Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه تکدی‌گری و زباله‌گردی دو آسیب اجتماعی است که ریشه در فقر دارد گفت: تفکیک زباله از مبداء به عنوان یکی از راه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی باید از خانواده‌ها شروع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ناصر خوش‌خبر صبح امروز در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده که با دستور کار ساماندهی متکدیان و زباله گردها برگزار شد اظهار داشت: چنانچه موضوع تفکیک زباله از منازل را به مردم توصیه می‌کنیم باید مشوق‌های لازم را هم برای آنها در نظر بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اصلاح برخی از الگوهای جمع آوری زباله از سطح شهر، نقش رسانه‌ها و صدا و سیما را در فرهنگ سازی خیلی مؤثر دانست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی از فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها خواست با الگوگیری از دیگر استان‌ها در بحث تفکیک زباله از مبدأ و همچنین کاهش زباله‌گردی و تکدی‌گری در سطح استان اقدام کنند.

تسنیم بررسی کرد؛ چرا طرح تفکیک زباله از مبدا موفق نشد/ پسماند چالش اصلی استان مازندراناجرای طرح "پول در مقابل پسماند" در شهرکرد؛ طرح تفکیک زباله پس از 2 بار شکست اجرایی می‌شودتوضیحات رئیس سازمان پسماند کرج درباره استفاده از کودکان کار برای تفکیک زباله/ پیمانکار متخلف جریمه شده است

خوش‌خبر تصریح کرد: در این زمینه باید آگاهی‌های لازم به مردم داده شود تا از ترحم و دلسوزی بی‌مورد در زمینه متکدیان و زباله‌گردها جلوگیری کرده و با متولیان امر، همراهی و همکاری لازم را انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه تکدی‌گری و زباله‌گردی دو آسیب اجتماعی است که ریشه در فقر دارند به نقش کلیدی مردم در ساماندهی این افراد اشاره کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی خطاب به نهادهای حمایتی عنوان کرد: این نهادها باید بررسی کند که چنانچه خدماتی که به زباله گردها و متکدیان تحت پوشش ارائه می‌شود، کافی نیست در زمینه توانمندسازی خانواده‌های این دو قشر جامعه، اقداماتی نظیر حمایت در راستای انجام کار و فعالیت اقتصادی آنها انجام شود. 

خوش‌خبر تأکید کرد: این افراد در هر جایی که بتوانند تولید ثروت و کسب درآمد کنند حمایت می‌شوند.

وی متذکر شد: لازم است فرمانداران و دبیر شورای هماهنگی موادمخدر، شرح وظایف و مأموریت‌های دستگاه‌ها را در قالب "طرح جامع ساماندهی تکدی گری و زباله گردی" تدوین کرده و با مسئولیت سازی برای دستگاه‌های اجرایی در جهت  کاهش تکدی گری و زباله گردی اقدام کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: عملکرد دستگاه‌ها در این زمینه در بازه زمانی مشخصی، پس از بررسی در کارگروه شهرستانی، جهت طرح در کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت و خانواده استانداری ارائه شود.

انتهای پیام/ 252/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی تفکیک زباله معاون سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش ایسنا،  سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد