Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حرکت صنعتی و معدنی کشور در شرایط تحریم استمرار پیدا کرد و رشد کشور در حوزه صنعت و معدن تا پایان سال به ۶ درصد خواهد رسید.

به گزارش برنا به نقل از وزرات صمت، علیرضا رزم‌حسینی در آیین افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌‌های مس سرچشمه با اشاره به این که در کشور ما از ذخایر بسیار مهم و اثرگذار در توسعه، بحث معادن است، اظهار داشت: معادن ایران در چند دهه اخیر در توسعه، حرکت‌های بسیار خوبی را آغاز کرده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی صنایع معدنی، فولاد و آلومینیوم را به عنوان صنایع مادر دانست و عنوان کرد: در رفسنجان و شهر بابک نزدیک به 30 هزار میلیارد پروژه جدید مس با برنامه‌ و زمان‌بندی مشخص آغاز شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه شرکت‌های مادر و صنعتی بزرگ، محور توسعه منطقه‌ای هستند بیان کرد: باید به سمتی برویم و مدلی اجرا شود که شرکت‌های بزرگ با ظرفیت دولت، استان و کشور را بسازند.

وی ادامه داد: شرکت ملی صنایع مس از شرکت‌های مهمی است که می‌تواند محور توسعه منطقه‌ای بوده و در راستای توانمندی‌های مردم در کنار تولید و توسعه، محور توسعه باشد.

در 29 قلم محصولات صنعتی رشد فوق‌العاده‌ای داشتیم

رزم‌حسینی با اشاره به اینکه با وجود همه مشکلات و تحریم‌ها، ملت ایران و دولت مقاومت کرده است، گفت: در 29 قلم محصولات صنعتی رشد فوق‌العاده‌ای داشتیم که در حوزه تولید خودرو 28 درصد رشد کردیم و در سایر صنایع هم رشد داشته‌ایم.

وی با بیان این که در شرایط تحریم حرکت صنعتی کشور استمرار پیدا کرد و در معادن هم همین ‌گونه بود افزود: در 9 ماهه اخیر رشد صنعت و معدن کشور به 5.4 درصد رسیده و تا پایان سال 6 درصد خواهد شد.

صادرات در 9 ماهه اخیر روند افزایشی دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این که در تجارت به دلیل شرایط کرونا خساراتی دیدیم که امیدواریم با تولید واکسن، بخش تجارت کشور هم نجات پیدا کند گفت: صادرات در 9 ماهه اخیر روند افزایشی دارد و تا پایان سال رشد صادراتی افزایش خواهد داشت و تراز مثبتی در پیش است.

وی با اشاره به این که در این مدت پیشر‌فت‌های خوبی در حوزه صنعت مس صورت گرفته و رشد 12 درصدی در تولید صنعت مس را شاهد هستیم اظهار داشت: امروز بالغ بر 20 هزار میلیارد تومان عملیات جدید توسعه مس شامل کنسانتره، بخش‌های معدنی افزایش استخراج از معادن و پروژه‌های بیمارستان بحران و غیره افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: مجموعه مس، محور توسعه منطقه‌ای قلمداد می‌شود و امسال صادرات خیلی خوبی انجام شده و تا پایان سال هم رشد خوب صادراتی را شاهد خواهیم بود و زمینه اشتغال خوبی فراهم ‌می‌شود.

۳۰ میلیون تن‌ فولاد در کشور تولید می شود

رزم حسینی گفت: امروز در کشور ۳۰ میلیون تن‌ فولاد و ۲۸۰ هزار تن‌ کاتد تولید می شود که مایه افتخار است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت رشد صنعت معدن و تجارت صنعت و معدن فولاد معدن و تجارت تا پایان سال محور توسعه وزیر صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۰۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد

در گفت‌وگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری با آفریقا مورد بررسی قرار گرفت و به سوالاتی پاسخ داده شد. محمدصادق قنادزاده معاون ارتقای کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت و داریوش صفرنژاد و مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا به سوالاتی پاسخ دادند.

قنادزاده گفت: مطالعه عمیقی در حیطه ظرفیت‌های مشترکی که با کشور‌های قاره آفریقا داریم، انجام دادیم. سعی کردیم در حوزه‌هایی که امکان همکاری ما با آفریقا بیشتر است، تجار شناسایی شوند. مجموعه این بررسی‌ها منجر به این شد که بیش از ۲۰۰ تاجر را از کشور‌های مختلف آفریقا، ثبت نام کنیم. نگاه ما به قاره آفریقا باید دو سویه باشد. یکی از مشکلات ما این بوده که بازار آفریقا را به عنوان بازار مصرف نگاه می‌کردیم. در حالی که بقیه کشور‌ها آفریقا را به عنوان کارخانه تولید مواد اولیه محصولات خود می‌بینند.

او افزود: سعی کردیم صادرکنندگان در حوزه‌های فنی و مهندسی، سلامت، کشاورزی، صنایع غذایی، نفت و گاز و پتروشیمی و صنایع فلزی را شناسایی و این افراد را دعوت کنیم.

صفرنژاد گفت: آفریقا به دلیل موقعیت اقتصادی ویژه که دارد باید مورد اهتمام قرار گیرد. آفریقا در دهه اخیر یکی از مناطقی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. نگاه به آفریقا به عنوان یک مجموعه واحد، این امکان را میسر می‌کند که ما بازیگری خود را در عرصه‌های مختلف در سطح این قاره داشته باشیم. نباید نگاهی به عنوان بازار مصرف داشته باشیم و نگاه باید هم افزا باشد.

مایکل بافی قائم مقام وزیر صنعت و تجارت غنا نیز گفت: کشور‌های آفریقایی از نظر اقتصادی یکدست هستند و به یک بازار بزرگ تبدیل شده‌اند. ایران وارد منطقه‌ای شده است که می‌تواند برای هر دو طرف منافع بسیاری را به همراه داشته باشد. سوابق همکاری‌های دو کشور به صورت دوطرفه بوده است.

قنادزاده گفت: در آفریقا یکی از بهترین مدل‌ها این است که بر منابع اولیه آفریقا سرمایه گذاری انجام دادند و در ازای آن کالا‌های نهایی با ارزش افزوده بالا را به این کشور صادر کنند. به جهت رشد فناوری ایران، یکی از فرصت‌های جدی ما انتقال فناوری و تکنولوژی به آفریقا و نقش آفرینی در توسعه صنعتی کشور‌های این قاره است و در ازای آن بتوانیم تمانی منابع اولیه انجام دهیم. این اجلاس باعث شد که ظرفیت‌های فناوری خود را به طرف‌های آفریقایی معرفی کنیم و پتانسیل آن‌ها را نیز شناسایی کنیم. در حوزه تهاتر به آفریقا که محدود به تهاتر کالا نمی‌شود نیز فضای بازی وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین