Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ داود معظمی گودرزی از دستگیری چندین نفر در رابطه با کپی کارت های شهروندان و برداشت غیرمجاز از حساب های آن ها خبر داد.

به گزارش برنا؛ چالش جدید به ‌وجود آمده در حوزه استفاده از کارت های عابربانک سرقت‌هایی به‌صورت اسکیمینگ است. این نوع از سرقت‌ها از طریق عابربانک صورت می‌ گیرند و شیوه کار بسیار ساده و البته حرفه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نوع از سرقت، سارق یک بخش جدیدی را به عابربانک متصل می‌کند که تفاوت بسیار کمی با شکل اصلی عابربانک دارد. سارق می‌تواند تمام اطلاعات کارت را به وسیله آن ذخیره کند. در یکی از این روش ها یک دوربین بسیار ریز در دستگاه فوق ‌الذکر قرار می‌گیرد که در حین وارد کردن اطلاعات توسط کاربر، آن‌ ها را ضبط می‌کند و در اختیار سارق قرار می‌ دهد.

انهدام باند اسکیمر در تهران

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و از برداشت غیر مجاز از حساب بانکی شان  شکایت کردند که بررسی موضوع در اختیار تیمی از کارآگاهان قرار گرفت.

او افزود: در خصوص عامل و چگونگی برداشت از حساب مال باختگان تحقیق به عمل آمد که با اشتراک گیری در اظهارات شاکیان، کارآگاهان دریافتند که شاکیان در محله های یکسانی سکونت دارند و در یک بازه زمانی معین از کارت های عابربانکشان  خرید شده است.

اطلاعی از کپی بودن کارت ها نداشتم

متهم این پرونده که 50 ساله بود به خبرنگار برنا گفت: من از شخصی که پنج سال در زندان بود، طلبکار بودم و او پس از آزاد شدن به من 4 کارت داد تا بدهی 2 میلیارد ریالی خود با من را تسویه کند و من نمی دانستم که ممکن است اقدام به کلاهبرداری کرده باشد و این کارت ها کپی است زیرا من خودم این کارت ها را هزینه نکردم و در ازای بدهی که به یک شخص دیگر بابت خرید خودرو داشتم، پرداخت کردم.

او افزود: شخصی که من این کارت ها را از او گرفتم متواری است و من مرتکب اشتباه شدم که اعتماد کردم و روز پس از دریافت کارت ها من دستگیر شدم. من به او مشکوک نشدم.

ظرف مدت 6 دقیقه حسابم خالی شد

یکی از مالباختگان این پرونده خاطرنشان کرد: ساعت 23.58 روز پنجشنبه بود که در منزل در حال استراحت بودم و کارت بانکی نیز نزد خودم بود که متوجه شدم پیامک های پی در پی برای من می آید و ظرف مدت 6 دقیقه تمامی موجودی حساب من برداشت شد. زمانی که به پلیس فتا مراجعه کردم به من گفتند که کارت بانکی من را کپی کرده اند و از طریق رمز اول این اتفاق افتاده است و بعد از مدتی با من تماس گرفتند و گفتند متهمین دستگیر شده اند.

او افزود: من به شهروندان توصیه می کنم به هیچ وجه کارت های بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و رمز آن را به هیچکس نگویند. مغازه دارها نیز سعی کنند از افرادی که می خواهند مبالغ زیادی کارت بکشند از آن ها کارت شناسایی درخواست کنند. من مغازه دار هستم و به علت غفلت در این مورد گرفتار شده ام. من 680 میلیون ریال از این طریق از دست دادم. این افراد از دستگاه عابربانک استفاده و اقدام به کپی کارت ها کرده اند. آنان دوربین در محل عابربانک نصب کرده بودند و از آن طریق به رمز ما و مشخصات کارت دست پیدا کردند. پس از این اتفاق دیگر هر مرتبه اقدام به کنترل و بررسی دستگاه عابربانک می کنم تا شخص دیگری به اطلاعات کارت من دسترسی پیدا نکند.

77 میلیون تومان از حسابم برداشت شد

یک مالباخته دیگر با بیان اینکه 770 میلیون ریال از حساب او برداشت شده است اظهار کرد: آخرین دقایق شب بود که 9 پیامک دریافت کردم و مشخص شد 77 میلیون تومان از حساب من برداشته شد. برای این که مبالغ بیشتری از حساب من برداشت نشود بلافاصله حساب خود را مسدود کردم. من هنوز متوجه نشدم به چه شکلی کارت من را هک کرده اند. شنبه صبح نیز نزد پلیس فتا شکایت کردم.

مراقب دستگاه های عابربانک باشید

سرهنگ معظمی گودرزی از شهروندن خواست هنگام  خرید با کارت بانکی و انجام عملیات بانکی با دستگاه پوز سیار حتما رمز اول توسط دارنده کارت زده شود و از در اختیار گذاشتن رمزهای بانکی خود به دیگران و فروشنده ها خودداری کنند. فروشنده موظف است که دستگاه کارت خوان (pos) را در اختیار خریدار قرار دهد و همچنین از دستگاه های عابربانکی که تجهیزات اضافه بر روی آن ها نصب شده است، استفاده نکنند.

//انتهای پیام: 6

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تهران حوادث پلیس فتا اسکیمر پلیس فتا کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!

حضور ناموفق برخی چهره‌های متمول در فوتبال و باز شدن پای آن‌ها به زندان یکی از پدیده‌های عجیب ورزش ایران است.

به گزارش فوتبال ۳۶۰، لغو حکم اعدام بابک زنجانی و رسانه‌ای شدن حکم شهره موسوی باعث شده تا دوباره باشگاه‌داران سابقی که هم‌اکنون در زندان حضور دارند، مورد توجه قرار بگیرند. چهره‌های متمولی که با انگیزه‌های متفاوت وارد فوتبال و عرصه باشگاه‌داری شدند و تقریبا همه آن‌ها هم ناکام ماندند.

زندان اوین به مقصد این چهره‌های مطرح تبدیل شده است؛ به گونه‌ای که خیلی‌ها خصوصی شدن باشگاه‌ها را در فوتبال ایران یک پروژه شکست‌خورده بدانند. فوتبال البته دلیل محکوم شدن هیچ‌کدام از این چهره‌ها نبوده و فعالیت‌های اقتصادی‌شان آن‌ها را روانه اوین کرد. در ادامه این گزارش مروری داریم به مهم‌ترین چهره‌هایی که مسیر فوتبال تا زندان را طی کردند.

حسین هدایتی

حسین هدایتی یکی از معروف‌ترین افراد متمولی بود که وارد عرصه فوتبال شد. او با حضور در هیات‌مدیره پرسپولیس به شهرت رسید و سپس با تاسیس باشگاه استیل‌آذین به فعالیتش در فوتبال ادامه داد. استیل‌آذین و هدایتی اما هیچ‌کدام پایانی مطلوبی در فوتبال نداشتند. هدایتی در گهر درود و ملوان بندرانزلی هم فعالیت کرد و رسانه‌ها به دلیل سرمایه‌گذاری این چهره اقتصادی در فوتبال به او لقب «عابربانک» داده بودند.

هدایتی حدود دو دهه، میلیاردها تومان در فوتبال خرج کرد. هزینه کردن در باشگاه‌های مختلف، کمک به پرسپولیس برای خرید بازیکن، کمک به تیم‌های ملی فوتبال و کشتی از جمله اقدامات این فرد پرسپولیسی بود. او که در بین هواداران پرسپولیس چهره محبوبی شده بود، برای خرید پرسپولیس هم‌خیز برداشت اما به دلیل اینکه بدهکار بانکی بود، اهلیتش تأیید نشد. خیلی‌ها در اوایل و اواسط دهه نود از اقدامات هدایتی در ورزش تمجید می‌کردند، اما اخبار بدهکار بودن او به‌تدریج در رسانه‌ها منتشر شد. باشگاه استیل‌آذین هم در آن سال‌ها منحل شده بود و حضور هدایتی در عرصه ورزش بیشتر به کمک کردنش‌هایش به باشگاه پرسپولیس، تیم ملی و مواردی اینگونه محدود می‌شد.

مالک سابق باشگاه استیل‌آذین در سال ۱۳۹۷ بازداشت شد. سخنگوی قوه قضائیه پس از برگزاری جلسات محاکمه در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ حکم او را این‌گونه اعلام کرد: «حسین هدایتی به جرم اخلال در نظام اقتصادی به ۲۰ سال حبس، محرومیت دائم از به‌کارگیری در خدمات دولتی و رد مال معادل ۴۸۸ میلیارد تومان به نفع بانک سرمایه و به تحمل ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم شد».

چند ماهی است که اخباری مبنی بر پایان حبس هدایتی به گوش می‌رسد، قوه قضاییه اما اسفندماه ۱۴۰۲ اعلام کرد این چهره اقتصادی-ورزشی آزاد نشده است.

بابک زنجانی

بابک زنجانی یکی از معروف‌ترین میلیاردرهایی بود که وارد فوتبال شد و شاید هم پول‌دارترین. هنگامی‌که در سال ۱۳۹۱ باشگاه راه‌آهن به یک شرکت هواپیمایی فروخته شد، نام بابک زنجانی هم بر سر زبان‌ها افتاد؛ به‌ویژه زمانی که عکس او در کنار علی دایی (سرمربی وقت راه‌آهن) در فضای مجازی منتشر شد. بابک زنجانی هر روز معروف‌تر می‌شد و حتی برای خرید پرسپولیس هم‌خیز برداشت. هم‌زمان اخباری درباره بدهکار بودن او منتشر می‌شد. سرانجام در ۹ دی ۱۳۹۲ این بدهکار نفتی دستگیر شد، باشگاه راه‌آهن هم در سراشیبی نابودی قرار گرفت.

محسنی اژه‌ای (سخنگوی وقت قوه قضائیه) روز یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ اعلام کرد که دادگاه بدوی بابک زنجانی را به اعدام محکوم کرده است. حکم اعدام مالک راه‌آهن ۹ ماه بعد تایید شد. در ۸ سال گذشته اخبار مختلفی درباره اجرای حکم زنجانی، برگرداندن اموال و آزادی‌اش منتشر شد؛ سرانجام امروز (۱۱ اردیبهشت) سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد که حکم اعدام بابک زنجانی نقض و به ۲۰ سال زندان تبدیل شد.

شهره موسوی

آخرین فردی که از فوتبال به زندان منتقل شد، شهره موسوی مالک باشگاه بادران است. موسوی هم‌زمان با حضور در بادران، به عنوان نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم فعالیت می‌کرد اما در فروردین ۱۴۰۱ خبر بازداشت او منتشر شد. حتی عنوان شد که او از زندان به صورت آنلاین در جلسات هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال شرکت می‌کرد. رئیس کل دادگستری استان تهران ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ درباره حکم شهره موسوی اطلاع‌رسانی کرد. بنا بر اعلام این مقام قضایی شهره موسوی به ۱۰ سال حبس، رد مال و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده است. باشگاه بادران هم با اتفاقاتی که برای موسوی رخ داد به سرنوشت استیل‌آذین و راه‌آهن دچار شد.

مالکان دیگر باشگاه‌ها

افرادی دیگری هم بودند که به غیر از سه چهره بالا در فوتبال باشگاه‌داری کردند و کارشان به حبس و حتی بالاتر از حبس هم کشیده شد. در این میان می‌توان به محسن پهلوان (پدیده خراسان)، شهرام قویدل (داماش گیلان) و مهدی زمان (ابومسلم) اشاره کرد که به حبس محکوم شدند.

امیرمنصور آریا (مه‌آفرید امیرخسروی) در پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی بانک صادرات اعدام شد؛ مالکیت شاهین بوشهر و داماش در برهه‌ای برعهده شرکت امیرمنصور آریا بود. در مقاطعی هم خبر بازداشت موقت فرهاد حمیداوی، مالک سابق شهرخودرو مشهد و فرمان کریمی، مالک سابق شیرین فراز کرمانشاه منتشر شد. علی شفیع‌زاده مالک سابق باشگاه استقلال اهواز هم بنا بر گفته خودش به دلایلی اجازه ورود به کشور را ندارد.

دیگر خبرها

  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • سرنوشت عجیب عابربانک‌های فوتبالی؛ باشگاه‌داری در زندان!
  • اختلاف حساب منجر به قتل یک جوان خویی شد
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ سارق روی دکل برق دستگیر شد