Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد حسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص نحوه اجرای راهبرد «خنثی کردن تحریم‌ها» تولید واکسن ایرانی را ثمره اتکا به توان داخلی دانست و تاکید کرد: با ادامه این روند تحریم‌ها را می‌توان خنثی کرد.

وی با اشاره به اقدامات خصمانه دشمنان علیه ملت ایران گفت: همه راه‌های مواجهه با وضعی که به شکل ناروا علیه ملت بزرگ ایران پیش آمده است طی کردیم، یعنی راه مواجهه با ستمی که حقیقتاً هیچ توجیهی ندارد و جز نشانه قلدری‌های نظام سلطه گر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: نخستین مواجهه ما با این ستمگری، حتماً این است که باید با قدرت در برابر زیاده خواهی دشمنان بایستیم و این کار را کردیم.

صفارهرندی، رفع تحریم‌ها را الزامی دانست و تاکید کرد: این هدف باید تحقق یابد، اما چون تحریم کنندگان بیرون کشورند و هیچ نسبتی با ملت ایران ندارند علاقه شان درست ضد ماست. آنان منافع شان را در استمرار تحریم می‌دانند بنابراین از هفت سال قبل که رفع تحریم آغاز شده این هدف به ثمر نرسید، زیرا رفع تحریم در اختیار ما نیست.

وی افزود: اما می‌توانیم تحریم‌ها را بی اثر کنیم، زیرا دفعش در اختیار ماست پس برای بی اثر کردن آن هر کار که از دستمان برآید می‌کنیم.

صفارهرندی یکی از ساده‌ترین‌های راهکارهای دفع تحریم‌ها را دور زدن آن دانست و گفت: اگر غیر از این بود چطور ممکن است که اکنون بیش از یک میلیون بشکه نفت می‌فروشیم؟ جز از راه دور زدن تحریم‌ها ممکن نبود.

وی افزود: افزایش صدور یک میلیون بشکه نفت و میعانات گازی به یک و نیم میلیون بشکه هم قابل انجام است و این رقم حتی می‌توانست به دو و نیم میلیون بشکه هم برسد اگر روش‌هایی که انتخاب می‌کردیم قابل تحقق بود، زیرا همه چیزش در اختیارمان است و به اراده دشمن ربطی ندارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: صفر تا صد این راهکار در اختیار خودمان است؛ وقتی قرار بر حل مسائل در درون باشد باید لوازمش را آماده کنیم؛ برای این کار نیازمند فناوری روزآمد هستیم. دیگران که نمی‌دهند آیا خودمان نمی‌توانیم آن را به وجود آوریم؟

صفارهرندی با اشاره به ظرفیت‌های پیشرفته علمی و ارتقای جایگاه ایران به ۵ رتبه برتر دنیا در برخی رشته‌ها گفت: مگر فناوری چیست؟ فناوری برآمده از دانش است و دانش را به دست آوردیم به نحوی که جایگاه علمی ایران در سال‌های اخیر در میان ۲۰۰ کشور جهان از رتبه پانزدهم یا شانزدهم عقب‌تر نرفته است این یعنی ما قدرتمندیم.

وی گفت: البته آنان اگر از دست شان برآید می‌خواهند ما را از تکاپوی علمی بازدارند. ترور دانشمندان ایرانی گواه این است که با پیشرفت علم در کشورمان مخالفند. حتی اظهار کردند «صرف نظر از پیشرفت‌های علمی در صنعت هسته‌ای، پیشرفت شما در دیگر شاخه‌های علمی مشکوک است».

صفارهرندی افزود: دشمنان در حالی از پیشرفت‌های ما در بی و و نانو فناوری می‌پرسند که در این عرصه‌ها که بمب تولید نمی‌شود، اما علت مخالفتشان این است که پیشرفت در این عرصه، قدرت آفرین است و ما توانستیم این قدرت را به دست آوریم.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: می‌بینیم که حتی برای تأمین بهداشت و درمان مردم و پیشگیری از بیماری مهلک کرونا، نیروهای داخلی وقتی آستین همت بالا زدند موفق شدند همپای جریان قدرتمند علمی دنیا به امکانات لازم برای مواجهه با این پدیده منحوس دست یابند.

وی، واکسن داخلی کرونا را همپای واکسن‌هایی دانست که فقط در چند کشور معدود تولید شده است و خط تولید چند میلیونی آن تا دو - سه ماه آینده ایجاد می‌شود.

صفارهرندی افزود: معنی پیشرفت در این عرصه‌ها این است که فقط اتکا به توان داخلی می‌تواند ما را به آرامش و اطمینان برساند و با ادامه این روند، تحریم‌ها دیگر بر ما اثر ندارد و همین، خنثی کردن تحریم است.

کد خبر 5117654 طیبه بیات

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی محمدحسین صفارهرندی مجمع تشخیص مصلحت نظام نانو فناوری سازمان صداوسیما مجلس شورای اسلامی ارتش جمهوری اسلامی ایران ایالات متحده امریکا قاسم سلیمانی حجت الاسلام حسن روحانی محسن فخری زاده هیئت دولت اسحاق جهانگیری پهپاد کمیسیون تلفیق برجام مقام معظم رهبری ترامپ غنی سازی اورانیوم میلیون بشکه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، روشنک مکبری نژاد، رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه نهم تا یازدهم خرداد ماه 1403، شاهد برگزاری رویدادی مهم در عرصه ی پزشکی کشور خواهیم بود، اظهار کرد: اولین کنگره ملی طب ایرانی با همت و تلاش انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، برگزار می شود و فرصتی مغتنم برای تبادل دانش، تجربیات و دستاوردهای علمی در زمینه ی این طب کهن و ارزشمند خواهد بود.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: طب ایرانی، گنجینه ‌ای بی نظیر از دانش و تجربه هزاران ساله پزشکان و حکیمان این مرز و بوم است که در صورت استفاده از این ظرفیت غنی می ‌تواند در تداوم سلامت و ارتقای کیفیت زندگی مردم نقشی بی‌ بدیل ایفا کند.

 مکبری نژاد با بیان اینکه حفظ و احیای طب ایرانی، رسالتی ملی و وظیفه‌ای خطیر بر دوش همه ی ماست؛ تصریح کرد: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه ی طب سنتی ایران و ارتقای جایگاه این طب کهن و ارزشمند در نظام سلامت کشور است.

وی افزود: این کنگره دریچه ‌ای نو به سوی دستاوردهای علمی نوین در حوزه طب سنتی ایران خواهد گشود و افق‌ های تازه‌ ای را برای درمان بیماری ‌ها و ارتقای سلامت جامعه ترسیم خواهد کرد.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه حضور در این کنگره، گامی در جهت احیای طب ایرانی و حفظ هویت ملی ماست، از تمامی متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌ مندان به طب سنتی ایران دعوت کرد تا با حضور فعال در این کنگره، در مسیر اعتلای این طب کهن و ارزشمند گام بردارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم این کنگره نقطه عطفی در تاریخ طب سنتی ایران باشد و شاهد پیشرفت‌ های روزافزون در این عرصه باشیم.

گفتنی است، این کنگره  نهم تا یازدهم خردادماه 1403 برگزار می شود و دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز بازآموزی برای پزشکان و داروسازان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • جهان امروز، محروم از کیمیاگری و شاعری ایرانی است
  • نقش نوآوران در آینده ایران
  • نقش نوآوران در آینده ایران بررسی شد
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه