Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@10:23:50 GMT

ایمپلنتی که با اضافه وزن مبارزه می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۱۷۸۱

ایمپلنتی که با اضافه وزن مبارزه می‌کند

محققان آمریکایی ایمپلنتی توسعه داده‌اند که در معده افراد مبتلا به اضافه وزن مفرط قرار می گیرد و اشتهای آن‌ها را کمتر می کند.

به گزارش ایمنا، بیشتر اوقات به افراد مبتلا به اضافه وزن مفرط توصیه می‌شود برای کاهش وزن، جراحی بای پس معده انجام دهند، اما این روش فرایندی تهاجمی است. در همین راستا محققان یک ایمپلنت آزمایشی جدید ابداع کرده‌اند که نتایج استفاده از آن با جراحی بای پس معده مشابه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ایمپلنت در دانشگاه «ای اند ام تگزاس» توسعه یافته و در حقیقت دستگاهی شبیه پارو به طول یک سانتیمتر است. لبه این دستگاه انعطاف پذیر و دارای میکرو ال ای دی است. همچنین یک آنتن سیم پیچ و میکرو تراشه مخصوص در قسمت اصلی آن وجود دارد.

دستگاه جدید با کمک چنین تجهیزاتی می‌تواند امواج رادیویی دریافت کند که در مرحله بعد به جریان الکتریکی برای روشن کردن ال ای دی‌ها تبدیل می‌شود. این ایمپلنت طی عمل جراحی در معده فرد و با توجه به انتهای اعصاب واگ نصب می‌شود. این اعصاب به مغز کمک می‌کنند تا با اعضای مختلف بدن از جمله معده ارتباط برقرار کند.

هنگامی‌که یک فرستنده خارجی سیگنال رادیویی با فرکانسی متناسب ارسال کند، ایمپلنت مذکور امواج رادیویی را دریافت کرده و در نتیجه ال ای دی‌های آن روشن می‌شود. این چراغ‌ها انتهای اعصاب را تحریک کرده و سیگنالی به مغز ارسال می‌کند که احساس سیری را در فرد به وجود می‌آورد. در نتیجه کاربر احساس گرسنگی نمی‌کند و کمتر غذا می‌خورد.

از آنجا که این دستگاه نیروی مورد نیاز خود را از طریق یک منبع خارجی تأمین می‌کند، کوچک‌تر است و بنابراین راحت تر می‌توان آن را در بدن قرار دارد. محققان دانشگاه تگزاس تاکنون این ایمپلنت را به طور موفقیت آمیز روی موش‌ها آزمایش کرده‌اند. کل فرایند آزمایش و تحقیق اکنون در ژورنال «نیچر کامونیکیشنز» منتشر شده است.

کد خبر 467398

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تحقیقات علمی چاقی ایمپلنت تازه های تکنولوژی افزایش وزن کاهش وزن کاهش وزن موثر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • عادت های روزمره ای که نمی دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا