Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: درخواست «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل برای کنترل کامل سیاست‌های اسرائیل در قبال ایران همزمان با روی کار آمدن «جو بایدن» در آمریکا با واکنش‌های منفی در اسرائیل روبه‌رو شده است. دربخشی از نامه گانتز آمده است: «مسئله امنیت و به خصوص پرونده هسته‌ای ایران مسئله شخصی فقط یک نفر نیست.»
به گزارش خرداد به نقل از فارس، درخواست نخست‌وزیر اسرائیل برای کنترل کامل سیاست‌های این رژیم در قبال ایران با واکنش‌های منفی در اسرائیل روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درخواست «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل برای کنترل کامل سیاست‌های اسرائیل در قبال ایران همزمان با روی کار آمدن «جو بایدن» در آمریکا با واکنش‌های منفی در اسرائیل روبه‌رو شده است.
این خبر را پایگاه آکسیوس به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی گزارش داده و نوشته درخواست نتانیاهو، باعث ایجاد مجادلات شدید در بالاترین سطوح کابینه اسرائیل شده است.
گزارش آکسیوس حاکی است نتانیاهو با «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، «گابی اشکنازی»، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی و سران دستگاه‌های امنیتی این رژیم در خصوص ایران اختلاف دارد.
مطابق این گزارش، روز ۲۹ دسامبر، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیامی با این مضمون برای گانتز ارسال کرده است: «طبق دستورات نخست‌وزیر، موضع دولت اسرائیل در خصوص توافق هسته‌ای ایران با توجه به تحلیل‌های انجام شده در شورای امنیت ملی در دفتر نخست‌وزیر‌ صرفاً توسط ایشان نهایی خواهد شد.»
این نامه برای اشکنازی، «ران درمر»، سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، «یوسی کوهن»، رئیس موساد و «آویو کوچاوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صیهونیستی هم ارسال شده است.
گانتز از نامه نتانیاهو متعجب شده و دو روز بعد نامه‌ای در جواب او نوشته است. او نوشته که نتانیاهو از اختیارات لازم برای نهایی کردن موضع اسرائیل برخوردار است، اما او نمی‌تواند کل دستگاه امنیتی و جامعه اطلاعاتی را در نظر نگیرد.
دربخشی از نامه گانتز آمده است: «مسئله امنیت و به خصوص پرونده هسته‌ای ایران مسئله شخصی فقط یک نفر نیست.»
گانتز اضافه کرد که سیاست‌های اسرائیل در خصوص توافق هسته‌ای ایران باید بعد از انجام تحلیل‌های امنیتی و سیاست خارجی مشخص شود.
آکسیوس نوشته نتانیاهو و گانتز هر دو بر سر سیاست راهبردی جلوگیری از بازگشت آمریکا به برجام اتفاق نظر دارند اما میان آنها در خصوص تاکتیک‌های محقق کردن این سیاست راهبردی اختلاف نظر وجود دارد.
مخالفان نتانیاهو معتقدند که مخالفت او با هر توافق هسته‌ای با ایران در سال ۲۰۱۵ باعث به حاشیه راندن اسرائیل شده و لازم است این بار همکاری‌های بیشتری با دولت آمریکا انجام شود.
رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه است و با حمایت‌های آمریکا از اعمال هر گونه نظارت بر این برنامه تسلیحاتی جلوگیری کرده است.
کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.
ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.
علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.
ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد.
علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد. برچسب ها: نتانیاهو

منبع: خرداد

کلیدواژه: نتانیاهو سیاست های اسرائیل رژیم صهیونیستی هسته ای ایران قبال ایران نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 

۲۱۰ روز از جنگ در غزه می‌گذرد و این روز‌ها نظرات مختلفی درباره احتمال حمله زمینی نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی به رفح یا لبنان مطرح می‌شود. در این خصوص به نظر می‌رسد سرنوشت بنیامین نتانیاهو به رفح گره خورده است، زیرا اگر دست به ماجراجویی بزند، برخلاف اراده مقامات آمریکایی و اروپایی عمل کرده است، زیرا آن‌ها حمله به رفح را به دلیل اینکه چالش جدی منطقه‌ای بشمار می‌آید، خط قرمز می‌دانند. 

لازم به یادآور است که رفح با مصر هم مرز است و چنانچه رژیم صهیونیستی به این منطقه حمله نظامی زمینی انجام دهد، صد‌ها هزار نفر به سمت مرز مصر کوچ خواهند کرد و این شرایط برای مصر مناسب نیست. به همین دلیل احتمال دارد که مصر از دایره همکاری اروپا و آمریکا خارج شود و مسیر دیگری را در پیش بگیرد و در نتیجه فضای منطقه بحرانی‌تر خواهد شد.

چنین مسائلی در خصوص حمله زمینی به رفح سبب شده است که برای پیشگیری از این اقدام هشدار‌هایی از سوی کاخ سفید برای بنیامین نتانیاهو ارسال شود. اما اگر این اتفاق بیفتد، اختلاف نظر‌ها بین آمریکا و کابینه نتانیاهو تشدید خواهد شد.

در این بین البته بحث و احتمال حمله ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان نیز مطرح است. با توجه به این شرایط و اینکه نتانیاهو تلاش می‌کند، برای رهایی از باتلاق غزه بحران را به کشور‌های دیگر منطقه منتقل کند. اما آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند که بحران را هرچه زودتر تحت کنترل در آورند، زیرا این روز‌ها آن‌ها در آ‌ستانه انتخابات قرار گرفته و شرایط مناسبی ندارند؛ ۳۰ ایالت آمریکا درگیر جنبش دانشجویی است و نیرو‌های فدرال و ایالتی بشدت در حال کنترل اوضاع هستند. در واقع چنانچه شرایط از کنترل خارج شود، اساسا آمریکا قربانی اسرائیل خواهد شد.

بنابراین به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که وضعیت غزه را کنترل کنند و مانع از این شوند که اسرائیل به منطقه دیگری حمله کند. در راستای این تلاش‌ها اخیرا نیز وزیر خارجه فرانسه به لبنان سفر کرده بود. با این حال به نظر می‌رسد اسرائیل در شرایطی قرار ندارد که بتواند به لبنان حمله کند. اما احتمال حمله نظامی زمینی به رفح از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

به این ترتیب لازم به یادآوری است که آمریکا و اروپا در آستانه یک تحول سیاسی اجتماعی قرار دارند. آن‌ها هزینه پشتیبانی از رژیم صهیونیستی را پرداخت می‌کنند و جنبش دانشجویی اخیر که آ‌مریکا و برخی کشور‌های اروپایی را فرا گرفته است به نوعی حکم بیداری وجدان بشریت را دارد که حاکمان آمریکا تلاش می‌کردند، آن را نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟
  • درخواست مقام سابق امنیتی اسرائیل برای انحلال کنست
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • درخواست اساتید دانشگاه اموری برای اخراج رئیس دانشگاه
  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین