Web Analytics Made Easy - Statcounter

روشنی با بیان اینکه تقریبا ۶۰ تا ۷۰ درصد میزان آلایندگی‌ها به منابع متحرک مربوط است، اظهار کرد: منابع متحرک اعم از خودروها، موتور سیکلت‌ها و کامیون‌ها از منابع متحرک آلاینده در سطح شهر تهران هستند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفتگو با موضوع آلودگی هوا در تهران با محسن روشنی، مدیریت بخش پایش کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران به صورت تلفنی گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محسن روشنی با اشاره به آلودگی هوا هر ساله در آذر و دی ماه دچار آلودگی هوا در کالانشهر هامی شویم، گفت: شهر تهران از نظر جغرافیایی موقعیت خاصی دارد. باد کمی در شهر می‌وزد.

تعداد بسیار زیادی منابع آلاینده از قبیل موتور سیکلت ها، خودرو‌ها و صنایع وجود دارد. ما هر ساعت و هر روز به میزان خیلی زیادی تولید و فشار آلاینده‌ها را در هوای شهر تهران داریم.

در روز‌های سرد سال هم، چون ارتفاع لایه مرزی کم می‌شود بستر مناسبی ایجاد می‌شود که غلظت آلاینده‌ها افزایش پیدا کند و وقتی باد نیاید، خواه ناخواه این آلودگی که تولید می‌شود در هوای شهر انباشته می‌شود و ما دچار روز‌هایی می‌شویم که شرایط آلودگی در آن وجود دارد.

مدیریت بخش پایش کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران با بیان اینکه برای رفع و یا کاهش آلودگی باید به دنبال منابع آلاینده هوا باشیم، اظهار کرد: ما نمی‌توانیم کوه شمال تهران را به عنوان مانع برداریم. از طرفی ساختمان‌هایی که در غرب و شمال غرب تهران هستند مانع ورود باد نیستند. ما باید به دنبال منابع تولید کننده آلودگی هوا باشیم. در تهران منابع تولید آلودگی هوا زیاد هستند.

تعداد زیادی موتورسیکلت در سطح شهر داریم که اکثرا تکنولوژی دهه ۷۰ ژاپن را دارند و معاینه فنی شان جدی گرفته نمی‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با جلوگیری از آلاینده ها، می‌توان انتظار داشته باشیم در تمام ماه‌های سال جلوی آلاینده‌ها گرفته خواهد شد، گفت: ما باید ببینیم در دنیا از نظر کارشناسی، علمی و کاربردی چه عملی را انجام می‌دهند که از میزان آلایندگی شان کاهش پیدا می‌کنند. قطعا یکی از راه‌های مهم افزایش تعداد و کیفیت وسایل حمل و نقل عمومی و پارک و فضای سبز است.

روشنی متذکر شد: متاسفانه امسال به خاطر شرایطی که پیش آمده مردم مجبور هستند از وسایل نقلیه شخصی خود بیشتر استفاده کنند و این علی حده شده و عامل کوچکی نیست.

وی با بیان اینکه تقریبا ۶۰ تا ۷۰ درصد میزان آلایندگی به منابع متحرک مربوط است، اظهار کرد: منابع متحرک اعم از خودروها، موتور سیکلت‌ها و کامیون‌ها از منابع متحرک آلاینده در سطح شهر تهران هستند. البته برای همه شهر‌های بزرگ دنیا اینگونه است.

مدیریت بخش پایش کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران با اشاره به اینکه رفع آلاینده‌ها به صورت بلندمدت راهکار وجود دارد، عنوان کرد: ما باید به سمت وسایل نقلیه‌ای که استاندارد بروزتری دارند برویم. در صنایع هم باید کنترل بهتری داشته باشیم و میزان آلایندگی باید کمتر شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آلایندگی هوا هوای تهران هوای آلوده هوا میزان آلایندگی منابع متحرک آلودگی هوا آلاینده ها شهر تهران هوای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۲۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به خدمه سکوی متحرک در آب‌های عسلویه انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان گلستانی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیرو اعلام اضطرار شناور «سان دک» به مرکز فرعی جست و جو و نجات دریایی عسلویه مبنی بر بیماری یک نفر از خدمه، پس از هماهنگی لازم شناور ناجی ۲۰ به موقعیت اعزام شد.

وی بیان کرد: شناور ناجی پس از رسیدن به موقعیت و تحویل گرفتن فرد بیمار به سمت پایگاهش بازگشت.

رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: شناور اعزامی پس از رسیدن به اسکله پارس عسلویه فرد بیمار را به آمبولانس مستقر در اسکله تحویل داد.

گلستانی یادآور شد: دریانوردان در صورت مواجهه با شرایط اضطرار باید در اسرع وقت با سامانه تلفنی ۱۵۵۰ مراکز جست و جو و نجات دریایی تماس حاصل کنند.

کد خبر 6096183

دیگر خبرها

  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا
  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • امدادرسانی به خدمه سکوی متحرک در آب‌های عسلویه انجام شد
  • هوای تهران پاک شد
  • کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت
  • هوای تهران پاک شد