پایگاه هواپیماهای بدون سرنشین معروف به پایگاه هوایی 201 است.

که در نزدیکی آگادز در مرکز نیجر با هزینه ای بیش از 100 میلیون دلار ساخته شد.

این پایگاه از سال 2018 برای هدف قرار دادن اعضای دولت اسلامی و گروه وابسته به القاعده، گروه حمایت از اسلام و مسلمانان، در منطقه ساحل مورد استفاده قرار گرفته است.

آمریکا بیشتر همکاری های خود از جمله همکاری نظامی با نیجر را پس از کودتا که باعث برکناری رئیس جمهور منتخب محمد بازوم در 26 ژوئیه شد، به حالت تعلیق درآورد.

در ماه مارس، نیجر از توافقنامه همکاری نظامی که در سال 2012 با ایالات متحده امضا شده بود، با توجه به اینکه واشنگتن "به طور یکجانبه آن را تحمیل کرده است" خارج شد.

هزاران نفر اوایل هفته در نیامی تظاهرات کردند تا خواستار خروج سربازان آمریکایی شوند، پس از آن که رژیم نظامی ماه گذشته توافقنامه همکاری با واشنگتن را لغو کرد.

تلویزیون دولتی نیجر اعلام کرد که یک ماه پس از لغو یکجانبه توافقنامه همکاری نظامی با واشنگتن از سوی دولت نیجر، به زودی یک هیئت بلندپایه آمریکایی به نیامی خواهد آمد تا در مورد آینده روابط میان دو کشور گفتگو کند.

پس از کودتای نظامی که در 26 ژوئیه ۲۰۲۳، محمد بازوم رئیس جمهور محمد غربگرای را سرنگون کرد، آمریکا همکاری نظامی با نیجر را به حالت تعلیق درآورد و کمک های مالی به نیجر را متوقف کرد و خواستار بازگشت حکومت غیرنظامی شد.

در اواسط ماه مارس، شورای نظامی حاکم در نیجر، توافقنامه نظامی با آمریکا را که اجازه حضور نیروهای نظامی و کارمندان وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون) را در خاک این کشور می داد، لغو کرد.

نیامی معتقد است که توافق امضا شده با واشنگتن "ناعادلانه" است و "به طور یکجانبه" توسط آمریکا از طریق "یادداشت شفاهی ساده" در 6 ژوئیه 2012 بر نیجر تحمیل شد.

بیش هزار نظامی آمریکایی در نیجر حضور دارند، جایی که ارتش آمریکا از دو پایگاه نظامی عملیات انجام می دهد، یکی از آنها پایگاه پهپادی معروف به پایگاه هوایی 201 است که در نزدیکی آگادز در مرکز نیجر با بیش از 100 میلیون دلار ساخته شده است.

آمریکا مدعی از این پایگاه ها برای هدف قرار دادن عناصر داعش و گروه‌های وابسته به القاعده در آفریقا استفاده می کند.

اشتباهات محاسباتی آمریکا در موضوع کمک نظامی به آفریقا

شورای امور جهانی شیکاگو در گزارشی با عنوان «مقدار کم، بیشتر است؛ استراتژی جدید برای کمک امنیتی آمریکا به آفریقا» منتشر کرد، به این نتیجه ناخوشایند برای واشنگتن رسید که کمک نظامی آمریکا به آفریقا کارساز نیست.

نیجر از سال ۲۰۱۶ حدود ۵۰۰ میلیون دلار کمک امنیتی آمریکا دریافت کرده است.

در این گزارش آمده است، سیاست آمریکا در آفریقا برای مدت طولانی امنیت کوتاه مدت را به ضرر ثبات بلندمدت، با اولویت دادن به ارائه کمک‌های نظامی و امنیتی در راس قرار داده است، با این حال، این استراتژی نه باعث ایجاد امنیت در آفریقا شده و نه تهدیدات علیه آمریکا و منافع آن را کاهش داده است.

به گفته نویسندگان این گزارش، افزایش رقابت قدرت‌های بزرگ این خطر را تشدید می‌کند که نهاد امنیت ملی آمریکا استراتژی همکاری امنیتی خود را در منطقه دو چندان کند، زیرا این نگرانی وجود دارد که در غیر این صورت، خلأی ایجاد شود که رقبای آمریکا ممکن است آن را پر کنند.

این گزارش تاکید می‌کند آنچه در خطر است، ارزش‌ها و شهرت آمریکا است و آمریکا نمی‌تواند در جنگ به اصطلاح ۲۰ ساله خود علیه تروریسم در آفریقا پیروز شود.

https://globalaffairs.org/research/report/less-more-new-strategy-us-security-assistance-africa

آمریکا اسفند سال سال گذشته (1402) یک هیات را برای متقاعد کردن شورای نظامی نیجر به نیامی فرستاد. اما این شورا با ادامه حضور نظامی آمریکا در نیجر مخالفت کرد. سرتیپ حمادو عبدالرحمن سخنگوی شورای نظامی حاکم بر نیجر گفت، حضور نیروهای آمریکایی در نیجر غیر قانونی و بر خلاف قانونی اساسی و حاکمیت ملی نیجر است. او تاکید کرد، حضور نیروهای نظامی خارجی باید به اطلاع مردم برسد و آنها درباره آن نظر بدهند.

توافق نظامی میان آمریکا و نیجر از نگاه حکام جدید این کشور، غیر عادلانه است. آسوشیتدپرس اعلام کرد که علی الامین زین نخست وزیر نیجر و کورت کمپبل معاون وزیر خارجه آمریکا برای خروج نیروهای آمریکایی از نیجر توافق کردند.

هنوز جدول زمانی برای خروج نیروهای نظامی از نیجر تعیین نشده و قرار است که در روزهای آینده مذاکراتی در مورد گام‌های بعدی انجام شود.

نیجر نقشی محوری در عملیات نظامی آمریکا در منطقه ساحل آفریقا دارد و میزبان دو پایگاه هوایی آمریکایی است. یکی از این دو پایگاه، پایگاه آگادیز است که مهمترین پایگاه عملیات پهپادی آمریکاست. این پایگاه همه قاره آفریقا را پوشش می دهد.

پیتر فام نماینده ویژه سابق آمریکا در امور منطقه ساحل آفریقا گفت که عدم دسترسی به پایگاه‌های هوایی در نیجر ناکامی بزرگ برای آمریکا و متحدانش خواهد بود.

وی همچنین گفت که احتمالا سایر نیروهای خارجی نیز از نیجر خارج شوند و یافتن پایگاه‌های نظامی جدید برای غربی‌ها، در کوتاه‌مدت دشوار خواهد بود.

احمد بروایه کارشناس مسائل آفریقا در گفتگو با مشرق گفت، نظامیان در کشورهایی مانند مالی، بورکینافاسو، گینه، گابون و نیجر علیه حاکمان سیاسی وابسته غرب کودتا کردند. حاکمان جدید در این کشورها در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی فرانسه و آمریکا هستند و به گسترش روابط سیاسی و نظامی با روسیه تمایل دارند.

این کارشناس مسائل آفریقا افزود، خروج نیروهای خارجی از کشورهای آفریقایی با پشتوانه مردمی همراه است. این کشورها و به ویژه نیجر تلاش می کنند، نفوذ کشورهای غربی را در کشورهایشان کاهش بدهند و با قدرت جهانی مانند چین و روسیه و قدرت های منطقه‌ای مانند جمهوری اسلامی ایران نزدیک شوند.

فرانسه هم سه پایگاه نظامی خود را در نیجر پس از درخواست شورای نظامی این کشور تعطیل کرد. در پی ضرب‌الاجل شورای نظامی حاکم بر نیجر، آخرین گروه نظامیان فرانسوی 1 دی ۱۴۰۲ خاک نیجر را ترک کردند.

اواخر سال گذشته، فرانسه به درخواست شورای نظامی حاکم نیجر و پس از تظاهرات گسترده علیه حضور فرانسوی ها، مجبور شد نیروهای خود را از نیجر خارج کند.

دیگر خبرها

  • حملات حزب‌الله به چند پایگاه صهیونیستی
  • بیانیه جدید حزب الله درباره شلیک ده‌ها موشک به پایگاه میرون
  • بیانیه جدید حزب الله درباره شلیک ۳۰موشک به پایگاه میرون صهیونیستی
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل را اثبات کرد
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • زائران بیت الله الحرام با شناخت و معرفت به زیارت خانه خدا بروند
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل رو اثبات کرد