Web Analytics Made Easy - Statcounter

بچه‌های مسجد جامع صاحب الزمان (عج) در شهر قدس توانستند ایستگاه سلامت را در مسجد راه‌اندازی کنند تا از افراد مشکوک به ویروس کرونا، تست رایگان بگیرند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اگر چه ویروس کرونا به‌عنوان مهمانی ناخوانده باعث شد تا برخی کسب و کارها و مردم با مشکل مواجه شوند و بسیاری از جماعت‌ها و حتی دورهمی‌ها کاسته شود اما موجبات برخی فعالیت‌ها همانند افزایش همدلی، رشد خدمت‌رسانی، گسترش کارهای خیرخواهانه و کمک به همنوعان را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مساجد یکی از همان مکان‌هایی بود که برخی افراد تصور می‌کردند با گسترش شیوع کرونا، به تعطیلی در بعضی روزها بینجامد و درب آن بسته شود اما اینگونه نشد و مساجد حتی در روزهای قرمز کرونایی باز بودند و به فعالیت پرداختند اما با راهبرد و کاربردی دیگر.

مساجد توانستند در ایام شیوع کرونا پرچم همدلی، جوانمردی، همیاری، فداکاری، کمک‌رسانی و عشق‌ورزی را در محله‌ها و کوچه‌ها بالا ببرند و اگر چه نماز جماعات را در برخی ایام به صورت فردی برگزار کردند اما در فعالیت‌های خیرخواهانه به صورت جمعی حضور یافتند و مسجدی‌ها پشت در پشت یکدیگر در صفوفی به هم پیوسته به مردم منطقه خود کمک کردند.

کمک‌ها و اقداماتی که همچنان ادامه دارد و بی‌شک این روند در کاهش شیوع ویروس کرونا و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مؤثر بوده و همچنان بر آن اهتمام می‌شود.

یکی از مساجدی که توانسته در محله و منطقه خود این پرچم مهرورزی و همدلی را حفظ کند و همچنان ادامه دهد، مسجد جامع صاحب الزمان (عج) در شهر قدس است.

حجت‌الاسلام ابراهیم امیری امام جماعت مسجد جامع صاحب الزمان (عج) در شهر قدس در خصوص اقدامات انجام شده در این مسجد در ایام مقابله با کرونا و خدمات صورت‌گرفته به مردم گفت: فعالیت‌های ما از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا آغاز شد و در ابتدا برنامه‌هایی همانند ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی محله و همچنین توزیع مواد ضدعفونی و ماسک در بین مردم صورت پذیرفت.

وی خاطرنشان کرد: در روزهای آغازین اسفند‌ماه سال گذشته این برنامه‌ها کلید خورد و بچه‌های مسجد و نیروهای بسیجی مسجد به‌صورت کامل اقدام به ضدعفونی محله می‌کردند؛ همچنین کمک‌‌های معیشتی نیز توسط خیرین و اهالی محله و نمازگزاران تهیه و در بین نیازمندان توزیع می‌شد که این برنامه‌ها در کنار دیگر اقدامات، همچنان ادامه دارد.

امام جماعت مسجد جامع صاحب الزمان (عج) با بیان اینکه توزیع بسته‌های کمک معیشتی بعد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور مساجد و خیرین در کمک به نیازمندان آسیب‌دیده از  کرونا ادامه یافت، گفت: تهیه و توزیع این بسته‌های معیشتی که از همان روزهای نخست آغاز شده است و  همچنان ادامه دارد و این مهم یکی از اولویت‌های ما تا رفع بحران و شرایط اینچنینی است.

امیری تصریح کرد: ما هر ماهه 50 خانواده نیازمند را تحت پوشش کمک‌های معیشتی قرار ‌دادیم اما در این ایام بر تعداد خانواده‌ها و همچنین محتوای بسته‌ها افزودیم و اجرای این مهم هم منوط به کمک‌های خیرین بود که به خوبی انجام گرفت و ما قدردان این خدمت بی‌منت و صادقانه آنها هستیم.

وی توضیح داد: ارزش بسته‌های کمک معیشتی ما حدود 500 هزار تومان است که شامل برنج، حبوبات، روغن، رُب و غیره است و تا حدودی نیازهای خانواده‌های آسیب‌دیده را رفع می‌کند. تاکنون بیش از یک هزار و 500 بسته تهیه و توزیع شده است و این برنامه همچنان با جدیت دنبال می‌شود.

امام جماعت مسجد جامع صاحب الزمان (عج)  یادآور شد: در تهیه اقلام بسته‌های کمک معیشتی برخی خیرین و اهالی نقشی چشمگیر داشته‌اند که حتی تمایلی به معرفی و شناخته شدن ندارند و راز این فعالیت آنها گمنامی است.

وی با اشاره به توزیع بسته‌ها و ابتکارات صورت‌گرفته در آن گفت: به غیر از خانواده‌های شناخته شده در این طرح، بعضی بسته‌ها به افرادی همانند کارگرهای ساختمانی که در این ایام زندگی‌شان متأثر از کرونا با چالش مالی روبرو شده بود یا برخی دستفروشان، تقدیم شد که لبخند آنها و رضایت الهی را به دنبال داشته است.

امام جماعت مسجد جامع صاحب الزمان (عج) با اشاره به توزیع غذای گرم میان نیازمندان و خانواده‌های آسیب‌دیده در این ایام گفت: مسجد در مناسبت‌های مختلف، مبادرت به توزیع غذای گرم میان نیازمندان و آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا می‌کند که تمامی برنامه‌ها در آینده نیز همچنان ادامه دارد.

امیری تصریح کرد: مسجد در ایامی که که این ویروس کرونا شیوع‌ پیدا کرده، هیچ‌گاه تعطیل نشده است و اگر چه در مقاطعی نماز به علت شرایط قرمز کرونایی به صورت جماعت برگزار نشد اما فعالیت خیرخواهانه و خداپسندانه ادامه یافت و با جدیت نیز دنبال می‌شود.

وی به طرح شهید سلیمانی در غربالگری اشاره کرد و گفت: این مهم نیز با همکاری دستگاه‌های مختلف و نیروهای بسیجی مسجدها و مسجد ما در حال انجام است.

امیری همچنین به راه‌اندازی ایستگاه سلامت مسجد صاحب‌الزمان (عج) اشاره کرد و گفت: بعد از فرمایش رهبر معظم انقلاب و با همکاری نیروهای کارشناس و دستگاه‌های فعال در مهار ویروس کرونا، این ایستگاه در مسجد راه‌اندازی شد که تست کرونا به صورت رایگان از افراد مشکوک به بیماری انجام می‌گیرد؛ این افراد بعد از شناسایی در طرح شهید سلیمانی مورد آزمایش قرار می‌گیرند تا در صورت ابتلا به بیماری کارهای درمان آنها انجام پذیرد. تمامی این برنامه‌های غربالگری و حتی نیاز به تست به صورت رایگان و توسط مسجد و دستگاه‌های ذیربط انجام می‌گیرد.

امیری همچنین به توزیع مواد ضدعفونی و ماسک در مقابل مسجد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نیز توزیع اقلام بهداشتی با قیمت بسیار مناسب در مقابل مسجد و نزدیکی معابر عمومی توسط نیروهای مسجد انجام می‌گیرد که البته در بسته‌های کمک معیشتی این اقلام به صورت رایگان به نیازمندان نیز تقدیم می‌شود.

وضعیت نظام سلامت در بودجه 1400 / با ارز 17500 تومانی نظام سلامت با چالش ‌روبه‌رو می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسجد ویروس کرونا مسجد ویروس کرونا بسته های کمک معیشتی همچنان ادامه ویروس کرونا خانواده ها برنامه ها بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند