Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران تنها کشوری نیست که به انگلیس و آمریکا اعتماد نداشته و ورود واکسن از این کشورها را ممنوع اعلام کرده که با توجه به نگاه این کشورها به مردم جهان سوم به عنوان موش آزمایشگاهی می توان به آنها حق داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام بیدار ، روز گذشته مقام معظم رهبری به مناسبت سالروز قیام 19 دی سخنرانی تلویزیونی انجام دادند و با اشاره به ممنوعیّت ورود واکسن آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی به کشور فرمودند: ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر آمریکایی‌ها توانسته بودند واکسن تولید کنند، این افتضاح کرونایی در کشور خودشان پیش نمی‌آمد.

این بیانات منطقی و هوشمندانه مقام معظم رهبری اتمام حجتی بر کسانی بود که منافعشان در ورود واکسن از اروپا و آمریکا بوده است، تنها مسئله ای که برای آنها اهمیت نداشته و ندارد به خطر افتادن جان مردم است.

ایران تنها کشوری نیست که به انگلیس و آمریکا در مورد واکسن کرونا اعتماد ندارد و ورود واکسن از این کشورها را ممنوع اعلام کرده است لذا غربی ها با این کار می خواهند این واکسن را ابتدا بر روی سایر ملت ها امتحان کنند.

نکته قابل تأمل این است که دلیل آمریکا و انگلیس با توجه به اعمال تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران برای ورود واکسن کرونا و این لطف به کشور ما چیست؟ آیا با توجه به عدم موفقیت شرکت آمریکایی فایزر در تست انسانی این واکسن و افزایش مرگ و میر در ادامه مسیر این آزمایشات، برای ما روشن نیست که هدف آنها انجام تست های مختلف بر روی مردم کشور ما برای دسترسی به واکسن اصلی  کرونا است؟آیا در کشورهای مدعی تولید واکسن کرونا نباید آمار مبتلایان و تلفات ناشی از کرونا روند کاهشی داشته باشند؟

تلاش مرموزانه برای ورود واکسن امریکایی

علاوه بر پیشینه سیاه، فریبکار و غیرقابل اعتماد پیراستعمار و آمریکای جنایتکار کلیپ جنجالی منتشر شده تزریق نمایشی نخست وزیر استرالیا با سرنگ درپوش دار در فضای مجازی برای فریب و جلب اعتماد مردم برای شرکت در تست های واکسن کرونا نیز می توان به اوج هوشیاری مقام معظم رهبری در رابطه با ممنوعیت ورود واکسن از آمریکا و انگلیس پی برد.

به جزء کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه کشورهای دیگری نیز این واکسن کرونا را ساخته اند که درجه اعتماد به آنها خیلی بیشتر است و مهمتر از همه این مسائل خود ایران به عنوان قطب بزرگ پزشکی این واکسن را ساخته است، واکسنی که هم پشتوانه علمی و ایمن دارد و هم تولید کنندگان این واکسن با اطمینان از فاز انسانی آن را روی خودشان نیز پیاده کردند؛البته این پیشرفت علمی و دسترسی به واکسن کرونا، حیرت تمامی رسانه ای خارجی و عربی را برانگیخت و سبب شد تا به احترام دانشندان ایرانی کلاه از سر برداشته و سر تعظیم فرود آورند.

حال باتوجه به ذکر این مطالب می توان پی برد که کسانی در کشور خود را در و دیوار می کوبند و خواهان ورود واکسن از اروپا و آمریکا بوده و هستند به جزء چپاول و غارت جیب ملت ایران و دم تکان دادن برای  جلب توجه مستکبرین جهان به خود فکر دیگری در سر ندارند اما غافل از اینکه درایت و هوشیاری مقام معظم رهبری که دشمنان ایران و اسلام نیز به آن اذعان دارند و بصیرت ملت ایران تمامی نقشه های شوم آنها را نقش بر آب می کند.

 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری ورود واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است

دبیرکل ناتو گفت به دلیل تاخیر و ناکامی در ارسال برخی تسلیحات به اوکراین، اعتماد این کشور اروپایی به اعضای ناتو خدشه‌دار شده است.

به گزارش ایسنا، آمریکا اخیرا کمک‌هایی را به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین تصویب کرد اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از سرعت انتقال تسلیحات غربی به کشورش ناراضی است و ادعا می‌کند که «روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات بهره می‌برد.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «چنین ناکامی‌هایی نشان می‌دهد زمان آن رسیده است که هماهنگی کمک‌های نظامی بین‌المللی به کی‌یف را بازسازی کنیم. ما به یک چارچوب قوی‌تر و نهادینه‌شده برای این حمایت‌ها از اوکراین نیاز داریم.»

استولتنبرگ به بن‌بست کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌عنوان «نمونه‌ای از کوتاهی‌های اعضای ناتو» اشاره کرد. این کمک‌ها پیشتر توسط مجلس سنای آمریکا پیشنهاد شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد.

دبیرکل ناتو هم‌چنین تاکید کرد: «البته این واقعیت که ما هنوز آنچه را که وعده داده‌ایم به اوکراین ارسال نکرده‌ایم، اعتماد این کشور نسبت به اعضای ناتو را خدشه‌دار کرده است.»

او این اظهارات را پس از سفر به کی‌یف عنوان کرد و افزود: «کی‌یف همچنان به متحدانش ایمان دارد و اکنون نوبت آنهاست که تسلیحات و کمک‌ها را به اوکراین ارسال کنند.»

ینس استولتنبرگ خاطر نشان کرد که یکی از راه‌های جلوگیری از نقص‌های آتی در کمک‌های نظامی به اوکراین، «ارائه نقش هماهنگ‌کننده‌تر به ناتو و تهیه یک برنامه چند ساله است که کمک‌های مورد انتظار از هر متحد را مشخص می‌کند.»

این پیشنهادات در حالی عنوان می‌شوند که روسیه در میدان نبرد به تدریج در حال کسب دستاوردهای بیشتر است. اگرچه بسته‌های کمکی متعددی به کی‌یف سرازیر می‌شوند، اما اوکراین با مشکل کمبود نیروها عمیقا دست‌وپنجه نرم می‌کند و همین مسئله به نقطه ضعف بزرگی برای او در میدان جنگ بدل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از ۱۱ اردیبهشت ماه