Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با اشاره به صدور دستورالعمل جدید پرداخت تسهیلات کرونا به اصحاب فرهنگ و هنر، از پرداخت تسهیلات تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان به اصحاب فرهنگ و هنر در این استان خبر داد.

«عماد تشکری» در نشستی که با حضور «مجید جوادیان‌زاده» مدیر کل فرهنگ و ارشاداسلامی و نمایندگان گروه‌های مختلف اصحاب فرهنگ و هنر استان پیرامون مشکلات و آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا در این بخش برگزار شد، با اشاره به این که این اداره کل هر اقدامی که بتواند در راستای معیشت این قشر بردارد کوتاهی نخواهد کرد، افزود: تشکیل انجمن صنفی یا شرکت تعاونی برای گروه‌های این حوزه می‌تواند، یاری‌رسانی به این قشر را تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت ویژه تسهیلات کرونا اصحاب فرهنگ و هنر را در کشور در نظر گرفته و دستورالعمل جدیدی در این رابطه صادر شده است، گفت: تسهیلات پرداختی با نرخ سود ۱۲ درصد و طی اقساط ۲۴ ماهه بوده و مشمول دوره تنفس تا پایان خردادماه سال آینده است.

تشکری سقف تسهیلات در گروه‌های مختلف فرهنگی و هنری را متفاوت دانست و خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها و مشاغل مطبوعاتی، رسانه‌ای و تبلیغاتی از ۷۵ تا ۲۸۵ میلیون تومان، مشاغل سینمایی، سمعی و بصری از ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان، آموزشگاه‌های هنری، اساتید، هنرمندان و مربیان هنری، کانون‌های سرگرمی‌های نمایشی و زیرمجموعه های مشاغل هنری از ۲۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان، دفاتر خدمات زیارتی ۱۲۰ میلیون تومان، مدیران کاروان و کارگزاران خدمات زیارتی ۲۰ میلیون تومان، موسسات مردمی فرهنگی قرآن و عترت، مدرسان، مربیان و فعالان قرآنی از ۹ تا ۲۰۰ میلیون تومان و ناشران براساس رتبه از ۲۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان می‌توانند تسهیلات دریافت کنند.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تاکید کرد: مرجع رسیدگی و تایید درخواست‌ها و اطلاعات تخصصی متقاضیان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است.

وی از تمامی اصحاب فرهنگ و هنر خواست با مراجعه به سامانه کارا kara.mcls.gov.ir و بخش تسهیلات کرونا فرهنگ و هنر، جهت اخذ تسهیلات بانکی درخواست‌های خود را ثبت کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، تشکری در پایان خاطرنشان کرد: اشخاصی که قبل از دستوررالعمل جدید از تسهیلات کرونا استفاده کرده‌اند، مجددا می‌توانند مابه التفاوت مبلغ درخواستی را دریافت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری تعاون كار و رفاه اجتماعي يزد تسهیلات کرونایی اصحاب فرهنگ و هنر يزد استانی اقتصادی کار و رفاه اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر تسهیلات کرونا میلیون تومان اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۰۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید