Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، مهرداد تولاییان با اشاره به فعالیت دوباره کوره شماره یک ذوب آهن، اظهار کرد: ظرفیت اسمی تولید کوره شماره یک تقریبا ۸۰۰ هزار تن است و طی برنامه قرار است در سال ۱۴۰۰ تولید این کوره به ۶۰۰ هزار تن تولید برسد که این عدد می تواند تولید ذوب آهن را از نزدیک ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن با دو کوره، به ۳ میلیون تن افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که محصول استخراجی از این کوره چدن است، افزود: طبیعتا درصد زیادی از این چدن می تواند جذب واحدهای فولادسازی شود و پیش بینی کرده ایم که تا سال آینده ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید کنیم و بقیه آن را از طریق فروش و صادرات چدن جذب بازار کنیم.

معاون بهره برداری ذوب آهن اصفهان در خصوص دغدغه تامین مواد اولیه کوره شماره یک، تصریح کرد: در کشور هیچ فولادسازی نمی تواند با قاطعیت بگوید که در تامین مواد اولیه مشکلی ندارد، اما خوشبختانه موجودی ذخایر سنگ آهن ذوب آهن در کارخانه مطلوب و از سوی دیگر قراردادهایی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز خود منعقد کرده ایم.

وی با بیان این که در بحث کک و زغال نیز برنامه ریزی و قراردادهای خوبی منعقد شده است، پیش بینی کرد مشکل نگران کننده ای برای تامین مواد اولیه ذوب آهن نخواهیم داشت.

تولاییان درباره افزایش توان صادراتی ذوب آهن در پی راه اندازی و بهره برداری از کوره شماره یک، خاطرنشان کرد: پیش از این ذوب آهن زیاد در حوزه صادرات چدن فعال نبود، اما با توجه به این که این مجموعه، تولید چدن مازاد دارد، در نظر داریم تا در چند ماه پایانی امسال تقریبا ۴۰ هزار تن چدن صادر کنیم.

وی با تاکید بر این که راه اندازی کوره شماره یک به طور قطع ارزش افزوده محصولات ذوب آهن را بهبود خواهد داد، گفت: عملیات پیش گرم کوره شماره یک ذوب آهن آغاز و عملیات راه اندازی آن موفقیت آمیز بوده و قرار است این کوره بعد از پنج سال توقف امسال به صورت رسمی به بهره برداری نهایی برسد.

پربیننده ترین صادرات فولاد منوط به عرضه در بورس خواهد شد/ برخورد دستوری با قیمت‌ها به نفع سوداگران است وزیر صمت و نقض شیوه نامه فولاد وزیر صنعت قیمت‌گذاری دستوری فولاد را رد کرد چالش‌های صنعت چوب و مبلمان کشور/ استمرار استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات فرسوده ماجرای قرارداد فولاد مبارکه با همسر یکی از مسئولین دولتی چه بود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ذوب آهن فولاد صادرات ارزش افزوده ذوب آهن اصفهان تامین مواد اولیه کوره شماره یک هزار تن ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۲۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد