Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-01@05:44:09 GMT

صادرات ۲۰۶ هزار دلاری ماسک در هشت ماهه ۹۹

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۲۳۴۰

بر اساس آمارهای منتشر شده، ایران در هشت ماهه سال جاری حدود ۹ تن ماسک صورت به ارزش ۲۰۶ هزار دلار به ۹ کشور صادر کرده است.

بر اساس آمار منتشر شده معاونت بررسی های اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران ارزش بازار جهانی صادرات ماسک برای سال ۲۰۲۰ حدود ۱۴۰ میلیارد دلار برآورد می شود که ایران سهم ناچیزی از این بازار را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس طی هشت ماهه سال جاری در مجموع ۹.۲ تن ماسک صورت به ارزش ۲۰۶ هزار دلار به ۹ کشور به استثنای عراق، صادرات انجام شده است و در مقابل ۱۳۲ تن از این کالا به ارزش ۱۶.۶ میلیون دلار از چهار کشور واردات صورت گرفته است.

بیشترین صادرات به دو کشور عمان و افغانستان با مجموع سهم ۶۲ درصد و بیشترین واردات از چین با سهم ۹۸ درصد انجام شده است.

بر اساس جدول منتشر شده ۱۲۷ تن به ارزش ۱۶ میلیون و ۲۲۵ هزار دلار از چین، دو تن به ارزش ۲۱۰ هزار دلار از امارات متحده عربی، یک تن به ارزش ۱۲۱ هزار دلار از هنگ کنگ و ۲۰۰ کیلوگرم به ارزش ۲۲۶ دلار از افغانستان وارد شده است.

همچنین دو تن ماسک به ارزش ۶۸ هزار دلار به عمان، دو تن به ارزش ۵۹ هزار دلار به افغانستان، یک تن به ارزش ۳۳ هزار دلار به کویت، یک تن به ارزش ۲۴ هزار دلار به ارمنستان و ۳۸۶ کیلوگرم به ارزش ۱۲ هزار دلار صادرات داشته ایم که اکوادور، نیجریه، پاکستان و قطر نیز در ادامه این لیست قرار دارند.

میانگین قیمت صادرات ماسک صورت بهداشتی در زیرگروه سایر اقلام نساجی دوخته طی مدت مورد بررسی ۲۲ دلار در هر کیلوگرم و میانگین قیمت واردات ۱۲۶ دلار در هر کیلوگرم است.

به گزارش ایرنا، از اسفندماه سال ۹۸ ویروس کرونا در ایران به طور گسترده ای شیوع پیدا کرد که تعطیلی ها و محدودیت های فراوانی را برای بخش های مختلف به همراه داشت و حتی در ماه های نخست سال جاری برخی مرزهای تجاری با کشورهای همسایه بسته شدند.

همچنین در آغاز شیوع این ویروس، صادرات هرگونه لوازم بهداشتی مقابله با ویروس کرونا از جمله ماسک ممنوع اعلام شد تا نیاز داخلی تامین شود و سپس با توجه به انباشته شدن ذخایر داخلی اجازه صادرات برخی از این محصولات به طور محدود آزاد اعلام شد.

برچسب ها: صادرات ، ماسک ، اقتصاد ایران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Ldt

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صادرات ماسک اقتصاد ایران هزار دلار تن به ارزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.

به گزارش یورونیوز، ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد.

به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.

البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشور‌ها هم در دسترس نیست.

ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشور‌هایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد.

او با بولسونارو رئیس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد.

در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند.

روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخورد‌های نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.

با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگ‌های دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودرو‌های الکتریکی جهان رقابت می‌کند.

بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند.

از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازار‌های نیویورک اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران