Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرکل زندان های گیلان، با بیان اینکه باید دیدگاه زندانی و خانواده وی را نسبت به زندان تغییر داد، اظهار کرد: باید باور کنیم که در زندان ها بعد اصلاحی و تربیتی به طور خاص مد نظر قرار دارد.

رضا محمدی اصل در حاشیه بازدید سرزده از زندان های تالش، آستارا و اردوگاه کاردرمانی و حرفه آموزی حویق، بر استفاده از ظرفیت های قضایی جهت استفاده از تاسیسات حقوقی مددجویان تاکید کرد و گفت: به دنبال ارتقای امنیت، برنامه های اصلاحی و تربیتی و همچنین ایجاد برنامه های سودمند در دوران تحمل حبس برای زندانیان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید دیدگاه زندانی و خانواده وی را نسبت به زندان تغییر داد، اظهار کرد: دیدگاه خانواده زندانی و مددجو بر این است که سرپرست خانواده با ورود به زندان در مکانی با دیوارهای بلندی روبرو است که دیگر تمام درب ها برای آنان بسته شده، اما باید باور کنیم که در زندان ها بعد اصلاحی و تربیتی به طور خاص مد نظر قرار دارد.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی گیلان، کرامت انسان ها و مدیریت برنامه های سازندگی زندانی و خانواده وی را یکی از ستون های مهم اقدامات سازمان زندان ها دانست و عنوان کرد: با برگزاری کلاس های آموزشی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی به صورت گسترده در سراسر زندان های استان اقدام می کنیم.

محمدی اصل، با بیان اینکه احترام کامل به زندانی و خانواده او به دور از جرم مرتکب شده یک وظیفه است، یادآور شد: در روند برنامه هایی که برای پذیرش مددجو از زمان ورود به زندان تا مادامی که آزاد می شود داریم، اصلاح و تربیت تاثیرگذار برای برگشت مددجو به جامعه با آغوش باز است.

وی با تصریح بر اینکه یادگیری مجدد فرصت مشارکت مددجو با جامعه در برنامه های اصلاحی و تربیتی و همچنین اشتغال برای گروه هدف در نظر گرفته می شود، خاطرنشان کرد: مددکاران، مدیران اجرای احکام و دیگر کارکنان با به روز بودن و مسئولیت پذیری و اطلاعات تخصصی می توانند از تاسیسات حقوقی برای آزادی زندانیان استفاده کرده که این مهم نقش موثری در کاهش جمعیت کیفری زندانیان دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان زندان ها مددجو زندانی و خانواده اصلاحی و تربیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه معلم، مدرسه کودکان کار

به گزارش همشهری آنلاین، زهره ناظمی، بانوی اصفهانی، معلمی است که خانه کوچکش، مدرسه کودکان کار است. دوران کرونا وقتی متوجه شد برخی از بچه‌ها به‌خاطر نداشتن تلفن همراه امکان حضور در کلاس را ندارند، تلفن همراهش را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌داد تا از درس و مدرسه‌ جا نمانند.

بعد از آن همکارانش وقتی این روحیه ایثارگری را در خانم معلم دیدند پیشنهاد دادند که کلاس درسی برای بچه‌های کار برپا کند؛ پیشنهادی که خانم معلم با جان و دل پذیرفت. تقریبا بیش از یک سال می‌شود که خانم معلم ظهر که از مدرسه برمی‌گردد، روپوش معلمی‌اش را در نمی‌آورد و در خانه‌اش را به روی کودکان کار باز می‌کند تا معلم اختصاصی آنها باشد. حتی شب‌ها هم میزبان کودکان مشتاق تحصیلی است که باید روزها سرکار باشند.

در خانه این معلم به روی دانش‌آموزانی که پدر و مادرشان به دلایل مختلف نمی‌توانند با آنها کار کنند نیز باز است و خانم ناظمی با حوصله راهنمایی‌شان می‌کند. البته روایت این کار خیر یک روایت خانوادگی‌ است. فرزندان خانواده که هر دو دانش‌آموز هستند هم کنار مادرشان در یادگیری مفاهیم درسی به کودکان کار کمک می‌کنند و پدر خانواده هر روز دست پر از سرکار برمی‌گردد تا خوراکی‌های خوشمزه و هدیه‌های کوچکش انگیزه این کودکان باشد.

بیشتر بخوانید: استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید


یک جشن تولد خاص

همه تشریفات تولد امسالش به اندازه یک کیک یزدی کوچک بود و یک شمع ساده. صحبت از جوان نیکوکار تهرانی است؛ جوانی که نخواست نامش عنوان شود اما خبر کار نیکش به گوش‌مان رسیده. چند روز پیش ستاد مردمی دیه میزبان جوان و جشن تولد ساده‌اش بود. البته به برکت این جشن تولد ساده ۲ زندانی جرائم غیر عمد آزاد شدند.

این جوان نیکوکار هزینه تشریفات مراسم تولدش، یعنی معادل ۲۲ میلیون تومان را صرف آزادی ۲ زندانی سرپرست خانواده کرد تا پس از ۴ ماه حبس به آغوش خانواده‌شان برگردند. قهرمان این خبر خوبمان درباره جشن خاصش می‌گوید: شمع تولدم را امسال با آرزوهای زیبایی چون بودن یک پدر در کانون گرم خانواده فوت کردم که شیرینی‌اش بیشتر بود و خاطراتش هم ماندگارتر شد.



ثبت مهربانی با حیوانات

ما ایرانی‌ها طرفدار طبیعت هستیم. اصلا بدجوری حواس‌مان به زمین و هوا هست تا خدای نکرده لانه پرنده‌ای را خراب نکنیم، مخصوصا لانه پرنده‌ای از نوع لک‌لک؛ موردی که بارها در گوشه‌گوشه کشورمان با آن برخورد داشته‌ایم. این بار هم در کرمانشاه، آشیانه یک جفت لک‌لک که روی دودکش‌های آتش‌زای یک کارخانه ساخته شده بود با همکاری محیط‌زیست و آتش‌نشانی جابه‌جا شد تا این مهربانی هم ثبت شود.

کد خبر 849390 برچسب‌ها كودكان كار نیکوکاری معلمان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • سند‌های «رفسنجان قشم» سازماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد