Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، میرزائی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در خصوص میزان مصرف مازوت نیروگاه شازند گفت: تامین سوخت مورد نیاز این نیروگاه برعهده وزارت نیرو است و پلمب سوخت مازوت در نیروگاه حرارتی شازند را به صورت فیزیکی نداشته‌ایم، اما در این راستا پیگیری‌های لازم را انجام داده ایم و تمام تلاش خود را کرده ایم که آلودگی وارد شهر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزائی افزود: توقف استفاده ازسوخت مازوت در نیروگاه شازند یکی از تاکیدات رییس جمهور و استاندار مرکزی بوده است، اما متاسفانه از تاریخ ۲۰ آذرماه این نیروگاه اقدام به استفاده از سوخت مازوت کرد.

او اضافه کرد: متاسفانه با تشدید سرما و شرایط وارونگی دما و با توجه به اینکه شرکت گاز نتوانست سوخت مورد نیاز نیروگاه شازند را تامین کند، این واحد تولیدی استفاده از سوخت مازوت را در دستور کار قرار داد و میزان مصرف مازوت افزایش وبه شدت آلایندگی هوا دامن زد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی بیان کرد: مصرف سوخت مازوت در نیروگاه منجر به انتشار عوامل آلاینده ای، چون دی اکسید گوگرد به چندین برابر استاندارد در هوای اراک و شازند و موجب تشدید آلایندگی هوا میشود.

او ادامه داد: با درخواست جلسه کارگروه اضطرارکاهش آلودگی هوای شهر اراک به ریاست استاندار و به منظور کاهش مصرف سوخت مازوت و استفاده بهینه از گاز تخصیصی، مقرر شد تولید برق نیروگاه کاهش و۲ واحد از ۴ واحد خط تولید نیروگاه شازند از مدار تولید خارج گردد.

میرزایی تصریح کرد: محیط زیست به عنوان ضابط قضائی و بر اساس تکالیف سازمانی، وظیفه دارد خروجی‌های نیروگاه حرارتی شازند را مورد بررسی قرار داده و اگر خروجی‌های این نیروگاه غیر استاندارد باشد، به دستگاه قضایی ارائه می‌کنیم که ضمن تشکر از دستگاه قضایی تا به امروز همکاری‌های بسیار خوبی در این خصوص انجام شده است.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروگاه شازند سوخت مازوت آلودگی هوای اراک نیروگاه شازند سوخت مازوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • کلنگ‌زنی پالایشگاه نفت خام کهگیلویه
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین