Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، جعفرامین مقدم، سرپرست معاونت خدمات شهری یزد در اولین نشست کمیته فنی و بررسی طرح جامع مدیریت پسماند شهرداری یزد گفت: طرح جامع مدیریت پسماند به عنوان مبنایی برای کلیه برنامه‌ها، بودجه بندی‌ها و اقدامات سال‌های آتی در حوزه مدیریت پسماند است.

او افزود: تدوین طرح جامع مدیریت پسماند برای یک افق بلند مدت و ادامه دار، در نقش چراغ راه آینده مدیریت پسماند به حساب خواهد آمد و سبب تحول در نحوه مدیریت پسماند شهری و حفظ محیط زیست خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت خدمات شهری یزد در ادامه بر ضرورت تعادل مطالعه برروی حلقه‌های فرایند پسماند تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به اهمیت نحوه مدیریت پسماند در حوزه مدیریت شهری، طرح جامع می‌بایست با نگاه آینده نگاری تدوین شده و از تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین به صورت علمی و عملی برخوردار باشد.

او اضافه کرد: توجه به ظرفیت‌های اقلیمی و شرایط خاص شهر یزد در تدوین طرح جامع باید با تدبیر درست و مطالعات دقیق و تطبیقی، مطابق با استاندار‌های روز دنیا و به دور از طرح‌های کلیشه‌ای انجام پذیرد به طوری که بتواند پاسخگوی نیاز سال‌های آینده شهر میراث جهانی باشد.

در ادامه این نشست، مشاور طرح ضمن تشریح اقدامات انجام شده، گفت: طرح جامع مدیریت پسماند در چهار فاز پیش بینی شده که تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در فاز یک این طرح داشته ایم که شامل نمونه برداری به تفکیک منابع تولید و همچنین نمونه برداری از مقصد بوده است.

در این نشست محمد رضا کوچک زاده معاون اداره کل محیط زیست استان، مهدی مختاری مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی، محمد تقی قانعیان عضو هیات علمی گروه مهندسی بهداشت محیط و حمید رضا رحیمدل رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد حضور داشتند و نکاتی در خصوص تدوین طرحی جامع وکامل برای مدیریت پسماند شهرداری ارائه کردند.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت پسماند حفظ محیط زیست مدیریت شهری طرح جامع مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۲۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی

 به دنبال فراخوان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز و انجمن‌های محیط زیستی مبنی بر پاکسازی ساحلی رودخانه کارون و دعوت از عموم شهروندان اهوازی جهت مشارکت در این برنامه تعدادی از فعالان و دوستداران طبیعت نسبت به پاکسازی محیط اقدام نمودند.

صغری رستمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اهواز در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از حضور داوطلبانه دوستداران محیط زیست در این برنامه گفت: اجرای این گونه برنامه‌ها در راستای فرهنگ سازی برای توجه به مقوله پسماند و جلوگیری از آلودگی‌های محیط زیست است و خواستار مشارکت همه اقشار جامعه در این گونه حرکت‌های زیست محیطی شد.

وی افزود: امروزه یکی از مهمترین معضلات در بخش پسماند در استان، کشور و حتی جهان، پلاستیک است که باید برای کاهش آن و جایگزین با موادی که سریعتر تجزیه و آسیب کمتری به محیط زیست بزنند، اقدام کنیم.

رستمی ادامه داد: باید به کودکان یاد داد که ما نه تنها زباله‌ها را در طبیعت رها نمی‌کنیم، بلکه زباله‌های رها شده را هم جمع آوری می‌نماییم تا طبیعت زیبایمان را از وجود ناپاکی‌ها پاکسازی نماییم.

 این مراسم از کوچکترین فعال محیط زیست نیز با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان