Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:26:04 GMT

شرکت‌های صنعتی بزرگ محور توسعه منطقه‌ای هستند

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۳۷۲۱

شرکت‌های صنعتی بزرگ محور توسعه منطقه‌ای هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی ظهر جمعه در حاشیه افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های مس سرچشمه رفسنجان طی نشستی با گرامیداشت یاد مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی و سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: امروز فرصتی شد که به شهرستان رفسنجان سفر کنم.

وی بیان کرد: در کشور ما یکی از ذخایر بسیار مهم و اثرگذار در توسعه، بحث معادن است و معادن ایران از جمله صنایع مس و فولاد در چند دهه اخیر توسعه حرکت‌های بسیارخوبی آغاز کرده‌اند و در کشور نزدیک به ۳۰ میلیون تن فولاد و ۲۸۰ هزار تن کاتد تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امروز نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید صنایع مس با برنامه و زمان‌بندی مشخص آغاز شد، ادامه داد: در کشور ما، صنایع معدنی به عنوان صنایع مادر قلمداد می‌شوند.

رزم حسینی تصریح کرد شرکت‌های مادر و صنعتی بزرگ، محور توسعه منطقه‌ای هستند و باید باشند، باید به سمتی برویم مدلی اجرا شود که شرکت‌های بزرگ با ظرفیت دولت، استان و کشور را بسازند.

وزیر صمت با اشاره به مشکلاتی که تحریم‌ها ایجاد کرده بودند، یادآور شد: اگر صنایع فولاد، مس، پتروشیمی، آلومینیم، بخشی از صنایع غذایی نبودند نمی‌توانستیم از دوران تحریم عبور کنیم و حالا داریم عبور می‌کنیم و با همه مشکلاتی که بود ملت و دولت مقاومت کرد.

رزم حسینی تصریح کرد: در ۲۹ قلم محصولات صنعتی رشد فوق العاده ای داشتیم در حوزه تولید خودرو ۲۸ درصد رشد داشتیم و در سایر صنایع هم رشد داشتیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه اخیر رشد صنعت و معدن کشور به ۵.۴ درصد رسید و تا پایان سال ۶ درصد خواهد شد که این موضوع نشان می‌دهد در شرایط تحریم حرکت صنعتی کشور استمرار پیدا کرد و در معادن هم همینگونه بود.

رزم حسینی ابراز داشت: در تجارت به دلیل شرایط کرونا خساراتی دیدیم که البته در همه دنیا بود و منحصر به ایران نبود و امیدواریم با تولید واکسن، بخش تجارت کشور هم رونق بهتری پیدا کند.

وزیر صمت همچنین عنوان کرد: صادرات در ۹ ماه اخیر نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده و روند افزایشی دارد تا پایان سال رشد صادراتی افزایش خواهد داشت و تراز مثبتی در پیش است.

کد خبر 5117123

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا رزم حسینی استانداری کرمان رفسنجان وزارت صنعت معدن و تجارت قاسم سلیمانی ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آیت الله مصباح یزدی بوشهر آمار کرونا مجلس شورای اسلامی گرگان شهرکرد آلودگی هوا اولین سالگرد شهادت حاج قاسم خطبه های نماز جمعه عکس استانها رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم