Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمدرضا جوادی یگانه درباره سرانجام املاکی که حق بهره‌برداری آن از سوی شهرداری تهران به افراد غیر سپرده شده بود، گفت: براساس بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، به شهرداری‌ها اجازه داده شده است که با شرایط مشخص، حق بهره‌برداری از زمین و املاک خود را در اختیار مؤسساتی با کارکرد اجتماعی، فرهنگی و هنری قرار دهد که تمام املاک واگذار شده در شهرداری تهران نیز بر اساس این بند بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بلافاصله بعد از فعالیت شورای شهر پنجم در سال ۹۶ یک مصوبه داشتند که بر اساس آن شهرداری موظف شد هر ملکی را که می‌خواهد واگذار کند، از شورا مجوز بگیرد و در مورد سرانجام واگذاری ملک‌های قبلی نیز گزارش ارائه کند، بر همین اساس این وظیفه یعنی تهیه گزارشی از وضعیت املاک واگذار شده، بر عهده معاونت اجتماعی گذاشته شد که در این زمینه کمیسیونی برای بررسی املاکی که در قالب بند ۶ ماده ۵۵ واگذار شده بود، تشکیل شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه در این کمیسیون تمامی املاکی که حق واگذاری از آنها واگذار شده بود، بررسی و تعیین تکلیف شد، گفت: در ۱۵ مهر سال جاری، شهردار تهران لایحه‌ای را در مورد وضعیت املاک واگذار شده به شورای شهر ارسال کرد که در آن لایحه املاک به سه دسته تقسیم‌بندی شدند که ما در این گفت‌وگو در مورد املاکی که در قالب بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها حق بهره‌برداری از آنها واگذار شده، صحبت می‌کنیم.

وی گفت: شهرداری تهران در سنوات گذشته بر اساس بند ۶ قانون ۵۵ شهرداری‌ها، املاک و زمین‌هایی را به موسسات، خیریه‌ها و افراد واگذار کرده بود که بخشی از این املاک در حوزه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی شهرداری قرار دارد همچون ورزشگاه‌ها، مراکز بهاران، فرهنگسراها و ... که در حوزه عمل فعالیت اجتماعی شهرداری تهران قرار دارند که این مراکز با رعایت مواد قانونی و بر اساس آئین‌نامه در مزایده یا مناقصه واگذار شده بودند.

جوادی یگانه با تاکید بر اینکه در برخی واگذاری‌ها تخلفاتی مشهود است که موضوع بازپس‌گیری از سوی سازمان املاک در حال پیگیری است، افزود: در این میان برخی املاک شناسایی شدند که ادامه بهره‌برداری از آنها توسط افراد غیر نیازمند اخذ مجوز از شورای شهر است که این املاک در قالب نامه‌ای جدید در هفته آینده به شورای شهر ارسال خواهد شد.

وی توضیح داد: در میان این املاکی که نیازمند اخذ مجوز هستند، بخشی از املاک به نهادهایی همچون پلیس، بهزیستی و... در راستای انجام ماموریت‌هایشان واگذار شده و همچنین املاکی هم به خیریه‌ها، سمن‌ها، مساجد و ... واگذار شده که برای ادامه بهره‌برداری‌شان نیازمند اخذ مجوز از شورای شهر تهران هستند.

جوادی یگانه در مورد املاکی که به نهادها واگذار شده است، گفت: عدد کل فهرستی که در قالب نامه به شورا ارسال می‌شود ۲۷۴ مورد است که شامل ۱۲۷ ملک در اختیار ارگان‌ها، نهادها و دستگاه‌های اجرایی و ۱۴۷ ملک قابل واگذاری مصداق بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداری است که ۶۹ مورد از آنها مراکز مذهبی مسجد، حسینیه، هیات و حوزه علمیه هستند و بقیه  که حدود ۷۸ مورد است، شامل مجموعه‌های عام‌المنفعه، خیریه‌ها، مراکز درمانی و بهداشتی، سمن‌ها و انجمن‌ها و موسسات علمی، فرهنگی و هنری می‌شود.

معاون شهردار تهران افزود: شهرداری تهران در لایحه قبلی در مورد تمامی املاک شهرداری که در اختیار دیگران است گزارشی به شورای شهر داده و حالا در این نامه جدید می‌خواهیم اجازه بهره‌برداری از املاک واگذار شده را برای نهادها و سازمان‌هایی که حسن رفتار آنها ثابت شده، دریافت کنیم.

کد خبر 578219 برچسب‌ها شهرداری پیروز حناچی تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری پیروز حناچی تهران املاک واگذار شده بهره برداری شهرداری تهران بند ۶ ماده ۵۵ شورای شهر شهرداری ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری