Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@16:27:51 GMT

نصب سازه ۷۰۰ تنی برج میلاد

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۵۱۷۸

نصب سازه ۷۰۰ تنی برج میلاد

روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت 1383 در مراسمی ویژه و با حضور موسوی لاری وزیر کشور وقت و محمود احمدی‌نژاد شهردار وقت تهران سومین مرحله ساخت سازه برج میلاد که بالا بردن و نصب سازه فلزی رأس برج است، آغاز شد. طرح مطالعات ساخت برج تهران به‌عنوان نمادی جدید برای پایتخت و به‌منظور رفع نیازهای مخابراتی و تلویزیونی تهران از دهه 70 جدی شد و در دی ماه سال 1376 کلنگ ساخت آن به زمین خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 روزنامه همشهری در گزارشی از مراسم نصب سازه بالای برج، به‌نقل از وزیر کشور نوشت: «توجه به ریزه کاری‌ها و دقت‌های صورت گرفته در این پروژه حتی تحسین ناظران خارجی را در سطح جهان برانگیخته است. امروز ایران اسلامی به‌صورت یک کارگاه بزرگ درآمده و با وجود همه کاستی‌ها و تنگناها هر روز شاهد توسعه و تعالی در بخش‌های مختلف هستیم. در این مراسم محمود احمدی‌نژاد مجموع هزینه‌های احداث برج میلاد را ۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد. همچنین محمد علی آبادی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران هم گفت نصب قسمت سوم سازه فلزی رأس برج میلاد نیازمند تنظیم دقیق و حساس ۱۲ هزار پیچ و مهره است.» روزنامه همشهری در گزارش خود نوشت: «هادیانی مدیرعامل شرکت یادمان سازه می‌گوید: ساختمان رأس برج میلاد در پنج مرحله ساخته می‌شود که تاکنون عملیات ساخت دو مرحله آن مجموعاً به وزن حدود هزار تن در بهار و پاییز سال ۸۲ اجرا و نصب شد. سازه سوم برج میلاد بزرگترین سازه پنجگانه ساختمان رأس برج است. این سازه حدود ۷۰۰ تن وزن دارد که باید در ارتفاع ۲۷۵ متری برج نصب شود.» در مراسم نصب سازه ۷۰۰ تنی برج میلاد محمود احمدی‌نژاد شهردار وقت تهران اعلام کرد که برج میلاد سال آینده تکمیل می‌شود؛ اتفاقی که رخ نداد و عملاً پایان ساخت و افتتاح پروژه تا دوران شهرداری محمدباقر قالیباف طول کشید. برج میلاد در نهایت پس از گذشت 4 سال، روز۱۶ مهر 1387 افتتاح شد.  

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: برج میلاد نصب سازه رأس برج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۵۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران

وزیر راه با اشاره به وجود اختلاف درباره زمین‌های محدوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران با شهرداری گفت: امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن با آزادسازی این منطقه وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه 17 تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم 17 متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم 30 متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از 17 متر در محدوده 30 متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه 17 اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده 30 متری از حریم 17 متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: 13 هزار پلاک در منطقه 17 تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی 13 هزار پلاک فرسوده حریم 30 متری تونل ریلی منطقه 17 تهران امکان ساخت 30 هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خداحافظی کاپیتان ایران از روسیه با خاطره خوش
  • ساخت سه پایگاه امدادی اورژانس در کهگیلویه و بویراحمد
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • شکست خانگی آدانادمیراسپور برابر گالاتاسرای
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس)