Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت (WHO) می‌گویند فاصله میان دو تجویز واکسن کرونای فایزر- بیونتک را افزایش داد و به شش هفته رساند.

به گزارش ایمنا و به نقل از آسوشیتدپرس گروه کارشناسان مشاور راهبردی سازمان بهداشت جهانی، گروه SAGE پس از بازبینی کامل واکسن کرونای فایزر / بیونتک به آن مجوز مصرف اضطراری داد و توصیه کرد فاصله میان تزریق دو دوز واکسن ۲۱ تا ۲۸ روز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این سازمان همچنین یادآور شد که «شماری از کشورها که با شرایط استثنایی محدودیت عرضه واکسن به همراه بار بالای بیماری مواجه هستند» و گفت برخی از این کشورها درصد به تأخیر انداختن زدن دوز دوم برای گسترده کردن پوشش اولیه واکسن هستند.

این سازمان می‌گوید این «رویکرد عمل‌گرایانه» را می‌توان به عنوان پاسخی به «شرایط استثنایی همه‌گیری» در نظر گرفت.

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید «توصیه این سازمان در حال حاضر این است که بر اساس داده‌های به دست آمده از کارآزمایی های بالینی می‌توان فاصله میان این دو دوز را تا ۴۲ روز (شش هفته) افزایش داد.

دکتر مارگرت هریس، سخنگوی WHO گفت برای مثال انگلیس که دچار شیوع شدید کرونا است، تصمیم گرفته است که فاصله میان دو دوز واکسن را تا ۱۲ هفته به تأخیر بیندازد و داده‌های به دست آمده از این اقدام می‌تواند به تجدیدنظرهای احتمالی این سازمان در این باره کمک کند.

سازمان جهانی بهداشت در توصیه‌هایش افزوده است کشورهایی که به دنبال افزایش فاصله میان دو دوز واکسن هستند، باید اطمینان حاصل کنند که بیماران واکسینه‌شده هنوز می‌تواند به دوز دوم دسترسی داشته باشند.

این سازمان همچنین گفت واکسیناسیون مسافران در برابر کرونا را توصیه نمی‌کند، مرگ اینکه آنها با خطر بالا ابتلاء مواجه باشند یا شرایط وارد شدن به موارد دارای اولویت را داشته باشند.

WHO همچنین گفت عفونت دوباره علامت‌دار با کرونا ویروس در طول شش هفته پس از عفونت اول «نادر» است، بنابراین افرادی که در طول شش ماه گذشته دچار کووید -۱۹ شده‌اند، می‌توانند «واکسیناسیون را تا نزدیک پایان این دوره به تأخیر بیندازد.»

WHO گفت که در حال حاضر شواهدی درباره نیاز به تزریق واکسن یادآور در ماه‌های بعد در افراد واکسینه‌شده وجود ندارد و داده‌ای درباره قابلیت تعویض واکسن فایرز با سایر واکسن‌های کرونا (تزریق اول با یک واکسن و تزریق دوم با واکسن دیگر) وجود ندارد. این سازمان همچنین فقدان شواهد درباره تأثیر واکسیناسیون در کاهش خطر سرایت ویروس به اشخاص دیگر را ذکر کرده است.

منبع: مهر

کد خبر 467272

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کووید ۱۹ واکسن سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فاصله میان دو دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از این تعداد سه هزار و ۱۷۲ دوز واکسن سرخک به جمعیت ایرانی و ۴۴۴ دوز واکسن سرخک به جمعیت اتباع غیر ایرانی تزریق شده است.

دکتر زهرا نهبندانی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون نیز نظام مراقبت بیماری سرخک در تمامی سطوح بهداشتی و درمانی در حال اجراست و تا کنون موفق به شناسایی ۵۸ مورد مشکوک به سرخک شده است که از این تعداد نتیجه ۱۱ مورد سرخک مثبت بوده که ۹ مورد ایرانی و ۲ مورد غیرایرانی بودند.

تزریق حدود ۱۵۶ هزار دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی در سال گذشته

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سال گذشته در مجموع ۱۵۵ هزار و ۷۵۳ دز واکسن سرخک به جمعیت زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی تزریق شد.

نهبندانی افزود: از این تعداد ۱۳۷ هزار و ۳۲۰ دوز واکسن به جمعیت ایرانی و ۱۸ هزار و ۴۳۳ دوز واکسن به جمعیت اتباع غیر ایرانی تزریق شده است.

وی با بیان این که سال گذشته ۵۶ مورد مثبت سرخک ثبت و گزارش شده است که ۳۷ مورد آن از جمعیت بومی ایرانی و ۱۹ مورد از جمعیت اتباع بوده است ادامه داد: واکسیناسیون سرخک برای تمامی نوزادان در یک سالگی و ۱۸ ماهگی و بدون محدودیت برای تمامی افراد ایرانی و غیر ایرانی انجام می‌شود.

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:از جمله برنامه‌های این دانشگاه در راستای ریشه کنی سرخک در سالهای گذشته و سال جاری می توان به واکسیناسیون معمول سرخک، واکسیناسیون سرخک اتباع خارجی در مبادی ورودی مرزهای زمینی و هوایی در صورت نیاز، اجرای برنامه تکمیلی ایمن‌سازی سرخک در حاشیه شهر و مناطق پرخطر و مراکزی که محل تجمع اتباع باشد در سال ۱۴۰۱، پیگیری احوال اطرافیان موارد مثبت سرخک از نظر بیماری و واکسیناسیون افراد در معرض خطر بیماری در خصوص افرادی که با موارد سرخک مثبت در تماس بودند اشاره کرد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است و نزدیک به ۴۰۰ هزار تبعه خارجی دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه سیام وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار تبعه خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در این میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می شوند که البته در ماه های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شدند.

 
 

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد