Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهلا عموری روز شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا  باتاکید بر اینکه فرآیند تامین سوخت جایگزین (مازوت) در ایام قطع گاز طی سال های متمادی تاکنون به یک معضل و چالش اساسی برای صنعت سیمان در خوزستان تبدیل شده است گفت: انشعاب گاز یکی از زیرساخت‌های کارخانجات محسوب می‌شود که برای آنها سرمایه‌گذاری و از بودجه داخلی شرکت‌های سیمان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال فرآیندهای تامین سوخت جایگزین همزمان با قطع گاز کارخانجات آغاز شده گفت: روند تامین مازوت به‌دلیل ناتوانی برخی شرکت‌های حمل با تاخیر در حال انجام است.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان ادامه ‌داد: انتظار می‌رود باهماهنگی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز، روند ذخیره سازی سوخت جایگزین این کارخانجات از اواسط تابستان و یا اوایل پاییر انجام گردد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز بیان‌داشت: تاخیر پیش آمده در تامین این فرآورده سوختی باعث نگرانی‌های جدی در روند تولید محصول سیمان در کارخانجات شده است.

وی با تاکید بر اینکه با برگزاری نشست‌های کارشناسی که در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با موضوع تامین سوخت مازوت کارخانجات سیمان اظهارداشت: تلاش می‌شود با هماهنگی که صورت می‌گیرد بخشی از این تاخیر در سال جاری برطرف شود اما این مشکل باید برای سال‌های آینده به‌صورت اساسی مورد پیگیری قرار گیرد.

عموری با بیان اینکه دولت در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در استان‌های کشور طرح انتخاب وزیر معین برای هر یک از استان‌های کشور را اجرایی کرده است گفت: باتوجه به تعیین وزیر نفت به عنوان وزیر معین استان باید یادآورشد که بخش مهمی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنایع پایین دست خوزستان بخصوص در حوزه تامین مواد اولیه مربوط به وزارت نفت است.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشان‌کرد: تامین سوخت مازوت کارخانجات سیمان استان از ذخایر صادراتی در آبادان و ماهشهر نیز موضوعی است که شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان از وزارت نفت در حال مطالبه و پیگیری است.

قیمت حمل سوخت جایگزین باعث تحمیل هزینه به صنعت سیمان

عموری بیان‌داشت: یکی از عوامل تحمیل هزینه‌های مازاد بر صنعت سیمان در استان قیمت حمل و جابجایی سوخت جایگزین از مبدا دیگر استان‌ها از جمله فارس و مرکزی محسوب می‌شود.

وی با تاکید براینکه صنعت سیمان از حاشیه سود بسیار محدودی برخوردار است تصریح‌کرد: باتوجه به این شرایط، شرکت‌های سیمان استان برای حفظ اشتغال موجود، همه ظرفیت‌های موجود خود را بکارگرفته‌اند تا تولید محصول همچنان ادامه یابد.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با تاکید بر اینکه به منظور جبران بخشی از هزینه‌های حمل مازوت از دیگر استان‌های کشور به مقصد کارخانجات، تامین این فرآورده نفتی از محل پایانه‌های صادراتی آبادان و یا ماهشهر ضروری است گفت: این موضوع مطالبه جدی شرکت‌های سیمان در استان خوزستان است تا از این طریق علاوه برکاهش هزینه‌ها، تاخیر در فرآیند تامین و اختصاص مازوت مورد نیاز در زمان قطع گاز جبران شود.

عموری یادآورشد: موضوع تامین سوخت مازوت از شهرهای آبادان و ماهشهر باید با جدیت از طریق وزارت نفت مورد پیگیری قرار گیرد.

بر اساس این گزارش شرکت های سیمان استان خوزستان استفاده از سوخت مازوت با وجود یارانه‌ای بودن آن را فاقد صرفه اقتصادی می دانند اما به منظور تداوم فعالیت خطوط تولید، ناگزیر هزینه‌های تامین و حمل این فرآورده سوختی را پرداخت می‌کنند.

برچسب‌ها وزارت نفت اختصاصی ایرنا خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت نفت اختصاصی ایرنا خوزستان وزارت نفت اختصاصی ایرنا خوزستان اخبار کنکور شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان شرکت های سیمان سوخت جایگزین تامین سوخت سوخت مازوت صنعت سیمان وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • پیشوندها و پسوندها در ادبیات باشگاههای فوتبال ایران