Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:طرح های تولیدی فراگیر عام بیشتری که در واقع جنبه مرکزیت در یک منطقه دارد، در اولویت برای دریافت تسهیلات کم بهره و حتی بلاعوض هستند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی مازندران،عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در جلسه مشترک فرمانداران شرق مازندران که با حضور غلامرضا شریعتی،نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی و کامران اصغری مدیر کل تعاون،کار و رفاه مازندران برگزار شد، با بیان این که در شرایط اقتصادی فعلی ایجاد طرح جدید تولیدی منطقی نیست،گفت:در این شرایط باید تلاش کرد تا اشتغال موجود را حفظ کنیم و واحد های تولیدی و یا نیمه تعطیل را در اولویت قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: واحد تولیدی که بنای کارش تماما با اخذ تسهیلات باشد،سرانجام خوبی نخواهد داشت.
منصوری گفت:برای گسترش یک محصول تولیدی تنها اعطای تسهیلات کافی نیست و باید تمامی بسترهای گسترش یک محصول تولیدی توسط فرد تولید کننده فراهم شود.
معاون وزیر کار گفت:تسهیلات اشتغالزایی باید برای تولیدکنندگانی باشد که به صورت پایلوت و متناسب با نیاز منطقه و تقاضای بازار باشد.
کامران اصغری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با بیان این که حمایت از طرح های اشتغال روستایی به صورت مدیریتی کار خود را انجام داده است،گفت:در حال حاضر یکی از بزرگ ترین مشکلات در بحث اشتغال زایی نبود نیروی متخصص و یا اصطلاحا تن ندادن بسیاری از افراد جویای کار در واحدهای کارگری است.
وی با بیان اینکه حمایت از اشتغال زایی تنها به معنی اعطای تسهیلات نیست،افزود:باید تلاش کرد تا افراد جویای کار به دنبال مهارت آموزی و آموزش های تخصصی متناسب با نیاز روز استان باشند.
اصغری با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی کار در بین جوانان گفت: باید به مزیت مناطق در استان مازندران برای ایجاد اشتغال توجه بیشتری شود.
غلامرضا شریعتی نماینده مجلس نیز در این جلسه با اشاره به نرخ 40 درصدی بیکاری در شرق استان،گفت:شهرستان های نکا،بهشهر و گلوگاه دارای ظرفیت ها و بسترهای فراوانی برای ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان جویای کار است.
وی با تاکید بر ضرورت بستری واحد در بحث حمایت از اشتغالزایی در استان گفت: وجود مرکزی واحد برای حمایت از حوزه اشتغال موجب ساماندهی نیروهای کار و ابزارهای اشتغالزایی در شرق مازندران خواهد شد.
شریعتی گفت:جایگاه فعلی شرق استان در بحث نرخ بیکاری فاصله زیادی تا نقطه ایده آل دارد و انتظار می رود توجه بیشتری به این موضوع مهم شود.
تقویت بسترهای اقتصادی در روستاها از برنامه های اصلی دولت بوده است
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از برنامه های اصلی دولت تدبیر و امید تقویت و ایجاد بسترهای مناسب اقتصادی و اشتغالزایی در روستاها بوده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، عیسی منصوری، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی،در حاشیه بازدید از طرح های گلخانه ای روستای خرماکلای قائم شهر با اشاره به اهمیت و حمایت از اشتغال و اقتصاد روستایی در کشور اظهارکرد: متاسفانه قبل از انقلاب سیاست بر مبنای حمایت از شهری و صنعتی شدن کارخانه ای بود و اهمیتی به مناطق روستایی وجود نداشت.
وی افزود: طبق نظر داوران بین المللی و آمارهای موجود بعد از پیروزی انقلاب یکی از برنامه های اصلی در کشور بحث حمایت زیرساخت های روستایی و بحث عمران و آبادی روستاها بوده است.
منصوری با بیان این که عمران و آبادانی در روستا موجب شده که در چند دهه گذشته بحث زیر ساخت های اقتصادی و اشتغال روستایی منسوخ بماند،گفت:یکی از برنامه های اصلی دولت تدبیر و امید تقویت و ایجاد بسترهای مناسب اقتصادی و اشتغالزایی در روستاها بوده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی ادامه داد:حمایت از اقتصاد روستایی موجب می شود تا به رغم اشتغالزایی برای بومی های منطقه جمعیت روستایی هم افزایش پیدا کند.
گفتنی است: روستای خرماکلای شهرستان قائم شهر با جمعیتی حدود 1200 نفر و 340 خانوار در دو سال اخیر با حمایت دولت و با پیگیری های استانداری مازندران، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر دستگاه های تخصصی در قالب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری از محل منابع صندوق توسعه ملی و از طریق سامانه کارا، نسبت به ساخت بیش از 250 واحد گلخانه لیمو ترش، گل و گیاه، سبزی و صیفی اقدام کرده و اکنون شاهد بهره برداری گلخانه‌ها، تولید و صادرات محصولات این گلخانه ها هستیم که این اقدام بزرگ دولت و مردم باعث ایجاد اشتغال پایدار در این روستا شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برنامه های اصلی تعاون کار و رفاه شرق مازندران کل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش آقاجانی ظهر دوشنبه در همایش رسانه‌ای روایان پیشرفت که با همت بسیج رسانه و بسیج کارگری سپاه قدس گیلان در یکی از کارخانجات استان برگزار شد اظهار کرد: حضور اصحاب رسانه و ارتباط گیری خبرنگاران و رسانه‌ها با تولید به نفع صنعت است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به اهمیت بکارگیری تشکل‌های کارگری بیان کرد: تشکل‌های کارگری بستری مناسب برای گره گشایی مشکلات و مسائل این اقشار زحمت کش است.

آقاجانی با اشاره به فعالیت شرکت‌های داروساز در گیلان اضافه کرد: کارخانجات داروسازی مستقیم با درمان و سلامت مردم در ارتباط هستند و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

وی از صدور دادنامه برای حدود ۱۵ هزار پرونده در گیلان خبر داد و افزود: در حوزه نظارت‌ها بیش از ۱۲ هزار بازرسی از کارخانجات و واحدهای تولیدی در گیلان صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم نظارت بر حق و حقوق کارگران بیان کرد: بیش از ۴۴ هزار نفر ساعت دوره آموزش ایمنی در گیلان برگزار شده است.

آقاجانی از معرفی ۱۵۰ کارفرمای متخلف در گیلان خبر داد و اضافه کرد: کاهش حدود ۱۱ درصدی در حوزه حوادث کارگری را شاهد هستیم.

وی با تاکید بر حل مشکلات کارگری و کارفرمایی افزود: اقدامات خوبی با حضور کارشناسان رسمی دادگستری در راستای حل مشکلات و اختلافات کارگری صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی شده در این استان خبر داد و اضافه کرد: در این طرح‌ها کارگران بر اساس توانایی‌ها و ویژگی‌های شغلی حقوق متناسب با شغل خود را پیدا می‌کنند.

آقاجانی با تاکید بر لزوم ارتقای آموزشی در بین کارگران بیان کرد: کلاس‌های آموزشی مختلفی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه کارگری اعم از طلاق و اعتیاد برگزار می‌شود.

وی از ایجاد ۳۵ هزار شغل در گیلان خبر داد و افزود: سال گذشته تعهد اشتعال در گیلان ۳۲ هزار نفر بود که ۳۵ هزار شغل ایجاد شد.

آقاجانی با بیان اینکه ۴۰ درصد مشاغلی که ثبت شده ناشی از صدور پروانه‌ها بوده است، گفت: فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال در اولویت گیلان بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان بیان کرد: ۴۴ درصد نرخ مشارکت اقتصادی نشان دهنده جامعه امیدوار و پویا در استان است.

کد خبر 6092147

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند