Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه راه‌اندازی کارخانه نوآوری آریا با حضور معاون علمی و فناوری امضا شد تا فضای تازه‌ای برای رونق کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و صنایع خلاق ایجاد شود؛ کارخانه نوآوری آریا به عنوان شعبه سوم پارک فناوری پردیس فعالیت خواهد کرد.   به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ پس از تأسیس کارخانه‌های نوآوری آزادی و های‌وی، سومین شعبه پارک فناوری پردیس در تهران با تبدیل کارخانه آریا به "کارخانه نوآوری آریا" تأسیس می‌شود؛ مراسم امضای تفاهم‌نامه تNسیس «کارخانه نوآوری آریا» امروز با حضور "سورنا ستاری" معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و "مهدی صفاری‌نیا" رئیس پارک فناوری پردیس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاهم‌نامه میان پارک فناوری پردیس و شرکت آریا الکترونیک ایران به عنوان مالک کارخانه آریا، امضا شد؛ طی این تفاهم‌نامه که در حضور «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس جمهور امضا شد، از این پس کارخانه آریا در قالب کارخانه نوآوری آریا و به عنوان شعبه سوم پارک فناوری پردیس فعالیت خواهد کرد.

حمایت همهجانبه دولت از تأسیس کارخانه‌های نوآوری

در این مراسم سورنا ستاری در رابطه با ایجاد فضاهای نوآوری در کشور بیان کرد: کارخانه‌های نوآوری از ابداعات جدید ما هستند؛ در این سال‌ها سرمایه‌گذاری‌های زیادی بر ایجاد فضای نوآوری، به‌خصوص از طرف دولت صورت گرفته اما تفاوت کارخانه‌های نوآوری این است که بخش خصوصی برای ایجاد فضا سرمایه‌گذاری می‌کند.

ستاری ضمن تبریک به بخش خصوصی برای تبدیل این فضای فوق‌العاده درون شهری به کارخانه نوآوری گفت: حضور ما در اینجا به معنای حمایت همه‌جانبه معاونت علمی و فناوری و دولت از این حرکت است و امیدواریم در آینده چندین هزار جوان در شرکت‌های خود در این مراکز فعالیت و محصولات خود را تجاری‌سازی کنند.

وی در پایان در رابطه با توسعه مفهوم شهر هوشمند، افزود: شهر هوشمند یک اکوسیستم لازم دارد، داشتن مراکزی برای جوانان جهت ایجاد خلاقیت و نوآوری یکی از بخش‌های شهر هوشمند است و از این جهت کارخانه‌های نوآوری بخشی از شهر هوشند محسوب می‌شوند.

یک کارخانه نوآوری برای فعالان استارتاپی شرق تهران

در این مراسم "مهدی صفاری‌نیا" رئیس پارک فناوری پردیس ضمن تشکر از هیئت مدیره کارخانه آریا و ابزار امیدواری برای استقرار تیم‌ها در کارخانه نوآوری آریا طی چند ماه آینده، اظهار کرد: ما در حال حاضر 25 هزار مترمربع فضا در شعب در اختیار داریم؛ 17هزار مترمربع در کارخانه نوآوری "آزادی" و 3 هزارمترمربع در کارخانه نوآوری "های‌وی" در حال استفاده توسط فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری است و با تاسیس کارخانه نوآوری آریا 18هزار متر مربع به فضای استقرار شرکت‌ها اضافه خواهد شد.

رئیس پارک فناوری پردیس اضافه کرد: در کارخانه‌های نوآوری های‌وی و آزادی 10 شتاب‌دهنده و 3 فضای کار اشتراکی (دو فضای کار اشتراکی در آزادی و یک فضای کار اشتراکی در های‌وی) مستقر هستند. نزدیک به 200 شرکت با 1500 پرسنل در کارخانه‌های های‌وی و آزادی مشغول به کار هستند و نزدیک به 150 محصول در این دو کارخانه تولید می‌شود.

صفاری‌نیا در انتهای سخنانش ضمن ابراز امیدواری از تاسیس این شعبه بیان کرد: با توجه به اینکه فضای استارتاپی در شرق تهران فقیر و کم است و عمده تیم‌ها به مرکز و غرب تهران رفته‌اند، این فضا زیرساخت خوبی است که برای تیم‌های شرق تهران فراهم شده است و به زودی با بازسازی که قرار است صورت گیرد، شتاب‌دهنده‌ها و فضاهای کار اشتراکی امکان استقرار تیم‌ها را فراهم می‌‎آورند.

تمرکز کارخانه نوآوری آریا بر حوزه سخت‌افزار خواهد بود

مهدی عظیمیان مدیر امور شعب پارک فناوری پردیس نیز در حاشیه این مراسم در رابطه با علت انتخاب کارخانه آریا به عنوان سومین شعبه پارک فناوری پردیس در تهران، تصریح کرد: بعد از راه‌اندازی کارخانه‌های نوآوری آزادی و های‌وی بالغ بر 10 درخواست برای ایجاد شعبه جدید پارک داشتیم؛ این درخواست‌ها در کمیته‌ای مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت با درخواست شرکت آریا الکترونیک، مالک کارخانه آریا موافقت شد.

عظیمیان ادامه داد: از دلایل مهم این موافقت می‌توان به موقعیت جغرافیایی این کارخانه در شرق تهران اشاره کرد؛ در واقع موقعیت جغرافیایی این کارخانه به ما کمک می‌کند که خلاء حضور شتاب‌دهنده‌ها و استارتاپ‌ها در شرق تهران را پوشش دهیم.

وی افزود: نزدیکی این کارخانه به دانشگاه علم‌وصنعت هم مزید بر علت بود و از سوی دیگر فاصله کوتاه کارخانه نوآوری آریا تا ایستگاه متروی فرهنگسرا زمینه را برای دسترسی آسان افراد به این کارخانه فراهم می‌کند. ظرفیت خوب این کارخانه از نظر زیربنا، زیرساخت و تاسیسات نیز از علل دیگر برای انتخاب آن به عنوان سومین شعبه پارک فناوری پردیس است.

عظیمیان در رابطه با فرآیند تبدیل کارخانه آریا به کارخانه نوآوری آریا بیان کرد: بعد از عقد قرارداد، تابلو کارخانه آریا به تابلو کارخانه نوآوری آریا تغییر کرده و نصب خواهد شد و بعد از آن به تدریج واگذاری فضا به متقاضیان شامل شتاب‌دهنده‌ها، فضاهای کاری اشتراکی، مراکز نوآوری و استارتاپ‌هایی که متقاضی فضای نیمه‌کارگاهی هستند، آغاز می‌شود.

وی در رابطه با زمان بهره‌برداری از کارخانه نوآوری آریا تصریح کرد: تمام سوله‌های این کارخانه به دلیل قدیمی‌بودن نیازمند بازسازی هستند، بنابراین بعد از واگذاری فضا به متقاضیان، زمانی جهت بازسازی و تعمیر مجموعه نیاز است که پیش‌بینی می‌کنیم این بازسازی به یک سال زمان نیاز داشته باشد، در واقع متقاضیان بعد از اجاره فضا می‌توانند فرآیند بازسازی را آغاز کرده و بعد در فضا مستقر شوند.

مدیر امور شعب پارک فناوری پردیس همچنین در رابطه با جزئیات این تفاهم‌نامه تشریح کرد: فرآیند عضویت و استقرار در کارخانه نوآوری آریا مشابه عضویت در شعب دیگر پارک خواهد بود اما در ابتدای تاسیس، استقرار در فضای این کارخانه به معنای عضویت در آن نیست بلکه در ابتدا درخواست شتاب‌دهنده‌های متقاضی را بررسی کرده و در گام بعدی به درخواست‌های استارتاپ‌های کوچکِ نیازمند فضا رسیدگی خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: شرکت‌های مستقر در کارخانه‎های نوآوری برای به رسمیت شناخته شدن عضویتشان در پارک فناوری پردیس، باید در سایت پارک درخواست عضویت خود را ثبت کرده، فرآیند عضویت را سپری کنند و در نهایت بعد از پذیرفته شدن می‌توانند مشابه شرکت‌های دیگر عضو پارک، از مزایا و منافع استفاده کنند.

عظیمیان در پایان تاکید کرد: مکمل این سه بخش حضور استارتاپ‌ها در کارخانه است؛ همچنین آماده هستیم فرصتی را برای حضور سرمایه‌گذاران، وی‌سی‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری فراهم کنیم و در نهایت سعی داریم میزبان اجزای مختلف اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری باشیم و کمک کنیم اتفاقات خوبی برای زیست بوم نوآوری کشور رقم بخورد.

 

تسنیم/

برچسب ها: پارک فناوری پردیس ، فناوری ، بازار نیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LeE

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس فناوری بازار نیوز کارخانه های نوآوری کارخانه نوآوری پارک فناوری پردیس کارخانه آریا علمی و فناوری شتاب دهنده ها کار اشتراکی استارتاپ ها تفاهم نامه شرق تهران شرکت ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند

با صرف درست و هدفمند منابع و هزینه‌ها، احتمال ثمردهی و موفقیت استارت آپ‌ها افزایش یافته و با سرعت بیشتری شاهد تحولات فناورانه و رشد نوآوری در جزیره کیش خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، درخصوص لزوم هدایت دقیق فعالان حوزه نوآوری در جزیره کیش، باید از بین حدود 2500 حوزه فناورانه موجود در کشور که برای آنها وقت و سرمایه صرف شده است، به سمت فناوری‌هایی پیش رفت که تنها در جزیره کیش امکان رشد و توسعه آنان وجود داشته باشد. این در حالی است که سرمایه‌گذاران هم به واسطه فرصت‌های قابل توجه کیش در این زمینه رغبت بیشتری جهت سرمایه‌گذاری پیدا خواهند کرد.‎

‎علیرضا فراهانی روز یکشنبه در نشستی در همین رابطه در خصوص زمینه‌های جذاب فعالیت نوآورانه در این جزیره، اظهار داشت: از جمله فناوری‌های نوآور که به سرعت می‌تواند در جزیره کیش توسعه یافته و به نتیجه برسد، حوزه‌هایی است که ارتباط مستقیم با دریا دارد. به عنوان مثال در حوزه شیلات می‌توان به بحث گیاهان و جانوران دریایی، دارویی و استحصال انرژی از امواج دریا اشاره کرد.

وی با تأکید بر اینکه نوآوری در جزیره کیش نیاز به شتاب و قدرت فزاینده دارد، تا توسعه و تحول در جزیره نمود بیشتری پیدا کند، افزود: از دیگر جذابیت‌های جزیره کیش برای نوآوری با قابلیت سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری است.گردشگری به عنوان یک مزیت جدی در کشور می‌تواند با چاشنی نوآوری همراه شده و در بخش‌های مختلف ازجمله گردشگری تفریحی و یا گردشگری سلامت فعالیت کند.

سرپرست مؤسسه علوم و فنون کیش تصریح کرد: از آنجا که کشور ما قابلیت ارائه خدمات باکیفیت و نسبتاً ارزان را در حوزه سلامت دارد، لذا اقبال بسیاری دربین کشورهای همسایه دارد، از این رو جزیره کیش با توجه به ظرفیت‌های خود می‌تواند شرایط حضور شرکت‌های نوآور در این حوزه را فراهم کرده و ضمن کمک به توسعه گردشگری، سلامت بازدهی زودهنگامی را نیز برای آنان به همراه داشته باشد.‎

فراهانی، حوزه انرژی را از دیگر ظرفیت‌های معرفی کیش به عنوان پایگاه نوآورانه دانست و گفت: منابع گازی و نفتی زیادی در کنار جزیره کیش تمرکز پیدا کرده است، که این امر می‌تواند یک امکان بی‌نظیر جهت حضور شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نو با قابلیت اشتغال‌زایی و خلق پول را فراهم آورد.‎ حوزه فناوری اطلاعات نیز از دیگر حوزه‌های دارای جذابیت و مزیت در بحث نوآوری است و ما در جزیره کیش می‌توانیم سرمایه‌گذاری و حمایت‌های جدی نیز از این حوزه داشته باشیم.

وی ابراز داشت: فعالیت در این حوزه برای شروع نیاز به سرمایه‌گذاری، تجهیزات و فضای خاصی جز فراهم بودن بستر ارتباطات و اینترنت نداشته، از این جهت جزیره به لحاظ شرایط آب و هوایی و آرامش ذاتی می‌تواند بستر خوبی جهت مستقر شدن فعالان حوزه فناوری اطلاعات از جمله هوش مصنوعی، نرم‌افزار، سرویس‌های ابری و سایر زمینه‌ها جهت رشد و توسعه این بخش باشد.

‎وی در خصوص خدمات و حمایت‌های مرکز نوآوری مؤسسه علوم و فنون کیش افزود: در حال حاضر این مرکز علاوه بر بحث تأمین محل کار برای این شرکت‌ها، می‌تواند خدمات مشاوره‌ای نیز در خصوص أخذ مجوز دانش‌بنیان، دریافت تسهیلات و حوزه تجاری‌سازی محصولات به آنان ارائه دهد.‎

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت