Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@13:40:15 GMT

ساختار شکلی هسته‌های گزینش باید بازنگری شود

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۴۴۱۱

ساختار شکلی هسته‌های گزینش باید بازنگری شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین همراهی ظهر شنبه در جلسه تجلیل از اعضای هسته گزینش استانداری تهران که با حضور انوشیروان محسنی بند پی، استاندار تهران برگزار شد اظهار داشت: از مشکلات عمده گزینش نبود پست سازمانی برای ارتقا کارکنان این حوزه است و در هسته‌های گزینش هنوز پست رئیس اداره دیده نمی‌شود و با توجه به شرایط موجود هسته گزینش استانداری تهران مستعد یک اداره کل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراهی با بیان اینکه امروز اصلاح ساختار در هسته گزینش بسیار حائز اهمیت است گفت: ساختار شکلی هسته‌های گزینش باید بازنگری شود و تخصیص بودجه مستقل می‌تواند وابستگی هسته‌های گزینش را به برخی معاونت‌ها کمرنگ کند و این عمل نوعی استقلال رأی را به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه فرمان تاریخی امام در گزینش یادگاری گران سنگی بود که فضای گزینش در آن مقطع را دچار تحول کرد عنوان داشت: امام در شرایط جنگ که تمام تمرکز کشور بر جنگ بود با صدور فرمان تاریخی شالوده گزینش را بنیاد نهاد.

دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت کشور گفت: اعضای گزینش ملزم به رعایت حقوق شهروندی هستند و نباید وابستگی‌های سیاسی و جناحی را در گزینش افراد لحاظ کنند و رعایت اصل مدارا با مردم یکی از اصول راهبردی مدنظر گزینشگران است و نباید این تصور برای کارکنان پیش بیاید که از گزینشگران حساب ببرند.

وی در پایان گفت: رعایت جانب انصاف در گزینش باید مدنظر گزینشگران قرار گیرد.

کد خبر 5117851

منبع: مهر

کلیدواژه: هسته گزینش استانداری تهران انوشیروان محسنی بندپی ویروس کرونا قاسم سلیمانی شیراز کرمانشاه بوشهر آیت الله مصباح یزدی آمار کرونا مجلس شورای اسلامی گرگان شهرکرد اولین سالگرد شهادت حاج قاسم آلودگی هوا خطبه های نماز جمعه عکس استانها هسته های گزینش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۴۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با نقد بهره برداری سیاسی جناح‌های مختلف از موضوعات مرتبط با حوزه زنان و خانواده در جهت تقابل و توازن قوا در جریان‌های سیاسی، انتخاباتی و موسمی، به ارزیابی سهم دغدغه‌های مرتبط با این موضوع در ساختار حکمرانی کشور پرداخت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با مهم دانستن افزایش فرصت کنشگری زنان در سپهر سیاسی کشور و تقویت ساختار‌های فعال موجود در این زمینه، ساختارسازی یا صرف افزایش کمّی زنان کنشگر سیاسی را کافی ندانست و بر ضرورت تمرکز بر حل مسائل واقعی زنان و نهاد خانواده و ارائه کارنامه بر این اساس تأکید کرد.

فرهمندپور با تشریح مأموریت‌های ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دانشجویان فعال و دغدغه‌مند خواست تا با شناسایی مسائل واقعی زنان و خانواده‌ها در میدان عینی جامعه در مسیر سیاستگذاری مطلوب‌تر و اثربخش‌تر این نهاد سیاستگدار کمک کنند.

وی افزود: ارزیابی میزان اثربخشی سیاست‌های طراحی شده و فعالیت همه جانبه در مسیر ادراک سنجی اجتماعی و البته ادراک‌سازی مثبت در راستای سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات همه اجزاء ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی از مأموریت‌های مهم تشکل‌های دانشجویی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیگر جومونگ بعد از ۱۸ سال چه شکلی شده است؟
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت