Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی امام جمعه همدان افزود: البته وقت گذاشتن برای مطالب، نباید منحصر به نماز جمعه باشد و خوب است که در تمامی جلسات، از قبل چند حدیث برای ارایه البته متناسب با جمع آماده کنید.
 
وی در ادامه حوزه علمیه همدان را جزو حوزه‌های پر برکت دانست و بیان کرد: ملاحسینقلی شوندی، آخوند همدانی و حاج‌آقا رضای همدانی و علمای دیگر همدان، این منطقه و حوزه را، به حوزه‌ای عالم‌پرور تبدیل کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به سابقه موفق علمای همدانی در تاریخ، یادآور شد: برخی از افراد باید تلاش کنند تا انسان خوبی باشند، اما برای همدانی‌ها خوب بودن کافی نیست، بلکه باید سعی کنند «خوب‌تر» باشند.
 
این مفسر قرآن کریم، با تاکید بر اینکه باید مراقب رفتارها و اعمال خود باشیم، گفت: بیماری هایی که در جهان وجود دارد، هیچ کدام باعث از بین رفتن آبروی انسان نمی‌شود، ولی بیماریی که می‌تواند آبروی انسان را از بین ببرد، ایجاد اختلاف‌های داخلی است که باید مراقب آن باشیم تا دچارش نشویم.
 
وی با بیان اینکه باید مزار بوعلی سینا در همدان گرامی شمرده شود، گفت: بوعلی سینا از علمای بزرگ جهان اسلام است و با وجود آنکه نه استاد داشت و نه شاگرد، اما بسیاری از مسایل و موضوعات را توانست کشف و حل کند.
 
وی خواستار توجه به حوزه‌های علمیه شهرستان‌ها به صورت ویژه شد و گفت: فضلا و طلاب نباید تنها به دنبال تبلیغ در مراکز استان‌ها باشند، بلکه خوب است با حضور در نقاط مختلف و مناطق دیگر نیز به امر تبلیغ مشغول شوند.
 
دعوت امام جمعه همدان از آیت‌الله جوادی آملی برای حضور در همدان
 
امام جمعه همدان نیز در این دیدار، با ارایه گزارشی از وضعیت فرهنگی موجود در استان همدان، گفت: پس از حکم رهبر معظم انقلاب و حضور بنده در همدان، به دنبال آن هستیم تا با استفاده از ظرفیت‌های همدان، زیر ساخت‌های فرهنگی لازم را آماده و هموار کنیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی، پس از فراهم شدن شرایط، از آیت الله جوادی آملی برای حضور در همدان دعوت کرد و گفت: قطعا حضور علما و روحانیت اصیل در جمع مردم و اقشار مختلف به خصوص نسل جوان دارای اثرات خوبی است و لذا دعوت از بزرگان از برنامه های اصلی در همدان خواهد بود.
 
نماینده ولی فقیه در استان همدان، با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم تا بین جوانان و روحانیت اصیل، فاصله ایجاد شود، گفت: حضور بزرگان و علمای ما در بین اقشار مختلف جامعه، اثرگذاری بیشتری نسبت به ده‌ها سخنرانی بنده و امثال بنده دارد و لذا از حضرت عالی دعوت می‌کنیم تا با حضور خود در همدان، مردم دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان از وجود شما بهره‌مند شوند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: الله جوادی آملی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» نوشت: صابری فومنی با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» پیامی صادر کرد که متن آن بدین شرح است:

«خدمت عزیزان شرکت کننده در این همایش فاخر عرض سلام، ادب و احترام دارم.

سال گذشته توفیق داشتم به صورت حضوری خدمت مردم شریف فومن و مسئولان فرهنگی و هنری استان در این جشنواره رسیدم ولی امسال این توفیق به دلیل تقارن آن با مأموریت‌های کاری از من سلب شد.

در ابتدا جا دارد یاد و خاطره مرحوم صابری فومنی را گرامی بدارم که انصافاً این شخصیت بزرگ در طول حیات پر برکت خویش روزنامه‌نگار و فرد رسانه‌ای مولف بود.

فرق یک فرد رسانه‌ای یا یک فرد مولف با غیرمولف در این است که فرد مولف حوزه جدیدی را تعریف می‌کند و فصل نوینی را در فعالیت‌های آن بخش آغاز می‌کند ولی فرد غیر مولف در نهایت موفقیتش در ادامه یک مسیر است.

مرحوم کیومرث صابری فومنی را هنرمند و روزنامه‌نگاری مولف می‌دانیم چراکه با قوت و با ایمان توانست ضمن رعایت مرزهای اخلاقی، طنز را به ویژه در حوزه سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کند.

یادم نمی‌رود در ابتدای دهه شصت و اوایل دهه هفتاد هر جا می رفتیم صحبت از طنزهای گل آقا بود. این طنز ضمن اینکه مرزهای اخلاق را رعایت می‌کرد با استفاده مبتکرانه از تصویر و جملات نغز، مسائل و مشکلات اجتماعی را گوشزد می‌کرد و این توفیق بزرگی بود که مرحوم فومنی به دست آورد.

صابری فومنی روزنامه‌نگار انقلابی، هم نفس با شهید والا مقام شهید رجایی و مورد عنایت ویژه رهبری عزیز انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای بود. مرحوم گل آقا از موقعیت سیاسی ویژه‌ای که در حاکمیت از آن برخوردار بود به هیچ وجه در کار حرفه‌ای خود استفاده نکرد بلکه به عنوان یک روزنامه‌نگار و هنرمند به ارائه هنر خودش پرداخت.

حوزه طنز را می‌شود به قبل و بعد از دوره حضور این مرد بزرگ تقسیم کرد یعنی طنز قبل از ظهورصابری فومنی و طنز بعد از ظهور صابری فومنی. باید اذعان کنیم بعد از صابری فومنی هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و به جایگاهی که صابری طنز را رساند فاصله زیادی دارد. امیدوار هستم همایشی که در حال برگزاری است بتواند به این جریان کمک کند.

ضمن تشکر از همکارانم در معاونت رسانه‌ای باید این اعتراف تلخ را مطرح کنم که هنوز از اقدامات وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای در حوزه تقویت طنز راضی نیستم و این را نقص می‌دانم.

دوستان من حتماً برای رفع این نقص تلاش کنند، از روزنامه گران و فعالان حوزه طنز باید حمایت کنیم به هر حال فضای مکتوب محدودیت هایی دارد و باید در راهبردهای سال ۱۴۰۳ در حوزه رسانه‌ای تلاش کنیم که به شکلی جدی‌تر به حوزه طنز بپردازیم.

از همین سخنگاه این مطالبه را به عنوان مطالبه‌ای اداری به دوستان خودم مطرح می‌کنم و امیدوار هستم بتوانند گزارش های فصلی خوبی را به من در مورد پیشرفت کار در این حوزه تخصصی بسیار مورد نیاز جامعه ایرانی ارائه دهند که حاکی از پیشرفت کار باشد.

طنز، بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی که مخاطب را درگیر کند، است: خنده تلخ من از گریه غم‌انگیزتر است. می‌خواهد با نشاندن خنده بر لب مخاطب آسیبی را مطرح کند که مورد نیاز است از طرفی جامعه دچار مشکلات اقتصادی است و موجب شده است جامعه گاهی اوقات خود را عبوس نشان دهد طنز این حسن را دارد در عین حالی که در مورد آسیب تذکر می‌دهد اخم ها را هم از چهره جامعه باز می‌کند.

از همکاران رسانه‌ای خواهش می‌کنم به این مطلب بپردازند. در وزارت فرهنگ و معاونت رسانه‌ای آماده پشتیبانی کامل از طنازان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان این عرصه و منتظر پیشنهادات خوب شما هستیم.

علاوه بر اینکه از همکارانم مطالبه بهبود کار را دارم به سمت شما عزیزان متخصص در این حوزه دست تمنا و درخواست برای یاری جهت ارتقای وضعیت فعلی دراز می‌کنم.

ان شاءالله در پناه خداوند باشید و ما را از دعای خیرتان محروم نفرمائید.»

هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنزپهلو» با همکاری معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در حال برگزاری است و عباس حسین‌نژاد دبیری این دوره را به عهده دارد.

کد خبر 749490

دیگر خبرها

  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی