Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری ساوه گفت: از ابتدای بهمن ماه سال جاری کلیه فروشندگان تخم‌مرغ در شهرستان ساوه ملزم به عرضه این محصول به صورت کیلویی هستند.

مهدی الیاسی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کلیه فروشندگان تخم مرغ شامل عمده و خرده‌فروشی طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار شهرستان باید تخم مرغ را به صورت وزنی و کیلویی با قیمت مصوب به مردم و مصرف‌کنندگان عرضه کنند و از ابتدای ماه آینده امکان فروش تخم مرغ به صورت دانه‌ای وجود نداشته و تخلف صنفی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه الزامی بودن توزیع کیلویی تخم مرغ به منظور حمایت از مصرف کننده و جلوگیری از هرگونه اجحاف اجرایی می شود، افزود: عرضه تخم مرغ باید به صورت نشانه گذاری شده شامل درج تاریخ تولید و انقضاء و همچنین بسته‌بندی شده توسط مراکز بسته بندی تحت نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان صورت گیرد.

معاون فرماندار ساوه با تاکید بر اینکه هر گونه تخلف از مصوبه ستاد تنظیم بازار شهرستان در خصوص عرضه تخم مرغ پیگرد قانونی دارد، گفت: هر گونه تخلف در اجرای این مصوبه، مصداق گران‌فروشی و کم فروشی بوده و با تشکیل پرونده از طریق تعزیرات حکومتی مجازات متناسب با تخلف صورت گرفته اعمال خواهد شد.

وی به گشت های مشترک بازرسان اداره صنعت، معدن، تجارت، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، دانشکده علوم پزشکی، شبکه دامپزشکی و سایر مراجع ذیربط و نظارت دقیق بر بازار بویژه در آستانه شب عید اشاره کرد و افزود: تشدید بازرسی در روزهای پایان سال به منظور جلوگیری از هیجانی و ملتهب شدن بازار صورت می‌گیرد و متخلفین صنفی تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

الیاسی، همچنین به راه‌اندازی نمایشگاه دائمی عرضه مستقیم انواع کالا با هدف تعدیل قیمت‌ها در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه به عنوان مصوبه جلسه گذشته ستاد تنظیم بازار اشاره کرد و افزود: شهر صنعتی کاوه به عنوان بزرگترین شهر صنعتی کشور تولید کننده کالاهای متعدد و متنوع مورد نیاز مردم است که عرضه مستقیم کالا از سوی واحدهای تولیدی مستقر در شهر صنعتی کاوه یکی از راهکارهای تهیه کالا با قیمت تمام شده خواهد بود.

وی بیان کرد: برپایی نمایشگاه دائمی عرضه مستقیم انواع کالا در شهر صنعتی عاملی برای حذف واسطه‌ها و حمایت از حقوق مصرف کننده است که با مشارکت بخش خصوصی و شرکت شهر صنعتی کاوه انجام خواهد شد.

او به ثبت نام تبدیل سوخت وانت بارها و تاکسی به صورت کاملا رایگان در سامانه اشاره کرد و افزود: مالکان خودروهای عمومی مانند وانت‌بارها و تاکسی ها جهت گازسوز کردن خودروهای خود به صورت رایگان و بدون هزینه نصب و تجهیزات به سامانه gcr.niopdc.ir  مراجعه و ثبت نام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد تنظيم بازار تخم مرغ گرانفروشي ساوه استانی اقتصادی استانی شهرستانها شهر صنعتی کاوه تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۰۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود