Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@19:11:19 GMT

طرح اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان+ متن طرح

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۹۵۷۰

طرح اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان+ متن طرح

جمعی از نمایندگان طرح اصلاح قانون منع بکار گیری بازنشستگان را تهیه و تدوین کرده‌اند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 49 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار اصلاح تبصره یک قانون ممنوعیت بکار گیری بازنشستگان شده‌اند.

 متن طرح اصلاح قانون منع بکار گیری بازنشستگان  به شرح ذیل است:

مقدمه (دلایل توجیهی):
نظر به ارج نهادن به مقام شامخ ایثارگران و بهره مندی از ظرفیت های علمی و عملی این عزیزان و از آنجا که در اصلا حیه تبصره (1) قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان مصوب 6/6 / 1397 مجلس شورای اسلامی بکارگیری جانبازان بالای پنجاه درصد(50) از شمول قانون مصوب سال 1395 مستثنی شده بود و نظر به اینکه این میزان از جانبازی بیشتر شامل جانبازان قطع عضو و مجروحان اعصاب و روان و بستری شدگان در آسایشگاههای بنیاد میشود و عملا امکان استفاده از خدمات جانبازان بازنشسته وجود ندارد به همین منظور پیشنهاد می شود تبصره (1) قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان به نحوی اصلاح شود که میزان جانبازی به 25 درصد کاهش یابد و قانون به شرح ماده واحده اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عنوان طرح:  اصلاح تبصره یک قانون ممنوعیت بکار گیری بازنشستگان

ماده واحده - در تبصره (1) ماده واحده اصلاح قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان مصوب 6/6 1397 جمله ذیل جایگزین می‌شود:

جانبازان بالای بیست پنج درصد (25)، آزادگان بالای 3 سال و رزمندگان بالای 50 ماه جبهه و فرزندان شهدا از شمول این قانون مستثنی هستند.

اسامی امضا کنندگان طرح اصلاح قانون منع بکار گیری بازنشستگان  به شرح ذیل است:

ابراهیم عزیزی شیراز - محمدتقی نقدعلی - روح اله عباس پور - سیدشمس الدین حسینی - جعفر قادری - سیدجواد حسینی کیا - محمد صفری ملک میان - محمدرضا احمدی - سیدکریم حسینی - مرتضی محمودوند - سیدعلی یزدی خواه - علیرضا شهبازی - پرویز محمدنژادقاضی محله - جلال رشیدی کوچی - حجت اله فیروزی - محمدجواد عسکری - علیرضا ورناصری قندعلی - حمیدرضا حاجی بابائی - محمدمهدی فروردین - فداحسین مالکی - احمد محرم زاده یخفروزان - علیرضا نظری - علی اصغر باقرزاده - ابوالفضل عموئی - احمد دنیامالی - وحید جلال زاده - مسلم صالحی - علیرضا پاک فطرت - احمد نادری - فرهاد طهماسبی - علی رضائی - محمدطلا مظلومی آبرزگه - غلامحسین کرمی - کمال حسین پور - حسین جلالی - مهدی سعادتی بیشه سری - احمد مرادی - سیداحمد آوائی - رجب رحمانی - محمدصالح جوکار - عباس مقتدایی - رسول فرخی میکال - رمضانعلی سنگدوینی - علی اکبر بسطامی - حسن نوروزی - رضا آریان پور - جعفر راستی - محمدحسین فرهنگی - نصراله پژمان فر.

انتهای‌ پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بکار گیری بازنشستگان بکارگیری بازنشستگان قانون ممنوعیت بکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۹۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند
  • دور زدن قانون ممنوعیت آیفون با پرداخت ۲ میلیون تومان برای ریجستری
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری