Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@10:22:28 GMT

کرونای ولایتی با کمک چه دارویی درمان شد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۶۸۰۹

کرونای ولایتی با کمک چه دارویی درمان شد؟

همشهری: محمدرضا هاشمیان استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری که پزشک معالج علی‌اکبر ولایتی بود می‌گوید:

برخی دارو‌ها بود که تجربه ما می‌گفت استفاده از آن‌ها برای درمان بیماران مبتلا به کرونا موثر است.

بار‌ها بر سر این دارو‌ها و لزوم استفاده از آن جنگیدیم و اصرار کردیم که در فارماکوپه وزارت بهداشت مجوز استفاده از دارویی مانند فاوپیراویر را صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی دکتر ولایتی به کرونا مبتلا شدند، به همراه دکتر جماعتی (رئیس بیمارستان مسیح دانشوری) به این نتیجه رسیدیم که از داروی فاوپیراویر استفاه کنیم و موضوع را با دکتر ولایتی در میان گذاشتیم و ایشان هم قبول کردند. بنا شد این دارو به شکل داروی همراه بیمار از ژاپن وارد کشور شود.

دارو از سوی یکی از پزشکان که همسرشان مبتلا به کرونا شده بود وارد کشور شد. دارو هم برای دکتر ولایتی و هم برای پزشکی که همسرشان دارو را از خارج کشور آوردند بودند و در بیمارستان بستری بود تجویز و استفاده شد. بعد استفاده از دارو و بهبودی حال دکتر ولایتی، ایشان نامه‌ای به وزیر نوشتند و اعلان کردند که فاوپیراویر را در فارماکوپه وزارت بهداشت ثبت کنند.

با این حال مخالفت‌هایی چه آن زمان و چه تاکنون درباره این دارو ابراز می‌شود، اما تا به امروز منتقدان حتی یک مقاله در رد دارو و اثرات مثبت آن بر کرونا ارایه نکرده‌اند. این را هم بگویم درمان کرونا تنها با یک دارو نیست و نیازمند اعمال زنجیره‌ای از روش‌های درمانی و اکسیژن‌تراپی است تا بتواند منجر به بهبودی بیمار شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: دکتر ولایتی کرونا داروی ژاپنی فاوپیراویر دکتر ولایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!