Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این قسمت از تقویم طرفداری به اتفاقات و اخبار ورزشی روز بیستم دی ماه می پردازیم

به گزارش طرفداری، حواشی و اخبار و اتفاقات ورزش ایران و دنیا در روز بیستم دی ماه در این قسمت مورد بررسی دوباره قرار می گیرد.

 

"کلینزمن" مشاور مسابقات جام جهانی 2002 شد (1380/10/20)

"یورگن کلینزمن" بازیکن سابق تیم ملی فوتبال آلمان که همراه با این تیم در سال 1990 به مقام قهرمانی جهان رسید، مشاور ورزشی مسابقات جام جهانی 2002 برای شبکه تلویزیونی دوم زد دی اف آلمان تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، رئیس گروه ورزشی شبکه زد دی اف گفته است که کلینزمن در 108 بازی تیم ملی آلمان شرکت داشته و به همه جوانب تیم ملی فوتبال این کشور احاطه کامل دارد ضمن انکه در کشورهای ایتالیا،فرانسه و انگلیس هم اقامت کرده و با بازیکنان و مربیان مناسبات صمیمانه ای دارد. کلینزمن در بازیهای المپیک 1988 سئول همراه با تیم آلمان به مدال برنز دست یافت . کلینزمن 37 ساله چهار سال پیش با فوتبال خداحافظی کرد و در آمریکا و در بندر نیوپورت ایالت کالیفرنیا سکونت گزید.

 

علی سامره سریع ترین گل تاریخ دیدارهای پرسپولیس و استقلال را به ثمر رساند  (1381/10/20)

" علی سامره " مهاجم گلزن تیم استقلال تهران درمسابقه عصر جمعه این تیم مقابل پرسپولیس تهران، سریع ترین گل تاریخ دیدارهای این دو تیم را به ثمر رساند. در این مسابقه که در ورزشگاه یادگار امام (ره ) تبریز و در حضور نزدیک به 60 هزار تماشاگر برگزار شد، علی سامره در دقیقه یک بر روی اشتباه یحیی گل محمدی مدافع ملی پوش تیم پرسپولیس، توپ شد را وارد دروازه تیم پرسپولیس کرد تا سریع ترین گل تاریخ دیدارهای این دو تیم را به ثمر رساند. این مسابقه با گلی که در دقیقه 70 توسط " علی انصاریان " از روی نقطه پنالتی برای تیم پرسپولیس به دست آمد با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید. پیش از این، عنوان زننده سریع ترین گل تاریخ دیدارهای دو تیم پرسپولیس و استقلال به " حسین کلانی " اختصاص داشت که موفق شده بود در روز 27 دی ماه سال 1349 در دقیقه دو برای تیم پرسپولیس در مقابل تیم استقلال گلزنی کند. در آن دیدار که نزدیک به 32 سال پیش برگزار شده بود، " عباس مژدهی " با گل دقیقه 75 خود برای تیم استقلال مسابقه را به تساوی کشانده بود.

 

"کولینا" ایتالیایی در بوندسلیگا آلمان قضاوت می کند (1382/10/20)

روزنامه بیلد چاپ آلمان در شماره روز شنبه خود خبر داد که براساس تصمیم اتحادیه فوتبال اروپا / یوفا/ " پیرلوئیجی کولینا" داورصاحب نام فوتبال ایتالیا از فصل اینده اجازه قضاوت در این بوندسلیگا آلمان را خواهد داشت . به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، یوفا اعلام کرده است که از فصل آینده داوران صاحب نام خواهند توانست در لیک های معتبر سایر کشورهای اروپایی به قضاوت بپردازند. روزنامه بیلد در این باره نوشته است که " کولینا" که از وی در دنیای فوتبال به عنوان یک سوپر داور نام برده می شود، به زودی در رقابتهای بوند- سلیگا قضاوت تیم های المانی را به عهده خواهد گرفت . براساس نوشته این روزنامه، کشورهای آلمان و ایتالیا نخستین کشورهای اروپایی هستند که با اجازه دادن به سه داور فوتبال یکدیگر تلاش دارند از داوران برجسته هم برای قضاوت مسابقه های مهم و حساس استفاده کنند. "یووان کورنیو" رییس کمیته داوران یوفا در این باره گفته است که از این پس در دیدارهای حساس لیک های معتبر که مشکلاتی را برای داوران بومی دربر داشت ، داوران کشورهای دیگر خواهند توانست قضاوت مسابقه ها را به عهده بگیرند که این امر به میزان قابل توجهی از مشکلات موجود خواهد کاست. وی یادآور شد: پیش بینی می شود با طرح تازه یوفا از فصل آینده دیدار- های تیم های مطـــرح ازجمله بروسیا دورتموند و بایــرن مونیخ در آلمان و اینترمیلان و اث میلان در ایتالیا با حضور داوران خارجی بدون مشکل برگزار شود.

 

" خداداد عزیزی ": تصمیمی در خصوص مربیگری تیم ابومسلم نگرفته ام (1385/10/20)

رییس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم خراسان گفت: در خصوص پیشنهاد مدیر عامل باشگاه برای پذیرفتن سمت سرمربیگری هنوز تصمیم نگرفته ام اما در خصوص آن فکر می کنم. هم اینک از جایگاهی که در باشگاه ابومسلم در اختیار من گذاشته شده راضی هستم و به گمانم قبول پست سرمربیگری قرار گرفتن در رده ای پایین تر است. وی افزود: در ابتدای فصل تنها به دلیل حضور ناصر شفق در ابومسلم به این تیم آمدم و با شناختی که از نحوه مدیریت وی داشتم تاکنون نیز با تمام وجود نیروی خود را در راه پیشرفت تیم ابومسلم صرف کردم و از انتخابی که نمودم راضی هستم. عزیزی گفت: با توجه به صداقتی که در رفتار و عملکرد شفق سراغ دارم مقاومت در مقابل خواسته او مبنی بر پذیرفتن هدایت ابومسلم برایم دشوار است. وی ادامه داد: البته هنوز در خصوص قبول و یا نپذیرفتن پست سرمربیگری ابومسلم تصمیم جدی اتخاذ نکردم و از شفق خواسته ام برای پاسخ به این درخواست چند روزی به من فرصت دهد. رییس سازمان فوتبال باشگاه ابومسلم در خصوص مذاکرات این تیم با ایویچ و بگویچ نیز تصریح کرد: در حال حاضر با استفاده از چند رابط ، با این دو مربی مذاکره می کنیم، هر چند به نظر می رسد با توجه به انتقال احتمالی بگویچ به فولاد خوزستان این مربی از فهرست مربیان مورد نظر باشگاه ابومسلم خارج شود.

 

پیراهن "مارادونا" تقدیم رییس جمهوری اسلامی ایران شد (1386/10/20)

سفیر جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین روز پنج شنبه در دیدار با دکتر محمود احمدی نژاد،پیراهن شماره10 تیم ملی آرژانتین را که امضای "مارادونا" روی آن درج شده، را از طرف مارادونا به رییس جمهوری اهدا کرد. مارادونا ستاره سابق فوتبال جهان،پیراهن خود را به رییس جمهوری اسلامی ایران اهدا و از دکتر احمدی نژاد به عنوان فردی با جرات، عدالتخواه و مردمی یاد کرده است.
مارادونا از رییس جمهوری ایران درخواست دیدار کرده است.

 

ایران در رتبه پنجاه و هفتم بهترین لیگ های جهان (1387/10/20)

فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال جهان، لیگ برتر فوتبال باشگاههای ایران را در رده پنجاه و هفتم لیگ های باشگاهی در سال 2008 قرار داد درحالیکه رتبه های برتر به لیگ های انگلیس، ایتالیا و آرژانتین تعلق دارد.
براساس نظرسنجی که این فدراسیون از روزنامه نگاران سراسر جهان به عمل می آورد، لیگ برتر انگلیس با 1192 امتیاز بهترین لیگ شناخته شد و لیگ ایتالیا و آرژانتین به ترتیب با 1031 و 1020 امتیاز در رده های بعد قرار گرفتند.
به گزارش سایت این فدراسیون،اسپانیا،برزیل،آلمان،فرانسه،مکزیک،پرتغال، اوکراین،ترکیه،یونان ،هلند،شیلی و پرو به ترتیب رتبه چهارم تا پانزدهم این رده بندی را به خود اختصاص داده اند.

 

زیکو سرمربی باشگاه زسکا مسکو شد (1387/10/20)

باشگاه دسته اولی زسکا مسکو روسیه، زیکو سرمربی مشهور برزیلی را به سمت سرمربی جدید خود منصوب کرد.
بنابرگزارش شبکه اسکای اسپورت ایتالیا، زیکو که در تابستان امسال از سرمربیگری تیم فنرباغچه ترکیه استعفا کرده و جایش را به لوییس آراگونس داده بود، از آن هنگام هدایت باشگاه بنیادکار ازبکستان را برعهده داشت.
وی شب گذشته پیش از ترک برزیل به مقصد مسکو به روزنامه گلوبو اسپورت گفت: برای امضای قرارداد با زسکا عازم این سفر هستم.
زیکوی 55 ساله افزود: قرار است قرارداد نهایی امضا شود اما هنوز جزئیاتی باقیمانده که باید در مورد آن توافق کنیم. من در صورت امضای قرارداد به صورت رسمی سرمربی زسکا خواهم بود.

اخبار داغ 

هادی مهدوی کیا به نمایندگی از برادرش وارد فدراسیون فوتبال شد نمره عالی 9.2 از سوی هواسکورد برای مهدی طارمی دختر سیرجانی / جزئیات سربریدن این دختر 15 ساله هانسی فلیک: عصبانی هستیم؛ گلادباخ از اشتباهات ما نهایت استفاده را برد پاورقی لالیگا | بخش اول: بارسلونا 1929، اولین فاتح

منبع: طرفداری

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران باشگاه ابومسلم تیم پرسپولیس رییس جمهوری تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی

به گزارش همشهری آنلاین، "آیت الله سید ابراهیم رئیسی" در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت هایی که به کشورمان سفر کرده اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به آیت الله رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به آیت الله رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه های آن ایالت است و رئیس دانشگاه ها را تعیین می کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

آیت‌الله رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد.روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول (!)» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

کد خبر 847234 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه پاکستان سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • بررسی ادعاها درباره مدرک دکترای افتخاری رئیسی
  • خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال
  • با اعلام رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای : AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
  • پرسپولیس در یک‌هشتم جام حذفی؛ ۲۵ صعود از ۳۱ حضور
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود
  • موسیالا: از مسی تقلید می‌کردم؛ می‌خواستم ببینم آیا می‌توانم مثل او بازیکن سطح بالایی شوم یا نه