Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بافت فرسوده ارومیه جان هزاران نفر از ساکنان این مناطق را در برابر حوادث طبیعی همچون زلزله تهدید می‌کند مردمان این مناطق با چالش‌های متعددی مواجه هستند که ضرورت بازآفرینی شهری در آنها ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه ، توسعه شهرنشینی، طولانی شدن مدت زمان سکونت در شهرها، افزایش جمعیت و در نهایت پایان عمر بناهای شهری موجب شده است تا همواره بخشی از شهرها با عنوان بافت فرسوده شناسایی شوند که از حداقل امکانات شهرنشینی برخوردار بوده و با تمرکز جمعیتی بالا عمدتاً پذیرای قشر ضعیف و متوسط جمعیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بافت فرسوده در محله‌های قدیمی ارومیه به‌ویژه در هسته مرکزی شهر، کوچه پس کوچه‌های اطراف آرامگاه عرب‌باغی، خیابان باکری، حسین‌آباد، علی‌آباد، وکیل‌آباد و ناحیه به عنوان کانون استقرار جمعیت و مرکز تجاری سکونتگاه‌های ارزشمندی با غنای فرهنگی، اجتماعی و معماری به وجود آورده است.

 فرسودگی بافت‌های قدیمی و حاشیه ارومیه یکی از مهمترین معضل‌های مربوط به فضای شهری ارومیه است، با ورود به کوچه‌های قدیمی و نگاهی اجمالی به خانه های مناطق دارای بافت فرسوده زنگ خطری که بیخ گوش ساکنان این محلات است و جان هزاران جمعیت ساکن در این محلات را تهدید می‌کند را می‌توان با تمام وجود حس کرد.

توانایی تخریب و نوسازی مجدد خانه خود را ندارم

لطفی یکی از شهروندان ارومیه‌ای که به همراه خانواده‌اش در خانه‌ای با بافت فرسوده زندگی می‌کند اظهار داشت: توانایی تخریب و نوسازی مجدد خانه خود را ندارم.

وی بیان کرد: در شرایط فعلی اقتصاد اولویت اغلب خانواده‌ها تأمین نیازهای تغذیه است بنابراین بازسازی و تعمیر منزل در اولویت‌های آخر قرار می‌گیرد.

لطفی عنوان کرد: چندین بار تصمیم گرفته‌ایم که با اخذ تسهیلات از بانک‌ها اقدام به نوسازی و مقام‌سازی کنیم اما درصد سود بانک‌ها به قدری زیاد است که جرأت و توانایی چنین کاری را نداریم، گذشته از آن دریافت تسهیلات بانکی برای نوسازی سخت است و سخت‌تر از آن باز پرداخت تسهیلات است.

سیفی از دیگر شهروندان در این خصوص بیان کرد: هر سال تصمیم می‌گیریم که سال آینده اقدام به نوسازی خانه می‌کنیم اما با بالا رفتن ثانیه‌ای مصالح ساختمانی توانایی مالی برای نوسازی خانه‌ها در مناطق محروم باقی نمی‌ماند.

وی خود را کارگر ساختمانی عنوان کرد و گفت: اکثر مردمانی که در این مناطق و خانه‌های فرسوده زندگی می‌کنند کارگر هستند و هیچکدام توانایی تخریب و نوسازی ندارند.

30 شهر گیلان دارای محدوده مصوب بافت فرسوده شهری است روند کُند اجرای طرح بازآفرینی شهری/ بافت فرسوده به بمب ساعتی تبدیل شده است فرماندار کرمان: 1500 هکتار بافت فرسوده در شهر کرمان داریم

سیفی بیان کرد: حمایتی هم از سوی مسئولان ذیربط وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد شخصی از این حمایت اطلاع کافی ندارد.

تسریع پرداخت تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده شهری ضروری است

 استاندار آذربایجان‌غربی در این خصوص اظهار داشت: تخصیص اعتبارات لازم برای پروژه‌های بازآفرینی و نیز سرعت بخشی به پروژه‌های شهرسازی نویدبخش جهش در این حوزه‌ها است.

محمدمهدی شهریاری عنوان کرد: متأسفانه مردم اطلاع کافی از تسهیلات نوسازی ندارند بنابراین باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی لازم صورت گیرد و شرکت عمران شهرهای جدید باید نسبت به سرعت بخشی به روند توسعه شهر جدید گلمان اهتمام جدی داشته باشد.

توجه به بافت‌های فرسوده شهر را ضروری است

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی توجه به بافت‌های فرسوده شهر را ضروری دانست و اظهار داشت: اجرای طرح تفصیلی برای کلانشهر ارومیه همراهی و هماهنگی ارگان‌های دولتی و مجموعه شهرداری و شورای شهر را می‌طلبد .

 حجت‌الاسلام سیدسلمان ذاکر بیان کرد: تسریع در خدمات‌رسانی به سکونتگاه‌های غیر رسمی ارومیه و ارتقاء سطح زندگی شده و حل مشکلات مناطق محروم موجب رضایتمندی مردم از نظام و انقلاب است.

 وی بر ارائه متوازن و عادلانه خدمات در مناطق مختلف شهر تأکید کرد و گفت: رشد و پیشرفت یکسان در تمامی نقاط شهر مطالبه مردم ارومیه است.

انتهای پیام/7548/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بافت فرسوده فرسوده شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۱۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل

معاون قضایی دادگستری کل استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۳ هزار و ۴۰۰ پرونده با موضوع ساماندهی و تعیین تکلیف بافت های فرسوده در دادگستری اردبیل در جریان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یوسف خدادادی صبح امروز در رفع مشکلات حدنگاری در شهرستان گرمی اظهار داشت: با افزایش 45 درصدی صدور اسناد تک برگی برای زمین های زراعی در سال جدید شاهد ارتقای عملکرد در این بخش خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای برنامه تحول و تعالی قضائیه و رفع مشکلات اولویت دار در زمینه حدنگاری اراضی کشاورزی و آخرین وضعیت حدنگاری اراضی زراعی در شهرستان گرمی جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال با حضور مسئولان و مدیران برگزار شد تا مسائل و مشکلات در این زمینه حل و فصل شود.

معاون قضایی دادگستری کل استان اردبیل با اشاره به اولویت اجرای قانون حدنگاری در دستگاه قضایی و اهتمام به اجرای دقیق و کامل آن تصریح کرد: اجرای قانون حدنگاری و تثبیت مالکیت از طرفی سبب شفافیت شده و از بروز فساد و وقوع جرم پیشگیری می کند و از طرفی نیز در کاهش اختلافات ملکی و میزان ورودی پرونده ها به محاکم بسیار موثر است.

خدادادی بیان کرد: این موضوع در شورای حفظ حقوق بیت‌المال تا حصول اهداف نهایی به جد پیگیری می‌شود.

وی افزود: در سایه ایجاد همکاری و هماهنگی مابین دستگاه های مرتبط  پیشرفت های خوبی در موضوعات مختلف از جمله صدور اسناد زراعی محقق شده است به طوری که در سال گذشته به طور میانگین 19 درصد اسناد رسمی صادر شده است که در سال جدید این رقم به 30 درصد افزایش یافته است و تلاش می شود تا پایان سال جاری این رقم به 45 درصد برسد.

جانشین رئیس کل دادگستری در شورای حفظ حقوق بیت‌المال اظهار کرد: در شهرستان گرمی اراده جدی بین مسئولان شهرستانی برای اجرای کامل قانون حدنگاری وجود دارد و انتظار می رود در سایه هماهنگی لازم به هدف گذاری های ترسیم شده در راستای صدور اسناد زراعی در این شهرستان دست یابیم.

خدادادی بیان کرد: در خصوص بافت‌های مسکونی نیز تصمیمات لازم گرفته شده است به طوری که 3 هزار و 400 پرونده در این راستا در حال حاضر در حال رسیدگی است که هماهنگی لازم برای تسریع در صدور اسناد برای این زمین ها نیز انجام گرفته است.

وی گفت: مشکل عمده در تسریع در صدور اسناد زراعی کمبود نیروی انسانی واحد ثبتی و عدم وجود اداره ثبت در بخش انگوت است که این موضوع نیز در جلسات کمیته استانی مطرح می شود تا نسبت به رفع این مشکلات نیز اقدام لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است