Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، اسدالله ربانی‌مهر صبح امروز در دیدار با میثاق گودرزی مدیر کل اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور اظهار کرد: در منابع دیداری و شنیداری ادارات استان شامل عکس ها و فیلم های آنالوگ و دیجیتال که به نوعی تاریخ مصور فعالیت های دستگاه های اجرایی است، هرچه سریعتر از سوی روابط عمومی‌های ادارات به مرکز اسناد غرب کشور مستقر در همدان منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: فعالیت های چشمگیری در بیش از چهار دهه حیات جمهوری اسلامی ایران در استان همدان شکل گرفته که اسناد این اقدامات و رویدادهای تلخ و شیرین، باید برای ثبت در تاریخ به نحو احسن نگهداری و در مجموعه تخصصی آرشیو ملی ایران به عنوان بخشی از میراث مکتوب استان حفظ و نگهداری شود.
وی افزود: اسناد و مکاتبات اداری به صورت مستمر و در راستای اجرای قانون واسپاری اسناد به سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و در قالب مجوزهای عمومی و تخصصی در حال تعیین تکلیف و انتقال است و مجموعه اسناد قابل توجهی از اقدامات دستگاه های اجرایی استان در مرکز اسناد همدان جمع آوری شده است.
وی افزود: منابع دیداری و شنیداری آنالوگ و دیجیتال قابل توجهی نیز شامل عکس، فیلم، صوت در بایگانی راکد و جاری روابط عمومی‌های دستگاه های اجرایی استان نگهداری می شود که هر کدام دارای ارزش تاریخی و راوی اتفاقات گوناگون استان هستند و قطعا باید در آرشیو ملی ایران ثبت و نگهداری شوند.
ربانی مهر تاکید کرد: در قالب مکاتبات رسمی از مسئولین روابط عمومی‌های استان و مدیران کل مربوطه درخواست شده که نسبت به انتقال این منابع به مرکز اسناد همدان اقدام و گزارش اقدامات انجام شده را ارسال کنند که بار دیگر بر این موضوع تاکید و در ارزیابی عملکرد مسئولان روابط عمومی استان لحاظ خواهد شد.
وی از انتقال 7هزار قطعه عکس آنالوگ آرشیوی روابط عمومی استانداری همدان به مرکز اسناد خبر داد و اضافه کرد: این تصاویر مربوط به سال های 1365 لغایت 1380 بود که خوشبختانه همراه با منابع آنالوگ موجود به آرشیو ملی منتقل و در تاریخ تصویری استان ثبت شد. وی از انتقال تمامی منابع دیجیتال روابط عمومی استانداری استان به آرشیو ملی تا پایان سال جاری خبر داد.
میثاق گودرزی مدیر کل اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور نیز با اشاره به نقش سازمان اسناد و کتابخانه ملی به عنوان حافظه تاریخی کشور و با اشاره به وجود سوابق اجرایی دستگاه های استان در آرشیو ملی ایران افزود: همکاری دستگاه های اجرایی در این زمینه می تواند سوابق فعالیت ها و عملکرد آنها را جاودان و ماندگار کند.
وی افزود: شرایط کنونی فرصت مناسبی برای فعالیت ادارات دولتی در فضای مجازی است و روابط عمومی های استان می توانند با همکاری سازمان اسناد و مرکز اسناد استان در قالب نمایشگاه های مجازی، بخشی از اسناد خود را منتشر کنند.
وی از آمادگی این مرکز برای دیجیتال سازی منابع آنالوگ روابط عمومی ها خبر داد و تصریح کرد: متاسفانه با سهل انگاری برخی ادارات، منابع دیداری و شنیداری دستگاه های اجرایی از بین رفته و عملا تصویری از فعالیت های دهه های اخیر آنها وجود ندارد که این اتفاق زنگ خطری برای سایر منابع است.
وی از همکاری جمعیت هلال احمر استان، شرکت مخابرات استان، استانداری همدان، اداره کل ورزش و جوانان، سازمان فنی و حرفه ای استان در انتقال منابع دیداری و شنیداری به این مرکز تقدیر کرد.

منبع: فارس

کلیدواژه: اسناد همدان منابع دیداری جمهوری اسلامی ایران منابع دیداری و شنیداری اسناد و کتابخانه ملی دستگاه های اجرایی روابط عمومی مرکز اسناد آرشیو ملی ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۰۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور

فاطمه صدر در دیدار با اسدالله عباسی استاندار گیلان در رشت گفت: همچنین یک هزار و ۵۰۰ تاریخ شفاهی از شخصیت‌ها در حوزه دولتمردان، سیاستمداران، ادیبان و اهالی فرهنگ و هنر نیز در سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور نگهداری می شود.

وی در ادامه با تشریح جایگاه و قدمت سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور عنوان کرد: بخش کتابخانه ملی این سازمان قدمت ۹۰ ساله دارد؛ ضمن اینکه سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور عضو فدراسیون بین‌المللی کتابخانه‌های ملی و عضو فدراسیون بین المللی آرشیوهای ملی است.

وی با بیان اینکه این سازمان در دنیا بسیار بیشتر از داخل ایران شناخته شده‌است اضافه کرد: حفظ و نگهداری میراث مستند و مکتوب کشور وظیفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور است که بخشی مربوط به اسناد اداری است.

صدر با بیان اینکه سازمان اسناد و کتابخانه ملی در اصطلاح حافظه ملی ایران نامیده می‌شود اظهار کرد: تمام منابع ایران شناسی و اسلام شناسی در خارج از کشور با تولید به هر زبانی و منابع غیرکتابی شامل فیلم، صوت و انواع صفحات گرامافون در این سازمان نگهداری می‌شود.

وی با اشاره به نگهداری تمام اسناد سازمان برنامه و بودجه از دهه‌های گذشته، امور استخدامی و وزارت نفت و غیره در سازمان یادشده ادامه داد: اطلاع دستگاه‌ها از وظایف این سازمان و همکاری آنان ضرورت دارد.

معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور بیان کرد: به غیر از نگهداری اسناد اداری کشور تعدادی اسناد تاریخی از دوران قاجار و پهلوی نیز در این سازمان نگهداری شده‌است.

وی با بیان اینکه اسناد ضمن نگهداری در سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور بر اساس مصوبات شورای اسناد ملی تعیین تکلیف و ارزش‌گذاری شده و بعد از فرآیند ضدعفونی ثبت و ضبط می‌شوند ادامه داد: همه اسناد در فرآیندی دیجیتال شده و در کتابخانه دیجیتال کشور که بزرگترین کتابخانه کشورست نگهداری می‌شوند.

صدر خواست تا در شهرهای با قدمت و دارای منابع و اسناد هویت بخش کشور، مردم با کمک متولیان برای تحویل اسناد تشویق شوند تا پس از دریافت، اسناد با استانداردهای لازم ضدعفونی و نگهداری شوند؛ ضمن اینکه به صورت امانت نیز حاضر به نگهداری اسناد هستیم.

وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور به مردم معرفی شود

استاندار گیلان نیز با اشاره به جایگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور در حفظ و نگهداری اسناد هویت بخش ایران گفت: وظایف و فعالیت این سازمان با استفاده از افراد تاثیرگذار و با همکاری رسانه‌ها باید بیش از پیش به مردم معرفی شود.

اسدالله عباسی با بیان اینکه نگهداری اسناد هویت‌دار اهمیت زیادی دارد و موجب حفظ فرهنگ و هویت هر ملت می‌شود اضافه کرد: بازدید دانش‌آموزان از سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان برای شناخت و آگاهی آنان از وظایف این سازمان در دستور کار متولیان قرار گیرد.

وی نگهداری نسخه‌های خطی و تاریخ شفاهی شخصیت‌ها در حوزه‌های مختلف را از کارهای ارزشمند سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور خواند و بر ضرورت همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها با مدیریت سازمان اسناد و کتابخانه ملی در گیلان تاکید کرد.

عباسی در خاتمه برای رفع مشکلات و مسائل مربوط به سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان قول مساعد داد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت تغییر کرد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • نگهداری ۴۲هزار نسخه خطی در سازمان اسناد وکتابخانه ملی کشور
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان