Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@23:25:39 GMT

وضعیت تولید واکسن کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۴۹۶۶

وضعیت تولید واکسن کرونا در جهان

صراط:

به طور معمول برای تولید واکسن و رسیدن آن به مرحله آزمایش بالینی نیاز به سال‌ها تحقیق و آزمایش است، اما دانشمندان در سال ۲۰۲۰ برای مقابله با همه‌گیری مرگبار کرونا در جهان و نجات انسان‌ها رکوردشکنی کردند.

در حال حاضر ۶۴ واکسن در جهان در مرحله آزمایش انسانی قرار دارد و ۲۰ مورد آن‌ها به مرحله نهایی آزمایش رسیده و دستکم ۸۵ واکسن در مرحله پیش بالینی (آزمایش بر روی حیوانات) قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی واکسن‌های پیشتاز در جهان غیر از مواردی که در رسانه‌ها زیاد درباره آنها صحبت شده در حال حاضر عبارتند از: واکسن روسی ساخت موسسه گامالیا، واکسن چینی ساخت شرکت کان‌سینو، واکسن روسی ساخت مرکز وکتور، واکسن چینی ساخت شرکت سینوفارم، واکسن چینی شرکت سینوواک، واکسن چینی ساخت سینوفارم-ووهان و واکسن هندی شرکت بهارات بایوتک.

در مجموع تاکنون ۴۳ واکسن در جهان از جمله واکسن ایرانی در مرحله اول، آزمایش ایمنی‌: تزریق واکسن به تعداد کمی از افراد برای بررسی ایمنی و دوز و همچنین تایید تحریک سیستم ایمنی بدن؛ بیست واکسن در مرحله دوم، آزمایشات گسترده: استفاده از واکسن بر روی جمعیتی صدها نفری در گروه‌های سنی مختلف برای بررسی این که آیا واکسن در آن‌ها متفاوت عمل می‌کند؛ بیست واکسن در مرحله سوم، آزمایش کارایی: تزریق واکسن به جمعیت هزاران نفری برای بررسی تعداد افرادی که به ویروس مبتلا می‌شوند، قرار دارند.

تاکنون هفت واکسن هم در مرحله تایید زودرس یا محدود قرار دارند. علاوه بر آمریکا و انگلیس، واکسن‌های چین و روسیه هم در این مرحله هستند. لازم به ذکر است که چین از ابتدای همه‌گیری کرونا تنها کشوری است که توانسته به شکلی موثر این همه‌گیری را به طور کامل مدیریت کند.

تاکنون سه واکسن هم در مرحله تایید قرار گرفته‌اند که در این مرحله نتایج کامل آزمایشات و برنامه‌های تولید واکسن بررسی و درباره تأیید کامل آن تصمیم‌گیری می‌شود. 

همانطور که گفته شد واکسن ایرانی کرونا در مرحله اول فاز انسانی قرار دارد. به گزارش ردیاب واکسن روزنامه «نیویورک تایمز»، شرکت «شفا فارمد پارس» این واکسن را با روش ویروس غیرفعال ساخته که «کووایران برکت» نام دارد و ۲۹ دسامبر (۹ دی) وارد فاز آزمایش انسانی شد.

 

 

اما این تنها پروژه تولید واکسن در ایران نیست و پروژه‌های مختلف در کشور توسط محققان در حال پیشرفت است و ۸ پروژه فعال در حال اخذ مجوز برای ورود به فاز بالینی هستند.

ورود واکسن ایرانی به فاز آزمایش انسانی که نتیجه گام بلند ایران در ساخت واکسن داخلی علیرغم فشار تحریم‌ها بود، در مرکز توجه رسانه‌های مختلف جهان قرار گرفت و اغلب آن‌ها اولین آزمایش‌ها را با انتشار تصاویری از مراسم انجام تست انسانی گزارش دادند؛ آزمایشی که ایران را علیرغم فشارهای تحریمی آمریکا و مشکلات ناشی از آن برای تامین نیازهای دارویی و بهداشتی، در زمره معدود کشورهایی قرار داد که خود برای تولید واکسن اقدام کرده و تا این مرحله پیش رفته‌اند. (جزئیات بیشتر)

از جمله دیگر دیگر کشورهایی که اقدام به تولید واکسن کرده و وارد فاز انسانی شده‌اند می‌توان به کوبا و کره جنوبی اشاره کرد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تولید واکسن کرونا در جهان آزمایش بالینی واکسن روسی صراط تولید واکسن واکسن چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان