Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید زرگرنژاد کارگردان آثاری همچون ماهورا به تازگی ساخت فیلم سینمایی «برای مرجان» را به اتمام رسانده و آن را برای حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه کرده است.

خبرگزاری میزان - سینمای کشور طی نیمه اول سال ۹۹ با چالش‌های فراوانی روبرو بوده است، بروز و شیوع بیماری کرونا از اسفند ماه سال گذشته چرخ تولید و اکران در سینما را به طور کامل متوقف کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان ضربه طولانی مدتی را بر بدنه این هنر وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال پس از مدتها انتظار دو روز پیش بالاخره بعد از گذشت ماه‌ها فراخوان سی و نهمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد، فراخوانی که در نوع خود می تواند امید به آینده سینما در سال جاری را زنده نگه دارد. 

در این میان کارگردانان جوان و پیشکسوت سینما با توجه به اعلام رییس سازمان سینمایی مبنی بر قطعی بودن برگزاری جشنواره فیلم فجر پیش تولید آثار خود را آغاز کرده اند و سینما بار دیگر با سرعت به سمت مسیر همیشگی تولید و عرضه قرار گرفته است. 

محمدحسین مهدویان، رضا میرکریمی، مانی حقیقی، مرتضی علی عباس میرزایی، وحید جلیلوند، محسن قرایی، اصغر فرهادی، آرش انیسی، مهدی جعفری و نیما جاویدی از جمله کارگردانان سرشناسی هستند که هم اکنون پیش تولید و یا تولید آثار سینمایی خود را آغاز کرده اند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

حمید زرگرنژاد کارگردان آثاری همچون ماهورا به تازگی ساخت فیلم سینمایی «برای مرجان» را به اتمام رسانده و آن را برای حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ارائه کرده است.

زرگرنژاد سال‌ها به عنوان مستندساز در سینما فعالیت کرد و حاصل این سال‌ها ساخت آثاری، چون «طعم عشق»، «رنگ خاک»، «روز‌های خاکستری»، «ستاره‌های زمینی»، «روز سوم» و... بوده است. او همچنین ساخت فیلم‌های کوتاه «صبح روز امتحان»، «طبقه سومی»، «تا ساعت دو»، «حلقه در خاک» را نیز در کارنامه دارد.

زرگرنژاد که با ساخت آثار مستند و کوتاه و حضور‌های بین‌المللی، موفق به دریافت جوایزی شده بود، به سراغ ساخت دو سریال و تله فیلم رفت و پس از آن در سال ۱۳۹۴ نخستین فیلم سینمایی‌اش «پایان خدمت» را کارگردانی کرد.

این فیلم برگزیده جشنواره فیلم لندن، کره جنوبی و بغداد شد و در سی و دومین جشنواره فیلم فجر نیز در بخش نگاه نو حضور یافت و با وجود آنکه در سه بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد (امیر جدیدی)، بهترین فیلمنامه و بهترین فیلمبرداری کاندید شده بود، تنها موفق به دریافت یک سیمرغ برای بهترین بازیگر مرد شد.

وی سال بعد و پس از موفقیت «پایان خدمت» به سراغ «ماهورا» رفت فیلمی برآمده از جنوب کشور که در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر حضور یافت و در بخش‌های بهترین جلوه‌های ویژه میدانی و بهترین جلوه‌های ویژه بصری نامزد دریافت جایزه شد.

او همچنین برای این فیلم در بیست و یکمین جشن سینمای ایران نیز در دو بخش بهترین موسیقی متن و بهترین جلوه‌های ویژه میدانی نامزد دریافت تندیس جشن خانه سینما شد.

در نهایت زرگرنژاد «برای مرجان» را امسال با نوشته‌ای از خود و سارا غلامی کارگردانی کرد و به جشنواره فیلم فجر فرستاد.

در خلاصه داستان «برای مرجان» آمده است: «خوشبختی تو یه رابطه یک چیز کاملاً شانسیه، شاید اینکه دیگران از ما بترسند و مجبورشون کنیم که با ما باشن، قابل اطمینان‌تر از این باشه که عاشقمون باشن ...»

پگاه آهنگرانی، بهزاد جعفری، برزو ارجمند، فریبا متخصص، علیرضا استادی، رامین راستاد، محمد همایون پور، امید روحانی، مریم بوبانی، محمد علایی و با حضور جمشید هاشم‌پور بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

دیگر عوامل «برای مرجان» عبارتند از: نویسندگان: حمید زرگرنژاد، سارا غلامی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، تدوین: مصطفی خرقه پوش، موسیقی: ستار اورکی، صدا گذار: آرش قاسمی، مدیر تولید: محمد همایون‌پور، طراح صحنه و لباس: محمد محمدی، برنامه ریز و‌دستیار اول کارگردان: محسن حسن‌پور، طراح گریم: الهام اطیابی، صدابردار: امید عاشوری، جانشین تولید: علیر ضا، سمیعی مدیر تدارکات: توماج گودرزی، تصحیح رنگ‌: سامان وفایی، منشی صحنه: سمیه شهرآبی، سرپرست گروه بدلکاری: کیوان رضایی، مجری طرح: موسسه سینمایی پویان فیلم، عکاس: مهدی حیدری.

انتهای پیام/

برچسب ها: برای مرجان جشنواره سی و نهم فیلم فجر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا برای مرجان جشنواره سی و نهم فیلم فجر جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی برای مرجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک

فیلم سینمایی «لوتریا» آخرین ساخته علی عطشانی برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم سینمایی «لوتریا» به کارگردانی علی عطشانی و تهیه‌کنندگی مشترک مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا درودیان همایونی، کسری درودیان همایونی در چهل‌وچهارمین و چهل‌وپنجمین حضور بین‌المللی خود، برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد.

«لوتریا» در چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک International Filmmaker Festival of New York (IFFNY) در سه بخش بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلمنامه نامزد بود که در نهایت جایزه بهترین فیلمنامه این جشنواره به علی عطشانی و محمودرضا ثانی رسید.

دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک Art Color Digital Cinema (ACDCIFF) نیز از 31  می تا 2 ژوئن در  بروکسل برگزار می‌شود.

این جشنواره که برای نمایش فیلم‌های خلاقانه و منحصربه‌فرد طراحی شده است، در سال 2014 افتتاح شد. جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک محیطی را برای فیلمسازان فراهم می‌کند تا آثار جدید خود را به نمایش بگذارند و تماشاگران فیلم‌های نوآورانه جدیدی را از فیلمسازان مبتکر ببینند.

فیلم سینمایی «لوتریا» که اواخر سال 2021 در کشور مکزیک ساخته شده است، تاکنون بیش از 10 جایزه در بخش بهترین فیلم و بهترین کارگردانی جشنواره‌های مختلف بین‌المللی کسب کرده و در فستیوال‌های متعدد جهانی حضور داشته است.

فیلمنامه «لوتریا» بر اساس یک داستان واقعی و نوشته علی عطشانی و محمودرضا ثانی است.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از:
نویسندگان فیلمنامه: علی عطشانی و محمودرضا ثانی، تهیه‌کنندگان: مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا و کسری درودیان همایونی، دستیار اول کارگردان: هومن سپنتامهر، مدیر فیلمبرداری: محمود عطشانی، فیلمبردار: میگل سالیناس، صدابردار: آلن کابالرو، دستیار صدابردار: امانول جارامیو، چهره‌پرداز: فرزانه زردشت، دستیار چهره‌پرداز: آنا کارن آلوارز، دیوید چاوز، گریس سالیناس، گروه کارگردانی: اوریل لاگونا، حمیدرضا میمندی، علی محمودی، تهیه کننده ایران: احسان ولی پورزند، پریسا زهتابیان، تولید ایران: سعید دلاوری، طراح لباس: بیتا عطشانی، دستیار طراح لباس: الناز باقری، ملیکا سادات اسماعیلی، موسیقی: پوریا حیدری، صداگذاری و میکس: نادر بادامچی، بخش فنی: آلبرتو پالاسیوس، کریستوفرلوپز، کریستوفر سالیناس، جاناتان لوی، عکاس: آلکس گنزالس، منشی صحنه: فریدا آیالا، مدیر تولید: موریسیو مورالس، امور بین‌الملل و زیرنویس: امیدعلی چوگانی، طراح هنری: مجری طرح: بیتافیلم تهران، سیدعلی اسماعیلی، حسین بلاش، تهیه شده در: امریکن برایت لایت فیلم پروداکشنز، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای بیتا فیلم تهران: مریم قربانی‌نیا.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • ساندرو راسل: بهترین و موفق‌ترین رئیس تاریخ بارسلونا هستم
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد