Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@19:39:40 GMT

وزارت صمت هدف هجمه رانت‌خواران و مفسدان است

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۵۴۱۶

وزارت صمت هدف هجمه رانت‌خواران و مفسدان است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، "علیرضا رزم حسینی" عصر امروز ۱۸ دی ماه در جلسه مشترک رفع موانع تولید و شورای معادن استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدسپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: شهید سلیمانی آغازگر یک مکتب شد و به شایستگی مقام معظم رهبری بهترین تجلیل را از این سرباز نامدار وطن داشت.

وی همچنین با گرامیداشت یاد آیت الله جعفری نماینده سابق، ولی فقیه در استان کرمان افزود: ایشان در ۴۰ سال گذشته خدمات نجیبانه‌ای در استان ارائه و در دفاع مقدس برای بسیج عمومی مردم به منظور دفاع از کشور فعالیت‌های مهمی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رزم حسینی با اشاره به اینکه وزارت صمت وزارتخانه خط مقدم است که موردهجمه همه رانت خواران، مفسدان و ویژه خواران قرار گرفته، تصریح کرد: این وزارتخانه ۴۰ درصد جی دی پی، ۳۸ درصد اشتغال کشور و مسئولیت معیشت و سفره مردم را به عهده دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه این وزارتخانه در شرایط جنگ اقتصادی نیز مورد حمله بدخواهان است، بیان کرد: وزارت صمت اگر بخواهد با صداقت با مردم گفتگو کرده، ملاحظه کاری نداشته باشد و سبک اداره جدیدی دنبال کند نیاز به حمایت حکومت دارد نه فقط حمایت دولت و رییس جمهور و حکومت باید به کمک وزارت صمت بیاید و برای معیشت مردم، تولید کشور و تجارت خارجی تلاش کند.

وی اظهار کرد: در حوزه تجارت خارجی هر بخشنامه و قانونی با همکاری بانک مرکزی و محوریت این وزارتخانه صادر می‌شود و در بحث رفع تعهد ارزی صادرکنندگان و واردات کالا‌های اساسی و مواد اولیه موردنیاز کارخانجات اقدام خوبی صورت گرفت و در یک ماه و نیم گذشته ۵ میلیارد دلار ثبت سامانه شده است.

رزم حسینی تصریح کرد: روز به روز برای رفع موانع این حوزه کار می‌کنیم و حتما اتفاقات خوبی باهمکاری رییس کل بانک مرکزی انجام می‌دهیم تا صادرات افزایش و ارزآوری به کشور بیشتر شود.

وی در ادامه بیان کرد: در کل کشور از ۵۲ هزار واحد صنعتی بالغ بر ۱۰ هزار واحد راکد یا تعطیل است که اراده کردیم تا پایان امسال ۱۵۰۰ واحد را فعال کنیم.

وزیر صمت گفت: امروز اگر هر گروه و شخصیت سیاسی که می‌خواهد کار کند، سیاسی‌ترین کار، فعالیت اقتصادی و معیشت مردم است. چه سیاستی بهتر از اینکه دل مردم را نسبت به انقلاب و نظام نرم‌تر کنیم؟ باید دل مردم را با کار و اقتصاد به دست بیاوریم.

وی اظهار کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اختیارات خوبی دارد و برای تکمیل واحد‌های نیمه فعال ۵۲ هزار میلیارد تومان در قرارگاه جهش تولید تصویب و به استان‌ها ابلاغ شده و فرصت خوبی است که واحد‌های راکد و غیرفعال از این تسهیلات استفاده کنند.

رزم حسینی بیان کرد: بروکراسی اداری همه را خسته می‌کند و هر کس در جای خود باید کمک کرده و از چسبندگی بروکراسی خود را نجات بدهد و من تا جایی که بگذارند، این کار را خواهم کرد.

وی افزود: بروکراسی مزمن و مریض روز به روز نظام دیوان سالاری ما را افزایش داده و مردم را کوچک کرده است که اگر فرصت داشتیم در این دولت وزارتخانه‌ای می‌ساختیم که حداقل نیرو و حداکثر کارآیی را داشته باشد؛ ضمن اینکه هر اصلاحاتی هزینه‌هایی دارد و باید یک نفر فداکاری کند و این کار امکانپذیر است.

وزیرصنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه قوانین مزاحم را احصاء کرده ایم، گفت: برای فعالیت معادن راکد مطمئنا مخالفت‌هایی آغاز می‌شود، اما ما سه ماه مهلت دادیم ا تعیین تکلیف کنند، زیرا افرادی سال‌ها مجوز فروشی کرده و مجوز به ۱۰ واسطه داده شده که باید این محدوده‌ها به مزایده گذاشته شود و این در اختیار شورای معادن استان است که باید با همکاری دستگاه‌های نظارتی به افرد اهل واگذار کنند.

وی اظهار کرد: از کل جغرافیای ایران تنها سه درصد قلمرو اکتشافی معادن ماست و مابقی توسط منابع طبیعی، محیط زیست و انرژی اتمی گرفتار شده و البته از همین سه درصد پهنه اکتشافی تنها در ۱۰ درصد اکتشاف صورت گرفته است.

رزم حسینی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: ما قانون را به نفع توسعه کشور خم می‌کنیم، ولی قانون شکنی نمی‌کنیم و مسئولان استان کرمان با اتحاد استانی و ظرفیت‌ها می‌توانید استان کرمان را بسازید.

وزیر صمت با اشاره به اینکه ظریت‌هایی در کشور وجود دارد که امکان ساخت داخل را بسیار بالا می‌برد، گفت: در خودروسازی کار را آغاز کردیم هرچند مافیای بزرگی دارد و آن‌ها حتی روزنامه و خبرنگار دارند، اما ساخت داخل را دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به لزوم حذف امضا‌های طلایی گفت: تفویض اختیارات را دنبال می‌کنیم و چند استان پایلوت را اعلام خواهیم کرد و باید لوازم حقوقی نیز فراهم شود و اختیارات را می‌دهیم تا استان‌ها تنفس کنند و خودشان تصمیم بگیرند.

رزم حسینی با اشاره به اعداد تامین مالی واحد‌های تولیدی در سال‌های ۹۷ و ۹۸ بیان کرد: ۳۰ درصد از تسهیلات پرداخت شده سهم بنگاه‌های کوچک و خرد است، در حالی که ۷۵ درصد اشتغال در این بخش است و ۹۰ درصد از ۹۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اعطائی به ۱۰ درصد افراد تسهیلات داده شده و این توزیع ناعادلانه ثروت، حاشیه نشینی و بیماری اقصادی است.

وی بیان کرد: تلاش می‌کنیم در حوزه صنعت، معدن و تجارت مکانیزمی فراهم شود که تامین مالی توسط وزارتخانه، بنگاه‌های توسعه گرا و بخش خصوصی برای پشتیبانی کردن بنگاه‌های کوچک انجام شود که ایده موفق و خوبی است و حتما مورد اقبال همه خواهد بود که منابع را مدیریت شده به اهلش بدهیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به درخواست‌های مطرح شده در جلسه امروز اظهار کرد: راه آهن جیرفت باید به شبکه سراسری وصل شود که کار در دولت یازدهم آغاز شده و حاضر هستیم کمک کنیم و شرکت‌های توسعه گرای وزارتخانه را در این کار مشارکت بدهیم و باید کار دنبال شود.

وی افزود: خط دوم انتقال آب از خلیج فارس را در دهه فجر با حضور رییس جمهور آغاز می‌کنیم و انتقال آب از دریای عمان از چابهار آغاز شده و کار‌ها در حال انجام است و امیدواریم عملیات اجرایی در این پروژه به زودی آغاز شود.

رزم حسینی در پایان با اشاره به اینکه مردمی کردن اقتصاد قابل انجام است، گفت: الگوی اقتصاد مقاومتیِ قلعه گنج در سراسر استان خراسان در حال اجراست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا مازوت احمد کاظمی قیام 19دی توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی وزارت صمت رانت خواری مفسدان اقتصادی علیرضا رزم حسینی آلودگی هوا مازوت احمد کاظمی قیام 19دی توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی معدن و تجارت استان کرمان وزارت صمت رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۵۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند

بانک مرکزی در خصوص وضعیت تسهیلات پرداختی بانکها در طرح نهضت ملی مسکن به تسنیم اعلام کرد: از تعداد ۸۶۹،۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۷۹۳،۷۳۲ نفر (حدود ۹۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد شده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمارهای جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن نشان میدهد که از بین 26 بانک، عملکرد 18 بانک در این بخش کماکان صفر است.

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردگشری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن به‌روایت تازه‌ترین آمار بانک مرکزی صفر بوده است.

سهم 18 بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن، همچنان صفر + جدول

 

بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که در تاریخ منتهی به 31 فروردین ماه امسال جمعاً 657.596 میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

بانک مرکزی در پاسخ به پیگیری خبرنگار تسنیم درباره وضعیت مشارکت بانک ها در قانون جهش تولید مسکن اعلام کرد:‌ پس از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن مصوب مجلس شورای اسلامی مورخ 30‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/6‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/1400، سقف فردی و سهمیه بانکی تسهیلات موضوع قانون مزبور برای سال‌های اول، دوم و سوم اجرای قانون، به ترتیب به مبالغ کلی 3.600، 4.580 و 6.059  هزار میلیارد ریال و دستورالعمل اجرایی مربوطه به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد.

حسب مصوبات شورای پول و اعتبار مورخ 19‏‏‏‏‏/2‏‏‏‏‏/1402، سقف فردی تسهیلات پروژه‌های حمایتی مسکن موضوع ماده قانونی یادشده در تمامی شهرهای کشور به صورت یکسان، معادل 5.500 میلیون ریال تعیین و به بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی ابلاغ شد. ضمناً در راستای حمایت بیشتر از متقاضیان تسهیلات مزبور سقف یادشده به پروژه‌های نیمه‌تمام حمایتی مسکن که زمین آن توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین و به متقاضی عرضه شده و تاریخ انعقاد قرارداد مشارکت مدنی آنها قبل از ابلاغیه مربوط به افزایش سقف موصوف بوده و به پروژه‌های خود مالک با پیشرفت 65 درصد و بالاتر که تا پایان سال 1402 تکمیل و به فروش اقساطی می‌رسند با معرفی وزارت راه و شهرسازی، تعمیم یافت.شورای پول و اعتبار، در جلسه مورخ 09‏‏‏‏‏‏‏‏‏/08‏‏‏‏‏‏‏‏‏/1402 به‌منظور حمایت از طرح نهضت ملی مسکن و با هدف تقویت رشد و افزایش ساخت مسکن، در راستای کاهش مبلغ اقساط تسهیلات مزبور برای متقاضیان مشمول نرخ سود تسهیلات پروه‌های حمایتی مسکن موضوع ماده (4) قانون جهش تولید مسکن برای 500 هزار واحد مسکونی که زمین آن توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین و به متقاضیان فاقد مسکن عرضه می‌شود را 18 درصد تعیین نمود.با عنایت به تبصره (2) ذیل ماده (4) قانون جهش تولید مسکن مبنی بر اعطای تسهیلات موضوع این ماده به طرح‌های معرفی شده توسط وزارت راه و شهرسازی، بدیهی است تعهد شبکه بانکی در قبال متقاضیانی می‌باشد که واجد شرایط اخذ تسهیلات مزبور بوده و توسط سامانه وزارت راه و شهرسازی، به بانک عامل معرفی شده باشند. در این راستا و درصورت معرفی متقاضی از طریق سامانه، بانک‌های عامل موظف‌اند نسبت به اعطای تسهیلات مزبور در چارچوب منابع و مصارف بانک اقدام ‌نمایند.علیرغم محدودیت منابع بانکی، حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی تا تاریخ 09‏‏/02‏‏/1403 تعداد 1.330.795 نفر متقاضی جهت اخذ تسهیلات مزبور به بانک‌های عامل مراجعه نموده‌اند که از این تعداد، 461.442 نفر (در حدود 35 درصد) بنا به دلایل درج شده در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک موردنیاز، نداشتن وثایق قابل‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و....، فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف می‌باشند.

براین اساس، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد 869،353 نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد 793،732 نفر (در حدود 91 درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ 4‏‏‏‏‏‏/266 هزار میلیارد تومان شده‌اند.‏‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • هرج و مرج در شمال اراضی اشغالی و هجمه تند ضد مقامات صهیونیست
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟