Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@18:30:34 GMT

ناکامی اسفبار نیروهای امنیتی امریکا

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۵۲۶۵

ناکامی اسفبار نیروهای امنیتی امریکا

با وجود همه ملامت‌هایی که باید شامل رفتارهای قرون وسطایی ترامپ شود، به هم ریختن واشنگتن در چهارشنبه شب گذشته در درجه اول محصول بی‌کفایتی مأموران امنیتی و ضعف پلیس ضد شورش امریکا بود، پلیس و ارتش امریکا چگونه نتوانستند هجوم هواداران لجام گسیخته ترامپ به کنگره امریکا و محل برگزاری اجلاس کنگره را پیش‌بینی و کنترل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آن هم در زمانی که اطلاعات کامل و کافی در این زمینه از قبل مخابره شده بود. امریکا متخصص در متهم کردن گروه‌های اسلامی به تندروی و اعمال تروریستی است اما آنچه چهارشنبه شب در واشنگتن و حول و حوش اجلاس کنگره امریکا روی داد، صد درجه بدتر از آن بود و دست امریکایی‌ها را رو کرد و این نکته را به اثبات رساند که اگر پای درگیری و خشونت و تجاوز به حقوق مردم پیش آید، نیازی به نیروهای خارجی نیست و احزاب داخلی سنگ تمام می‌گذارند؛ از هفته‌ها پیش حس می‌شد که ترامپ از برگرداندن آرای پیروزی بایدن از طرق سیاسی و راه‌های مسالمت‌آمیز ناامید شده و به تبع آن، به روش‌های تندتر توسل جسته است. مقام‌های امنیتی در واشنگتن وظیفه داشتند که دست‌کم بعد از فراخوان‌های آشکار ترامپ به هواخواهانش برای حمله به کنگره امریکا و زیر فشار قرار دادن افراد حاضر در محل اجلاس در محل ظاهر شوند و با قاطعیت مقابل هرج و مرج‌گراها بایستند اما آنها بسیار دیر آمدند و وقتی هم اقدام کردند، اعمال خشونت‌آمیز تظاهرکنندگان اثر خود را گذاشته و جان حداقل چهار نفر را گرفته بود. این یک ایراد بزرگ در امریکا است که نه سیاسیون قادرند چگونگی اعمال نظامی درون یک واقعه سیاسی را تعریف و اجرایی کنند و نه خود پلیس و ارتش قادرند درک کنند بهترین اقدام برای مهار حرکات وسیع اعتراضی چیست؛  بدتر از همه اینکه گرایش آشکار به یکی از دو حزب بزرگ در اعمال و رفتار پلیس‌ها و در واکنش آنها در قبال افراد معترض مشهود است و بر همین اساس یا به شکلی شل و سست با معترضان دلخواه خویش روبه‌رو می‌شوند یا هواداران حزب رقیب را بیش از حد سرکوب می‌کنند. این در حالی است که قانون اساسی امریکا تصریح می‌دارد پلیس نه یک قوای دارای حق تفسیر از قوانین بلکه مجری صرف نص قوانین است، حتی اگر یقین حاصل شود که در قواعد جزای امریکا خلل‌ها و خدشه‌هایی وجود دارد، البته ناکامی شدید ترامپ در سمت و سو دادن به هوادارانش به قصد رسیدن اجلاس کنگره به نتیجه مطلوب وی (معلق کردن جو بایدن) نیز از آثار بارز و پیامدهای بزرگ رویداد چهارشنبه شب واشنگتن بود. این البته اولین و آخرین شکست ترامپ طی چهار سال ریاست جمهوری وی نبود و او از همان زمان که با شعار دروغین «امریکا، اول» وارد کارزار انتخاباتی سال 2016 امریکا و سرانجام رئیس جمهوری این کشور شد، نه تنها به این گونه وعده‌ها جامه عمل نپوشاند، بلکه کشوری را در اذهان ترسیم و متجلی کرد که فقط مجری تک‌روی و دوری از معاهده‌های بین‌المللی و حتی پیمان‌نامه‌هایی است که پیش‌تر پایشان را امضا کرده است. شاید ترامپ در چهار سال بعدی که رئیس جمهوری نیست، با هدف بی‌ثبات کردن بایدن و مقدمه‌چینی برای بازگشت احتمالی‌اش به کاخ سفید و 2024 رو به پیام‌ها و توئیت‌های تندتر بیاورد اما باید پذیرفت بازی دیگر در دست او نیست و افتضاح او و هواداران تندرو وی در ماجرای چهارشنبه شب کنگره امریکا طومار آنها را تا اطلاع ثانوی درهم پیچیده و البته لزوم بازسازی و تقویت نیروهای امنیتی کاهل و پلیس خواب مانده امریکا را هم فریاد کرده است. منبع: Foreign Affairs

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کنگره امریکا چهارشنبه شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا از طریق تماس تلفنی با برنامه‌ای در شبکه فاکس نیوز، از عملیات پلیس این کشور علیه دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا تمجید کرد.

به گزارش الجزیره، در حالی که این برنامه تلویزیونی به صورت زنده تصاویری را از نیرو‌های پلیس نشان می‌داد که در حال متفرق کردن و دستگیری برخی دانشجویان هستند، ترامپ گفت که حمله پلیس باید زودتر انجام می‌شد. 

ترامپ در ادامه گفت: «آن‌ها (نیرو‌های پلیس) باید خیلی زودتر از اینکه دانشجویان ساختمان را تصاحب کنند، این کار را می‌کردند، زیرا اگر دانشجویان در چادر بودند این کار به مراتب راحت‌تر بود تا یک ساختمان؛ و البته خسارت عظیمی نیز وارد شده است.»

تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد گروهی از دانشجویان معترض در دانشگاه «کلمبیا» نیویورک مقابل سالن «همیلتون» در پردیس منهتن ایستاده و دست‌های‌شان را به یکدیگر قفل کرده‌اند. همچنین گفته می‌شود ده‌ها معترض پرچم فلسطین را از پنجره بیرون آورده‌اند. عصر سه‌شنبه، مسئولان دانشگاه کلمبیا که مرکز تظاهرات دانشجویی برای حمایت از فلسطین است، اعلام کردند دانشجویانی که در تصرف این ساختمان نقش داشته‌اند تعلیق یا اخراج خواهند شد.

دانشگاه کلمبیا اکنون پردیس منهتن را به روی همه بسته است و به جز دانشجویانی که در خوابگاه‌ها زندگی می‌کنند و کارمندانی که خدمات ضروری ارائه می‌کنند، کسی حق ورود ندارد. 

تالار «همیلتون» یکی از چندین ساختمانی است که قبلاً در جریان اعتراضات حقوق مدنی و ضد جنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸ محل اعتراضات دانشجویی بود. 

گفته می‌شود از ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین ماه) تاکنون بیش از هزار نفر در دانشگاه‌های سراسر آمریکا بازداشت شده‌اند. این معترضان خواستار قطع ارتباط دانشگاه با شرکت‌هایی هستند که به شکلی حامی رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • ناکامی سوداگران مرگ در انتقال ۷۸۰ کیلوهروئین و تریاک در هرمزگان
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید