Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@07:10:04 GMT

چرا اسماعیل‌پور مدال المپیک نگرفت

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۵۵۰۵

چرا اسماعیل‌پور مدال المپیک نگرفت

به گزارش ایرنا، مسعود اسماعیل پور امروز (شنبه) در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه پدرش محمود اسماعیل پور از مربیان سازنده مازندران مخالف حضورش در کشتی بوده است، اظهار داشت: پدرم ۳۲ سال پیش چنین روزهایی را می‌دید که موافق کشتی گرفتنم نبود. مشوق اصلی من مادرم بود که می‌دانم از آن دنیا هم من را می‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب قهرمان کشتی آزاد جهان در مورد اینکه چرا با وجود شایستگی، مدال المپیک در کارنامه ندارد، خاطرنشان کرد: همان سال ۲۰۱۲ قاطعانه می‌گویم تایم دوم که کشتی‌ام با بسیک کودوخوف تمام شد مدال المپیک را بر گردن خودم می‌دیدم، در تایم سوم آن قسمتی که هر دو از تشک بیرون رفتیم، زمانی که بلند شدم احساس نکردم او امتیازی گرفته و فکر می‌کردم نتیجه صفر بر صفر شده و کار به خم گیری کشیده است، اما امتیاز را داده بودند به کودوخوف، بعدا خیلی‌ها آقا رسول (خادم) را مقصر عنوان کردند که چرا اعتراض نکرده، درحالیکه او اینطور فکر کرده بود که اگر اعتراض می‌کرد، رای را به روس‌ها می دادند و من هم یک پوئن جریمه می‌شدم، او فکر می‌کرد با توجه به اینکه کودوخوف از پا افتاده بود و توان مبارزه نداشت من این امتیاز را جبران می کنم و اعتراض نکرد. وقتی کشتی به پایان رسید من داشتم برای خم گیری آماده می‌شدم که داور دست کودوخوف را بالا برد و یکدفعه دنیا روی سرم خراب شد و دیگر نتوانستم خودم را برای کشتی بعدی جمع کنم.

بسیک کودوخوف سال ۲۰۱۳ براثر تصادف و با وجود داشتن ۲ فرزند از دنیا رفت.

اسماعیل پور ادامه داد: وقتی برای برنز با یوگشواردات حریف هندی که قبلا با ۶ امتیاز اختلاف او را برده بودم، کشتی گرفتم نتوانستم از نظر روحی و روانی خودم را آماده مبارزه کنم، آن صحنه دقیقا جلوی چشمم هست که رسول خادم و محمد طلایی با من صحبت می کردند. محمد طلایی گفت شاید این صحنه دیگر اتفاق نیافتد و خیلی با من صحبت کرد. او هم در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی همین بلا سرش آمده بود و مدال المپیک نگرفت. اگر من همان صلابت کشتی با کودوخوف را داشتم قطعا مدال برنز را در لندن گرفته بودم.

اسماعیل پور در المپیک لندن با وجود شایستگی هفتم شد.

این کشتی گیر مازندرانی که هفته گذشته از دنیای قهرمانی خداحافظی کرده بود و با این وجود هنوز بیکار بود، خاطر نشان کرد:  باید از مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تشکر کنم. بعد از این اتفاقاتی که رخ داد، او به سهم خودش، در سالگرد فوت آقای تختی، برای دلجویی از من، حکم مشاوره داد و قرار است در شرکت برق مشغول به کار شوم. طی صحبتی که مدیرعامل انجام داد و اینکه در سال‌های گذشته برق استان مازندران در لیگ برتر کشتی تیم‌داری می‌کرد و یکی از خواسته‌های آنها این است که دوباره این کار انجام شود.

مسعود اسماعیل پور با اشاره به اینکه طبق مصوبه هیات وزیران در سال ۹۷ باید به استخدام شرکت برق درمی‌آمد، اما این اتفاق رخ نداده، تاکید کرد: این مشکل سال‌های سال است که در بدنه مدیریتی ورزش کشور وجود دارد و این فقط خواسته من نیست، خیلی از کشتی گیران دیگر هم هستند مثل عزت الله اکبری، پیمان یاراحمدی، حسن رحیمی و ... که الان مشکل دارند و بحث اشتغال بعد از ورزش قهرمانی‌شان مطرح هست. در قانونی که تصویب هیات وزیران است، آمده که هر ورزشکاری که شرایط خاص و مد نظر را دارا است، یعنی دارنده مدال المپیک، طلا و نقره جهان و طلای بازی‌های آسیایی است، با توجه به مدرک تحصیلی و واجد شرایط بودنش به استخدام یک ارگان درآید، با این وجود حدود ۳ سال است که من مشکل دارم و هر سالی که برای رفع مشکلم مراجعه کردم یک حرفی زدند.

وی در خصوص آسیب دیدگی دستش نیز خاطر نشان کرد:  تقریبا سه بار جراحی کردم، نمی‌خواهم بگویم مشکل چه بود، اما در این سالها، حتی یک بار از من احوالپرسی نکردند. یک بار هم که جراحی انجام شده بود از صندوق حمایت از قهرمانان شخصی تماس گرفت و گفت اگر مشکل دارید فاکتور بیاورید تا دو میلیون از هزینه را پرداخت کنیم. در اردویی که برای تورنمنت اوکراین در سال ۲۰۱۸ بودیم این مشکل برایم پیش آمد و دستم مو برداشت، آرام آرام ورمش شروع شد و به اینجا رسید که سه بار جراحی کردم اما این دست دیگر دست نشد.

مسعود اسماعیل پور در خاتمه عنوان کرد: چیزهایی که در مورد مباحث استخدامی گفتم، صرفا مطالبه خودم نبود و این درخواست خیلی از قهرمانان دیگر نیز محسوب می‌شود. وقتی این اتفاقات می‌افتد نگاه خیلی از خانواده‌هایی که می‌خواهند فرزند خود را به سمت کشتی بفرستند، عوض می‌شود. یک بار هم با رسول خادم به وزارت نیرو رفتیم و او پیگیری کرد که بحث استخدامی ما حل شود که باز هم کاری انجام نشد.

برچسب‌ها اوکراین مازندران رسول خادم وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اوکراین مازندران رسول خادم اوکراین مازندران رسول خادم وزارت نیرو اخبار کنکور مدال المپیک اسماعیل پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟

 

 به گزارش تابناک، اگر حسن یزدانی کتفش را جراحی نکرده بود، شاید او هم همراه با رحمان عموزاد و امیرحسین زارع، می‌توانست زمستان سال گذشته حضورش در سومین المپیک متوالی خود را قطعی کند.
 

در سال المپیک، چرخه انتخابی تیم ملی با تغییرات نسبتاً زیادی در مقایسه با چرخه مسابقات جهانی سال‌های اخیر دنبال شد که مهم‎‌ترینِ آن، ورود زودهنگام عنوان‌داران جهان به چرخه و تعیین تکلیف زودتر آن‌ها برای حضور در پاریس بود.

حسن یزدانی، اما در بازگشت از بازی‌های آسیایی کتفش را به تیغ جراحی سپرد، علیرضا دبیر همان وقت با بیان این مطلب که ورزش ایران کمتر جراحی کتف موفق داشته، تلویحاً به این نکته اشاره داشت که پیش از حضور در المپیک، باید وضعیت کتف رکورددار مدال در کشتی ایران مشخص شود و سپس بار دیگر به عضویت تیم ملی درآید. کشتی‌گیری که هیچ وقت از مسابقه انتخابی فرار نکرده و شهامت رویارویی با هر حریفی را داشته است. این بار چرخه انتخابی تیم ملی در وزن ۸۶ کیلوگرم در غیاب یزدانی تا مسابقات قهرمانی آسیا دنبال شد.

یزدانی اگر جراحی هم نکرده بود، مجوز غیبت در مسابقات قهرمانی کشور را به واسطه نقره جهانی و طلای بازی‌های آسیایی‌اش داشت، اما باید همراه با نفر اول کشور که هادی وفایی‌پور بود به زاگرب می‌رفت که این اتفاق رخ نداد و باتوجه به سوابق درخشان، شرایط ویژه‌ای برای او در چرخه المپیک لحاظ شد.

در واقع در ۸۶ کیلوگرم هرچند وفایی‌پور کشتی‌گیر حاضر در صحنه بوده و در تورنمنت یاشاردوغو طلا و در قهرمانی آسیا هم برنز این وزن را گرفت، اما همه چیزِ این وزن، منوط به بازگشت یزدانی به صحنه بود.

حالا رفته رفته بعد از پایان دوره نقاهت و کار‌های فیزیوتراپی و آب‌درمانی، حسن یزدانی آماده بازگشت به تمرینات کشتی است و با مرور فن استارت کار را زده و بعد از انصراف در اردوی جاری تیم ملی، فیلمی از مرور فن ساده‌اش با مهدی یگانه جعفری که البته چند سالی هست از کشتی فاصله گرفته و به جرگه مربیان پیوسته و سه وزن هم پایین‌تر از وزن حسن یزدانی است، از خود در فضای مجازی منتشر کرد. فیلمی که براساس آن هرگز نمی‌شد درمورد وضعیت کتفش اظهارنظر کرد.

روز گذشته (یکشنبه) فدراسیون کشتی شرایط انتخاب ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم را به این شرح اعلام کرد: «با توجه به اینکه رقابت‌های رنکینگ مجارستان آخرین میدان جدی است که ۵۰ روز پیش از المپیک پاریس برگزار می‌شود، آقای حسن یزدانی که ۹ ماه به دلیل عمل جراحی سنگین بر روی کتف از میادین دور بوده، به تنهایی به مسابقات اعزام خواهد شد و در صورتی که ایشان از سلامت بدنی و آمادگی جسمانی لازم جهت حضور در مسابقات برخوردار باشد و این موضوع مورد تأیید کادر فنی نیز قرار بگیرد، ایشان ملی پوش ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم به جهت حضور در المپیک پاریس خواهد بود.»

بنابراین برخلاف گمانه قبلی که او و کامران قاسم‌پور هر دو به تورنمنت مجارستان اعزام می‌شوند، تأکید شد که حسن یزدانی «به تنهایی» عازم بوداپست می‌شود، مسابقه‌ای که جدای از کیفیت و کمیت، از این حیث برای کشتی ایران اهمیت دارد که آیا کتف جراحی شده یزدانی، بار دیگر او را در مسابقات رسمی همراهی خواهد کرد و این کشتی‌گیر که تا پیش از این صرفاً مقابل حریف آمریکایی کم می‌آورد و برابر سایر رقبای جهانی مشکلی نداشت، می‌تواند حالا که تیلور نیست، طلای المپیک را از آنِ خود و کشتی ایران کند؟

طبق چرخه اعلام شده، می‌شود پیش‌بینی کرد که کامران قاسم‌پور منتظر تعیین تکلیف حسن یزدانی است، او که حضور در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی سال ۲۰۲۳ را از دست داد، ظاهرا تمرکز اصلی‌اش روی این موضوع است که سال ۲۰۲۴ را حتما با مدال پشت سر بگذارد.

با توجه به آن چیزی که در چرخه عنوان شده، کامران قاسم‌پور اگر در ۸۶ کیلوگرم به تورنمنت برود، شانس حضور در وزن ۹۲ کیلوگرم را به کل از دست خواهد داد چرا که برای همه کشتی‌گیران مدعی و عنوان‌دار صرفاً محک در دو وزن در سال المپیک لحاظ شده بود و قاسم‌پور نمی‌تواند بعد از دوم شدن در چرخه ۹۷ کیلوگرم، خودش را در ۸۶ کیلوگرم نیز محک بزند و اگر حضور ناموفقی داشت آن وقت با نفر اول چرخه ۹۲ کیلوگرم که امیرحسین فیروزپور است، مصاف انتخابی داده و در صورت بردن این حریف جوان، راهی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی شود.

در چرخه اعلام شده اخیر وزن ۸۶ کیلوگرم، بدون اسم بردن از کامران قاسم‌پور، در بند دوم عنوان شده: «در صورتی که شرایط درج شده در بند یک حاصل نشود، کادر فنی به اقتضای شرایط موجود، تصمیمات جدیدی در مورد انتخاب ملی‌پوش این وزن اتخاذ می‌نماید.»

بنابراین، کامران قاسم‌پور در صورتی که کتف حسن یزدانی جواب ندهد، می‌تواند ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم شود، این بند مستتر در چرخه اعلام شده اخیر است و باید دید در نهایت در این وزن چه اتفاقی رخ خواهد داد.

چیزی که مسلم است، اینکه کشتی ایران با شرایط جدید وزن ۸۶ کیلوگرم دنیا که دیوید تیلور به عنوان مدعی اصلی‌اش که پنج بار حسن یزدانی را شکست داده، در آن غیبت دارد، باید به دنبال کسب نشان طلای المپیک باشد؛ چه با حسن یزدانی و چه با کامران قاسم‌پور؛ دو قهرمان جهان که هر کدام قابلیت‌های خاص خود را داشته و از جمله برترین‌های کشتی جهان هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟
  • کامران تا لحظه آخر ناامید نمی شود!(عکس)
  • کامران همچنان امیدوار به المپیک (عکس)
  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟