Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، یکی از موضوعات مورد توجه دشمنان ایران در سال های اخیر به خصوص، حضور و توان جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای منطقه ای است که بسیاری از نقشه ها و توطئه های طرف مقابل در آن کشورها را با ناکامی مواجه کرده و نشان از رشد و توسعه توانمندی های ایران علی رغم همه محدودیت ها و تحریم ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبری انقلاب هم در بیانات اخیرشان در خصوص حضور و نفوذ منطقه‌ای ایران اینطور گفتند که: «نظام جمهوری اسلامی موظف است طوری رفتار کند که دوستان و هوادارانش در منطقه تقویت شوند. این وظیفه ماست. نباید اجازه دهیم هواداران و دوستاران ما تضعیف شوند. این حضور ما در منطقه ثبات‌آفرین است. این حضور قطعی است و باید وجود داشته باشد.»

این سخنان خود به تنهایی نقشه راه سیاست خارجی ایران در قبال کشورهای منطقه ای و به خصوص متحدانش به حساب می آید. 

متحدینی که در یک جبهه واحد تحت عنوان جبهه مقاومت در برابر سیاست های استکبار ایستادگی کرده و هزینه های زیادی هم پرداختند. حزب الله لبنان، حشد شعبی عراق، انصارالله یمن، نیروهای مقاومت سوریه، گروه های مقاومت فلسطینی و بسیاری دیگر از متحدین ایران که همگی در برابر زیاده خواهی های طرف مقابل از خود مقاومت و ایستادگی نشان داده اند.

یکی از اصولی که در سیاست خارجی ایران همواره مطرح بوده و هست، حمایت از هر گروه، جریان و کشوری است که در تضاد با خواسته ها و مطالبات زیاده خواهانه آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد.

تا کنون سیاست ایران بر این امر استوار بوده که با همه توان تبلیغاتی، مالی، سیاسی و مستشاری به کمک حامیان خود بپردازد. ایران نشان داده که در شرایط سخت و دشواری که بر دوستانش حاکمش شده همیشه دست گیر آنها بوده و متحدی قابل اعتماد و اطمینان به حساب می آید. 

توسعه تعاملات و مناسبات سیاسی و تجاری با کشورهای منطقه ای از جمله اولویت های اساسی سیاست خارجی ایران بوده و هست و این موضوع به خصوص در سال های اخیر که ایران تحت شدیدترین فشارها قرار گرفته و سیاست فشار حداکثری علیه آن اجرایی شده، از اولویت بیشتری هم برخودار شده است.  

امیدواریم با اجرای سیاست های کلان مطرح شده از سوی رهبری در خصوص چرایی حضور در منطقه و راهبرد ترسیم شده مبنی بر تداوم حضور ایران و حمایت از متحدانش، شاهد افزایش توان جبهه مقاومت و کاهش قدرت دشمنان باشیم که این امر محقق نمی شود مگر با برنامه ریزی بلند مدت و هماهنگی سطح بالا میان دستگاه ها، قوا و نهادهای مرتبط داخلی.

حتما یکی از مولفه هایی که می تواند در توسعه مناسبات میان ایران با کشورهای مختلف تاثیرگذار باشد، افزایش روابط اقتصادی و تجاری میان تهران با همسایگانش است که تحقق این موضوع هم نیازمند برخوردای از برنامه ای بلند مدت و مشخص بودن شرح وظایف هر یک از دستگاه ها است. 

فراموش نکنیم که موفقیت های امروز ایران در منطقه و دست برتری که در کشورهای مختلف آن داریم، مرهون زحمات و تلاش های بی شائبه کسانی چون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و نیروهایش هست. بنابراین، باید به سان میراثی گرانبها که خون های بسیاری به پای آن ریخته شده به موضوع نگریست و قدردان آن بود.

در پایان آنکه، امیدواریم بیانات اخیر رهبری در خصوص لزوم و اهمیت حضور ایران در منطقه در شرایط فعلی و آینده بتواند به عنوان نقشه راهی، مسیر پیش روی مسئولین مرتبط را روشن تر از پیش کرده و آنها در اجرا و عملیاتی کردن اهداف تعیین شده از خود تلاش و اهتمام بیشتری نشان دهند.

محمدمهدی ملکی کد خبر: 1087039 برچسب‌ها تحریم ایران مقام معظم رهبری سیاست خارجی ایران وزارت امور خارجه شهید قاسم سلیمانی تحریم های آمریکا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تحریم ایران مقام معظم رهبری سیاست خارجی ایران وزارت امور خارجه شهید قاسم سلیمانی تحریم های آمریکا سیاست خارجی ایران منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار امیرعبداللهیان با همتای ترک: گفتگو درباره تحولات منطقه، فلسطین و روابط دوجانبه

 امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش تسنیم، مذاکرات وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند تحولات منطقه بویژه تحولات غزه، همچنین تبادل نظر در خصوص آخرین تلاش ها و تحرکات برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه تهران و آنکارا بویژه بر نتایج سفر دکتر رئیسی به آنکارا متمرکز بود‌.

 امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری  با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال تر کشورهای اسلامی به‌ خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این دیدار مواضع کشورمان را در روند عملیات مقتدرانه وعده صادق در چارچوب دفاع مشروع نیروهای مسلح ایران و در  تنبیه رژیم صهیونیستی تبیین کرد.

امیرعبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات و پیگیری های صورت گرفته مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات محقق شود.

 وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین دیدگاه مشترکی در مورد لزوم پیگیری مستمر توافقات سفر دکتر رئیسی به ترکیه داشتند و  بر لزوم فعال تر شدن کمیته‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفقیت آمیز دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را حائز اهمیت دانست و از نتایج آن ابراز خرسندی نمود.

 هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را از اولویت‌های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری های دو کشور در مجامع منطقه ای و بین المللی استقبال نمود.

وزیر خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین بعنوان مهم ترین مساله جهان اسلام، موضع‌ همتای ایرانی خود مبنی بر ضرورت ایفای نقش فعال و پویاتر کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راههای پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • دیدار امیرعبداللهیان با همتای ترک: گفتگو درباره تحولات منطقه، فلسطین و روابط دوجانبه
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ در غزه جدی‌تر شده است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • افشین قطبی شدیدا دلخور و به حضور در تیم ملی واکنش نشان داد
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران