Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری های لازم در مجلس و برگزاری جلسات مشترک با مسئولین ذیربط، نسبت به رفع موانع و مشکلات پیش رو و اجرایی کردن قوانین تلاش خواهد شد.

علیرضا منادی در جلسه‌ شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اظهار کرد: تجربه‌ی کشورهای پیشرفته نشان می‌دهد که آن‌ها تلاش می‌کنند وابستگی غذایی به دیگر کشورها نداشته باشند و به همین منظور تولید غذا در داخل را در اولویت قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به خواسته های سازمان، اجرایی شدن تبصره ۱ ماده ۱۶ قانون هوای پاک را الزامی دانست و طی تماس تلفنی با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور خواستار نشست مشترک در ارتباط با بررسی این موضوع با حضور وزیر صمت شد و گفت: سازمان محیط زیست به عنوان متولی امر باید پیگیر اجرای این موضوع مهم باشد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با پیگیری های لازم در مجلس و برگزاری جلسات مشترک با مسئولین ذیربط، نسبت به رفع موانع و مشکلات پیش رو و اجرایی کردن قوانین تلاش خواهد شد.

وی در پایان خواستار ارائه نکته نظرات کارشناسی در قالب طرح به نمایندگان مجلس شد و خاطرنشان کرد: پیشنهادات ارائه شده در کمیسیون های مربوطه طرح می شود تا در صورت تایید، تحت عنوان قانون جدید اصلاح قوانین موجود به تصویب رسیده و ابلاغ گردد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه در خصوص عدم اجرای ماده ۲۳ قانون افزایش بهره وری کشاورزی و منابع طبیعی در ارتباط با حذف ۲۰ واحد دروس غیر تخصصی و اجرای عملیات کشاورزی شش ماهه گفت: با توجه به اینکه سیاست سازمان مرکزی تغییر مهندسی «ادبیات محور» به «عملیات محور» است، بسترهای لازم نیز در سازمان جهت همکاری در اجرای این مهم فراهم شده است.

شفیعی در تشریح راهکار اجرایی این ماده قانونی اظهار کرد: حدود ۴۵۰ مرکز مهارت آموزی و توان افزایی در سطح کشور و ۲۲ مرکز نیز در استان با مشارکت تولیدکنندگان در ظرف مدت ۹ ماه تاسیس شده است.

وی افزود: این مراکز با اینکه هیچ هزینه ای برای دولت ندارند، در صورت همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان از این پتانسیل در راستای آموزش دانشجویان کشاورزی همانند دانشجویان رشته های پزشکی استفاده نمود و طبق قانون اعطای مدرک باید به‌شرط گذراندن دوره آموزشی انجام گیرد.

وی اضافه کرد: حدود ۴۰ سال است که یارانه در قالب خدماتی از جمله انرژی و نهاده های کشاورزی کود و سم و... داده می شود که متاسفانه نهاده‌ی دانش در این خصوص مغفول مانده است.

شفیعی متذکر شد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی توانسته با آموزش مسئولین فنی و صدور پروانه‌ی اشتغال بستر را برای حضور در واحد های تولیدی فراهم نماید. با این حال انتظار می رود با اجرایی شدن این ماده‌ی قانونی گام بسیار خوبی در راستای افزایش بهره وری بخش کشاورزی برداشته شود.

وی همچنین خواستار اجرایی شدن تبصره ۱ ماده ۱۷ قانون هوای پاک شد و افزود: با اجرایی شدن این تبصره با هدف کنترل و بهبود بهداشت، ایمنی و محیط زیست واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی، تمامی واحدها ملزم به به‌کارگیری کارشناسان محیط زیست خواهند بود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در پایان در خصوص اجرای طرح کارورزی نیز گفت: با توجه به اینکه اجرای این طرح می توانست ضمن فراهم کردن زمینه‌ی افزایش توان عملی دانش آموختگان بخش کشاورزی، زمینه ساز ورود کارشناسان توانمند به عرصه های تولید نیز شود، اما متاسفانه واحدهای تولیدی در بخش کشاورزی استان بعنوان واحد پذیرنده از این استقبال نکردند و همچنان این طرح به صورت ناقص اجرا شد.

برچسب ها: نظام مهندسی ، علیرضا منادی ، کمیسیون آموزش لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lbt

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نظام مهندسی علیرضا منادی کمیسیون آموزش سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی اجرایی شدن محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای معاونان و روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور با بیان اینکه نهاده‌های مورد نیاز کشور تا پایان شهریور ماه تامین است، گفت: در حالی که برای آرامش بازار و تامین نیاز مردم بیش از ۱۰۰ هزار تن از ذخایر گوشت و مرغ کشور در عید سال ۱۴۰۲ به بازار عرضه شده بود، از تیر ماه همان سال در ذخایر استراتژیک کنجاله، گوشت و مرغ به صفر رسیده بودیم اما با تلاش توانستیم مشکلات را پشت سر گذاشته و امروز با یک تجربه موفقیت‌آمیز می‌توانیم سال ۱۴۰۳ را با شرایط بسیار خوبی پیش ببریم.

وی افزود: امسال اجرای طرح‌های آبخیزداری و طرح‌های کوچک تامین آب، اولویت نخست و اجرای طرح‌های آب و خاک اولویت دوم برنامه‌های وزارتخانه است.

وی خطاب به روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌های سراسر کشور، گفت: مشارکت مردم را جدی بگیرید تا فعالیت‌های آبخیزداری و طرح‌های آب و خاک تقویت شود، آبخیزداری یعنی تولید آب و حفاظت از خاک و با توجه به اینکه دانش و اجرای طرح‌های آبخیزداری در حال حاضر در کشور بومی شده با ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردم، می‌توانیم به موفقیت‌های خوبی دست یابیم.

نیکبخت از اجرای طرح‌های شیلاتی شامل صید و صیادی، آبزی‌پروری، پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو و ماهیان سردآبی و گرمابی، به عنوان حوزه مناسب دیگری برای جذب سرمایه‌گذاری نام برد و تصریح کرد: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنایع غذایی از راهکارهای اصلی جلوگیری از ضایعات مواد غذایی است که با فرآوری و تبدیل محصولات درجه ۳ و ۴، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، می‌توان چرخه بازرگانی را به حرکت درآورد.

وی، همچنین به نقش و اهمیت توسعه گلخانه‌ها با توجه به محدودیت منابع آبی کشور و نیز عملکرد تولید و بهره‌وری غیرقابل مقایسه گلخانه‌ها با تولید در فضای باز اشاره و بر تسریع در صدور مجوزها و برداشتن موانع احداث گلخانه‌ها از پیش پای سرمایه‌گذاران و مردم تاکید کرد.

وزیر جهاد کشاورزی، از صنعت دام و طیور به عنوان چهارمین فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری و تولید محصولات صادراتی نام برد و گفت: در سال جهش تولید وظیفه داریم در محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی تولید حداکثری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه نقش موسسه‌های علمی و دانش‌بنیان نخبگان و دانشجویان در طراحی و اجرای الگوهای مناسب کشت با توجه به اقلیم ۴ فصل کشور مهم است، افزود: در این راستا کارشناسان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وظیفه خطیری برعهده دارند و تلاش می‌کنند با کمک تولیدکنندگان و کشاورزان، جهش تولید براساس علم و دانش پیش رود.

نیکبخت، حداکثرسازی تولید را راهبرد وزارت جهاد کشاورزی برشمرد و گفت: ما هیچ محدودیت و توقفی در تولید نداریم، هم باید بتوانیم ذخایر استراتژیک را از محل تولید داخل تامین کنیم و هم باید مراقبت کرد که حلقه‌های فرآیند تولید تا صادرات با حداقل نوسان، حفظ شود.

به گفته وی، در این مسیر جذب سرمایه و ثروت مردم به عنوان سرمایه‌گذاران اصلی می‌تواند راهگشا باشد، بنابراین نباید این اندیشه وجود داشته باشد که صرفاً با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و تسهیلات بانکی می‌توان کشاورزی را توسعه داد که اگر این نگاه را داشته باشیم دچار انفعال و ایستایی خواهیم شد.

مقام‌عالی وزارت تاکید کرد: باید بستر جذب سرمایه‌های مردمی و بخش خصوصی را فراهم کنیم و با رفع محدودیت‌ها و موانع، صدور مجوزها را سرعت بخشیم.

وزیر جهاد کشاورزی شکل‌گیری واحدهای کوچک روستایی با محوریت تولید را مهم خواند و گفت: مراقبت کنید طرح هادی در زمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود.

وی از خرید بیش از ۶۰ هزار تن دانه‌های روغنی تا کنون در کشور خبر داد و گفت: کالایی که در سال ۱۴۰۲ توسط وزارتخانه خرید می‌شد، امروز توسط کارخانه‌های روغن‌کشی و واردکنندگان روغن خام خریداری می‌شود و این یعنی صنعت در خدمت تولیدکننده قرار گرفته است.

کد خبر 6092322

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است