Web Analytics Made Easy - Statcounter

سپرده سرمایه گذاری آتیه طلایی 3 بانک مسکن امکان جدید به منظور پس انداز طیف مشتریان فراهم می کند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، به تازگی و با راه اندازی حساب سپرده سرمایه گذاری آتیه طلایی 3 برای جذب سپرده ها و پس اندازها با محوریت طیف گسترده مشتریان، امکان تازه ای به منظور بسترسازی برای گسترش فرهنگ پس انداز به واسطه این امر فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپرده سرمایه گذاری آتیه طلایی 3 بانک مسکن با ترویج هدف پس انداز با هدف احیا و گسترش این فرهنگ در بین مشتریان بانک، تامین آتیه و دستیابی به سرمایه بالاتر از محل تجمیع منابع خرد در دوره بلندمدت بدون محدودیت سنی را برای سپرده گذاران فراهم می کند. از مهمترین مزایای این حساب می توان به امکان انتخاب مبالغ و زمان واریزی بعد از افتتاح حساب توسط مشتری و همچنین عدم اعمال جریمه در صورت تغییر در زمان و مبالغ واریزی اشاره کرد.

بهره مندی از بالاترین نرخ سود سپرده های مدت دار در چارچوب مقررات جاری بانک مرکزی در طول مدت سپرده گذاری و امکان افتتاح حساب های متعدد (حقیقی یا حقوقی) به جهت مدیریت در استفاده از منابع ایجاد شده در حساب ها و امکان انتقال حساب به بستگان نزدیک مطابق با مقررات موجود از دیگر مزایای این حساب است.

یکی از مهمترین مزایای این حساب برای جوانان و سپرده گذاران استفاده از مدل های افتتاح و واریز همزمان حساب سپرده آتیه طلایی 3 با حساب پس انداز مسکن جوانان است که منجر به تزاید بازده ایجادی برای صاحبان این حساب ها و مشتریان بانک مسکن می شود. در واقع با افتتاح این حساب، دارندگان حساب مسکن جوانان می توانند توام با سرمایه ایجاد شده در حساب آتیه،به جهت دسترسی به منابع مالی بیشتر در زمان خرید مسکن از قدرت خرید بیشتری در بازار معاملات املاک برخوردار شوند.

سپرده سرمایه گذاری آتیه طلایی 3 ماهیتا از نوع سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی با قابلیت واریز و برداشت است. برای این حساب نیز صدور کارت بانکی و استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک امکان پذیر است و مدت سپرده گذاری از یک تا 20 سال متغیر و به انتخاب مشتری است. حداقل مبلغ برای افتتاح حساب آتیه طلایی سه 200 هزار تومان است و سود سپرده های سرمایه گذاری ماهانه محاسبه و به صورت اتوماتیک در پایان روز ابتدای هر ماه به حساب دارندگان این حساب واریز می شود.

سایر ضوابط و مقررات مانند انتقال حساب،افتتاح حساب مشترک،افتتاح توسط مادر و ... مشابه با قوانین و مقررات در خصوص سپرده های مدت دار است. در این حساب همچنین قابلیت واریز وجوه به صورت یکجا،ماهانه و ترکیبی امکان پذیر است که متقاضیان می توانند با مراجعه به شعب و یا سایت بانک مسکن از جزییات این موضوع مطلع شوند.

بانک مسکن با هدف گسترش فرهنگ پس‌انداز به عنوان یکی از مسیرهای اصلی تامین مالی مسکن اقدام به راه‌اندازی حساب سپرده سرمایه‌گذاری آتیه مسکن کرده است

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افتتاح حساب حساب سپرده بانک مسکن پس انداز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۰۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح جلسه این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت حساب واحد خزانه که با حضور مدیران وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، با تأکید بر تکلیف قانونی به همه دستگاه‌ها برای اجرای قانون و ایجاد حساب واحد خزانه اظهار داشت: بر اساس بند «ج» تبصره ۱۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف به بستن حساب‌های فرعی ارزی و ریالی در بانک‌های خصوصی و دولتی و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی بوده‌اند و موظفند کلیه دریافت‌ها و پرداخت‌های خود را فقط از طریق حساب‌های افتتاح شده نزد بانک مرکزی انجام دهند.

به گزارش خانه ملت، وی افزود: در راستای تحقق منویات رهبری در خصوص اصلاح ساختار بودجه و انضباط بخشی به بودجه عمومی کشور، توجه به این بند قانونی مورد پیگیری کمیسیون قرار گرفت و بر اساس آخرین گزارش‌ها در سال ۱۴۰۲ اکثر دستگاه‌های اجرایی به طور کامل این قانون را اجرایی کرده اند و عمده حساب‌های فرعی باقی مانده متعلق به دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان بیمه سلامت و شرکت‌های تابعه وزارت نفت بوده است.

خضریان با بیان اینکه اجرای حساب واحد خزانه پشتوانه مدیریت بودجه است و بهره‌مندی از این ابزار منجر به انضباط بخشی به مسایل مالی دولت، شفافیت، ارتقاء و پایداری مالی بودجه خواهد شد، افزود: استقرار کامل حساب واحد خزانه مزایای مهمی دارد. از جمله اینکه دولت با استفاده از حساب واحد خزانه دولت می‌تواند نقدینگی خود را بهبود داده و به تعادل بودجه‌ای نزدیک‌تر شود. این امر باعث کاهش نیاز به استقراض از منابع خارجی و در نتیجه کاهش هزینه‌های استقراض می‌شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی ادامه داد: با ایجاد حساب واحد خزانه دولت می‌تواند درآمد‌ها و هزینه‌های خود را سامان بخشد، نقض بودجه را کاهش دهد و در نهایت برنامه‌های توسعه‌ای را بهبود ببخشد. ضمن اینکه این امر باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود و به حسابرس‌ها و سایر نهاد‌های مربوطه امکان می‌دهد عملکرد مالی دولت را بهبود بخشند.

خضریان با بیان اینکه کاهش خطرپذیری مالی دولت خواهد شد، گفت: با استقرار حساب واحد خزانه، دولت می‌تواند مدیریت خطرپذیری مالی خود را بهبود بخشد. این سیستم به دولت این امکان را می‌دهد تا برنامه‌های مالی خود را به طور دقیق‌تر برنامه‌ریزی کند و مدیریت نقدینگی را بهبود بخشد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس گفت: سازمان بیمه سلامت ۴۰۰ حساب فعال در یکی از بانک‌ها دارد که مجموعاً رقمی بالغ بر ۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این حساب‌ها وجود دارد که مربوط به وام کارکنان درمان و حساب‌های متفرقه و ... می‌باشد. ضمن اینکه این حساب‌ها بدون داشتن مجوز از حساب خزانه و با نرخ سود ۷ درصدی در حساب پشتیبان تشکیل شده‌اند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با توجه به پایان مهلت مقرر برای تعیین تکلیف این حساب‌ها یعنی پایان سال ۱۴۰۲ در این جلسه تأکید شد به صورت فوری و تا پایان اردیبهشت‌ماه این حساب‌های نزد بانک مرکزی متمرکز شود. در غیر این صورت بانک مرکزی راساً اقدام به بستن این حساب‌ها و انتقال آن به حساب واحد خزانه خواهد کرد. همچنین مقرر شد در همین مهلت مقرر حساب‌های خالی نیز کامل بسته شود و کارگروهی با محوریت دیوان محاسبات و با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت بهداشت و وزارت نفت تشکیل شود و این کارگروه به حسن اجرای مصوبه فوق نظارت کرده و گزارش آن را به کمیسیون ارائه کند.

دیگر خبرها

  • طلافروشان حتما بخوانند/ جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • حساب نانو آلپاری [راهنمای موفقیت در “binary option”]
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد