Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، در گزارشی در مجله Nano-Magazine آمده است: پیش‌بینی‌های اقتصادی نشان می‌دهد تأثیر ناشی از ویروس کووید ۱۹ موجب سرمایه‌گذاری عظیمی در زمینه هوش مصنوعی و فناوری ‌نانو خواهد شد؛ چرا که انتظار می‌رود سرمایه‌گذاری در بهداشت و درمان با رشد سالانه تقریباً ۵۰ درصدی به سمت بازار که ارزش آن ۱٫۳۳۳ تریلیون دلار تا سال ۲۰۲۷ است، حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرخ رو به افزایش سرمایه‌گذاری نشان می‌دهد که جهان نمی‌تواند هزینه انسانی و اقتصادی یک بیماری همه‌گیر دیگر را تأمین کند.

در حال حاضر، ۷۰ درصد از خدمات بهداشتی جهانی صرف تأمین مراقبت‌های چند ماه آخر زندگی بیماران می‌شود. علاوه‌بر این، پذیرفته شده‌ است که همه‌گیری کرونا ناکارآمدی مدل مراقبت‌های بهداشتی در جهان و نتایج ضعیف آن را نشان داده است.

ناظران می‌گویند این همه‌گیری موجب خواهد شد بیشترین تحول در سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته مراقبت‌های بهداشتی از زمان جنگ جهانی دوم ایجاد شود.

این تحولات شامل برنامه‌های تشخیصی مبتنی بر فناوری‌نانو، نشانگرهای زیستی، واکسن‌ها، روش‌های درمانی جدید، داروهای نانویی بسیار هدفمند و هوش مصنوعی است.

با سرمایه‌گذاری پویا، ابتلا به بیماری‌های عفونی کاهش یافته و همچنین راه حل‌هایی برای مقاومت به آنتی‌بیوتیک ایجاد می‌شود که یک چالش جهانی دیگر برای مراقبت‌های بهداشتی است.

سرمایه‌گذاران در حال حاضر به این مدل در حال گسترش روی آورده‌اند. این امر باعث می‌شود اقتصاد مراقبت‌های بهداشتی پایدار رشد کرده و همچنین زندگی و طول عمر افراد بهبود یابد. انتظار می‌رود چنین سرمایه‌گذاری در دهه آینده و بعد از آن، تأثیرات تحول آفرین و کارایی داشته باشد.

پیش از شیوع کرونا نیز سرمایه‌گذاری در بخش سلامت قابل توجه بود، اما سرمایه‌گذاری در فناوری مراقبت‌های بهداشتی در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ به رکورد جدیدی رسید و احتمالا در دهه آینده به‌طور قابل توجهی این روند، صعودی خواهد بود.

صندوق نوآوری وکتور (VIF) به تازگی یک بودجه ۳۰۰ میلیون دلاری برای محافظت از بیماری همه‌گیر و مراقبت‌های بهداشتی آینده در نظر گرفته است. این بودجه در قالب یک صندوق جدید برای پشتیبانی از مراقبت‌های بهداشتی در همه‌گیری‌ و بهره‌برداری از هوش مصنوعی در این مسیر اختصاص داده شده ‌است.

پل استنارد، مدیر VIF گفت: سیاستمداران همیشه مجبور به دفاع از مدل مراقبت‌های بهداشتی متمرکز و قدیمی هستند، اما همه‌گیری بدون شک ثابت کرده است که این مدل مناسب نیست. رویکرد جدید به فناوری‌های نوظهور امری حیاتی است.

وی افزود: ما برخی از چهره‌های برجسته جهان در حوزه‌های پزشکی، تشخیص پیشرفته، نشانگرهای نانوزیستی، پزشکی از راه دور، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را به گرد هم آورده‌ایم تا این فناوری‌ها را برای ایجاد تحول در بخش مراقبت‌های بهداشتی به کار گیریم.

برچسب‌ها ویروس کرونا ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو ویروس کرونا ستاد توسعه فناوری نانو فناوری نانو اخبار کنکور مراقبت های بهداشتی سرمایه گذاری فناوری نانو هوش مصنوعی همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۹۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای، وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول رکنی زاده امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دین‌گریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دین‌گریزی در جهان امروز به نوع حکمرانی‌ها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته می‌شود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بی‌پناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکی‌ها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانسته‌اند.

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهش‌های علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهش‌ها وابسته است که از جمله این موارد می‌توان به تحقیق، ایده‌ها و اطلاعات اشاره کرد.‌

رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمی‌خیزد که این مهارت نیز مجموعه‌ای از دانش‌ها است و در هر جامعه‌ای مسئله‌ای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.

وی گفت: نیازمند سرمایه‌گذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

کد خبر 749486

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان