Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@11:22:07 GMT

در ایام کرونا، زایمان طبیعی بهترین گزینه است

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۶۸۸۶

در ایام کرونا، زایمان طبیعی بهترین گزینه است

ایسنا/قزوین یک فلوشیپ طب مادر و جنین گفت: به مادران باردار توصیه می‌شود که در شرایط کرونا ترجیحاً زایمان طبیعی داشته باشند که برای مادر و نوزاد بهتر است، زیرا بعد از آن به کمک کمتری نیاز دارند و رفت‌وآمد در منزلشان کاهش می‌یابد.

دکتر شکوه‌السادات حاجی سید ابوترابی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به انواع زایمان تصریح کرد: در سال‌های اخیر زنان باردار اصرار دارند نوع زایمان خودشان را انتخاب کنند، برای مثال برخی از مادران برای فرزند اول سزارین شده و تمایل دارند زایمان دوم طبیعی باشد یا برعکس این ماجرا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به مادران باردار تأکید می‌شود که انتخاب نوع زایمان را بر عهده پزشک خود بگذارند و اجازه دهند که پزشک طبق نظرات علمی نوع زایمان را مشخص کند چراکه پزشک زایمانی را انتخاب می‌کند که به نفع مادر است و کمترین آسیب به بچه و مادر وارد شود.

 این فلوشیپ طب مادر و جنین اظهار کرد: برخی از خانم‌ها می‌خواهند که زایمان دومشان طبیعی باشد درحالی‌که زایمان اولشان سزارین بوده است، این در حالی است که شرایط علمی و پزشکی باید این امر را تأیید کند اگر پزشکی مخالفت کرد به معنای این است که در صورت زایمان طبیعی دچار عارضه شوند.

وی خاطرنشان کرد: برخی دیگر نیز اصرار بر سزارین دارند و پزشک را تحت‌فشار قرار می‌دهند که حتماً سزارین صورت بگیرد، در حالی که سزارین بدون دلیل علمی عوارض خودش را دارد که بعد از عمل گریبان گیر مادر می‌شود و اغلب افرادی که بدون دلیل خاصی سزارین شدند دچار مشکل می‌شوند، نوع زایمان باید بر اساس ادله علمی و منطقی انتخاب شود.

حاجی سید ابوترابی اظهار کرد: روش‌هایی وجود دارد که درد هنگام زایمان را کم می‌کنند که به آن بی‌حسی‌های هدایتی می‌گویند، بی‌حسی اپیدورال حس حرکت دارد ولی حس درد ندارد و بهترین نوع بی‌دردی هنگام زایمان است که موارد خاصی دارد و با توجه به شرایط کشور ما هم‌اکنون در دسترس نیست اما در برخی از مراکز انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: زنان زیادی نیز خواستار زایمان در آب هستند درحالی‌که زایمان در آب ۶ سال پیش در کشور رایج بوده و امروزه با توجه به عوارض بچه‌هایی که در وان آب به دنیا آمده‌اند توصیه نمی‌شود،  درواقع می‌توان گفت ازلحاظ علمی زایمان در آب کلاً برچیده شده است و حمایتی از آن وجود ندارد.

این متخصص زنان و زایمان اظهار کرد: در برخی روش‌ها تنس (tense) را در ناحیه کمر مریض می‌چسبانند که باعث می‌شود حس درد مادر کمتر می‌شود، برخی گاز n۲o تنفس می‌کنند و شدت درد مادر  کم می‌شود و در حال حاضر در مراکز زایمان استفاده می‌کنند.

وی یادآور شد: زایمان طبیعی یا واژینال در ابتدا درد دارد اما بعد از زایمان مادر دردی ندارد و راحت بلند می‌شود، در شرایط کرونا به مادران باردار توصیه می‌شود که از زایمان طبیعی استفاده کنند که بعدازآن به کمک کمتری نیاز داشته باشد و رفت‌وآمد در منزلشان کاهش می‌یابد.

ابوترابی تأکید کرد: همچنین از لحاظ تنفسی ممکن است در زایمان سزارین به علت استفاده از مواد بیهوشی و استفاده از دستگاه‌های مختلف خطر انتقال کرونا بیشتر باشد، مادر نمی‌تواند خوب حرکت کند و این عدم حرکت، لخته شدن خون را زیاد می‌کند که باید موردتوجه قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: به مادران باردار توصیه می‌شود که در شرایط کرونا ترجیحاً زایمان طبیعی داشته باشند که برای مادر و نوزاد بهتر است، در سزارین بعد از سزارین درد محل شدید است، عموماً افرادی که بدون دلیل پزشکی و با تصمیم خود سزارین می‌کنند به علت این درد شدید از مسکن استفاده می‌کنند که مسکن بر شیر تأثیر می‌گذارد و می‌تواند حجم شیر را تغییر دهد یا جذب شیر شود.

این متخصص زنان و زایمان تأکید کرد: همچنین توصیه می‌شود که زنان باردار در کلاس‌های آمادگی زایمان شرکت کنند و در طول بارداری ورزش‌های مخصوص لگن را انجام دهند تا زایمان راحت‌تری داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سلامت زایمان زايمان طبيعي مادران باردار توصیه می شود زایمان طبیعی نوع زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • (ویدئو) نوزاد فلسطینی متولد شده از مادر جان‌باخته درگذشت
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!