Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: مسئولان جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای یزد با استفاده از فناوری‌ها و تکنیک‌های نوین آبیاری، روستاهای استان یزد را احیا کنند.

آیت‌الله «محمدرضا ناصری» در دیدار مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای یزد با اشاره به اینکه کشور ما در تمام زمینه‌ها اعم از نیروی انسانی، منابع طبیعی نظیر آب و معدن، استعداد و توانایی بسیار غنی است، اظهار کرد: مشکل اصلی در کشور ما، نداشتن مدیریت صحیح و اعمال مدیریت‌های سلیقه‌ای و بی‌حساب و کتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز منضبط نشده‌ایم و دلیل آن نیز خودباوری نداشتن است، افزود: از ابتدا جوانان ما را سطحی‌نگر بار آورده‌اند و این امر سبب شده در مواجهه با مشکلات، مدیریت و تدبیر نداشته باشند و این نقصی است که متاسفانه در سیستم آموزشی ما وجود دارد.

ناصری عنوان کرد: خام فروشی معادن، وابستگی کشور در زمینه خوراک دام، وابستگی در زمینه قطعات ماشین آلات و غیره حاصل همین سیستم آموزشی معیوب است زیرا واردات را به عنوان راحت‌ترین راه انتخاب کرده‌اند و دشمنان ما هم هر زمان که اراده کنند، به واسطه این وابستگی ما را تحت فشار قرار می‌دهند.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه عده‌ای به دلیل بی‌تدبیری و سطحی‌نگری معتقد بودند که کشاورزی در یزد باید به دلیل کم‌آبی تعطیل شود، اظهار کرد: تعطیل کردن چاره موضوع نیست بلکه دست اندرکاران امر از جمله جهاد کشاورزی باید به میدان بیایند و راهکار ارائه دهند تا آسیب خشکسالی کاهش یابد و کشاورزی در روستاها تعطیل نشود.

وی تصریح کرد: اگر جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای و سایر دست‌اندکاران امر، فناوری‌های نوین و تکنیک‌های جدید آبیاری و کشاورزی را به روستاها ببرند، علاوه بر اینکه روستاها احیا می‌شوند، تولید نیز رونق می‌گیرد و این مهم باید در دستور کار مسئولان امر قرار گیرد.

ناصری تاکید کرد: همین تدابیر در حوزه صنعت نیز اگر اندیشیده شود، بدون مصرف آب بیشتر و بازچرخانی آب، می‌توان به تولید بیشتر دست یافت اما لازم است تفکر شود و به جای تعطیل کردن به دلیل کم‌آبی، راهکار ارائه شود.

وی عنوان کرد: در اسلام الگوهای بسیاری برای صرفه‌جویی داریم و شخص امام خمینی(ره) نیز به تنهایی الگویی کامل در زمینه صرفه‌جویی هستند.

امام جمعه یزد، طرح سازگاری با کم‌آبی را طرحی بسیار خوب دانست و گفت: باید برای مشکلات راهکار ارائه شود و هرگز نباید اجازه داد که کشاورزی در منطقه‌ای تعطیل شود چون بر اساس یافته‌های علمی، تبعات خشکسالی در مناطقی که خشک و بی آب و علف باشند، دو چندان خواهد شد.

وی با انتقاد از شیوه ساخت و سازها و لزوم الگوگیری از گذشتگان نیز بیان کرد: اکنون ساخت و سازها به شکلی است که مردم به ناچار در حوزه انرژی مصرف‌گرا می‌شوند و باید به نحوی عمل شود که مانند گذشته ساختمان سازی و شهرسازی با کمترین مصرف انرژی باشد.

ناصری در مورد خط انتقال آب نیز بیان کرد: شیطنت‌هایی در فضای مجازی با ساخت کلیپ در حال انجام است اما مسئولان باید با جدیت پیگیر مسئله خط دوم انتقال آب به یزد باشند زیرا این موضوع با حیات یزد گره خورده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان، در این دیدار لوح تقدیر از سوی وزیر نیرو به دلیل حمایت و همراهی امام جمعه از برنامه های وزارت نیرو در یزد به آیت‌الله ناصری اهدا شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی امام جمعه يزد شركت آب منطقه اي يزد امام جمعه منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۴۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد

اکبر قایمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست نقده گفت: آبگیری تالاب گرده‌قیت از مدتی قبل و با استفاده از آب رودخانه «گدار» شروع شده و هم اکنون با ورود ۲ میلیون مترمکعب آب، بیش از ۵۰ درصد از این مساحت این تالاب احیا شده است.

وی اضافه کرد: احیای این تالاب در این فصل که پرندگان مشغول لانه‌سازی و جوجه‌آوری هستند، از اهمیت ویژه‌ای برای میزبان از پرندگان مهاجر و بومی برخوردار است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست نقده گفت: آبگیری این تالاب تا اوسط خرداد‌ماه که رودخانه «گادر» در این منطقه جریان داشته باشد، ادامه دارد و پیش بینی می‌شود بیش از ۲ میلیون مترمکعب دیگر آب وارد تالاب شود.

وی از همراهی و همکاری جوامع محلی پیرامون این تالاب به ویژه کشاورزان و باغداران در احیای این تالاب قدردانی کرد و افزود: تالاب‌ها نقش مهمی در حفاظت از منابع آب، خاک و هوا دارند و برای حفاظت از آنها با همه عوامل همکاری لازم را داشته باشند.

تالاب گرده‌قیت و میمند یکی از تالاب‌های جنوب دریاچه ارومیه است که با وسعتی حدود ۶۰۰ هکتار در ۷ کیلومتری شمال نقده از جاده ارومیه -مهاباد قرار دارد از ۲۵ سال قبل خشک شده بود، این تالاب از سوی سازمان محیط زیست به عنوان منطقه شکار ممنوع اعلام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • «ارومیه» واقعا احیا شد؟
  • زوج دفاعی پرسپولیس احیا شد