Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@03:23:54 GMT

آموزش بیمه کردن پرسنل و کارمندان

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۲۵۳۳

آموزش بیمه کردن پرسنل و کارمندان

حق بیمه ۳۰ درصد از حقوق کارمند است که ۲۳ درصد آن را کارفرما پرداخت می کند و مابقی از حقوق ماهیانه کسر می شود. بر اساس قوانین بیمه، کارفرما در صورت پرداخت نکردن حق بیمه کارمندان در زمان مقرر جریمه می شود.

بنابراین، یکی از مهم ترین وظایف کارفرما بیمه کردن کارمندان است که در ادامه مراحل آن را بررسی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخذ کد کارگاهی

هر کارفرما بعد از راه اندازی کسب وکار خود حداکثر تا ۱۵ روز وقت دارد برای دریافت کد کارگاهی بیمه و بیمه کردن پرسنل خود به نزدیک ترین شعبه تامین اجتماعی مراجعه کند.

کد کارگاهی یک عدد ده رقمی است که به کارگاه های دارای کارفرما و پرسنل تحت پوشش بیمه تعلق می گیرد. سه رقم اول این کد شعبه را مشخص می کند، سه رقم بعدی نوع فعالیت کارگاه را نشان می دهد و چهار رقم آخر آن مربوط به شماره پرونده است.

بررسی کارگاه توسط بازرس بیمه

بعد از ارائه مدارک لازم برای دریافت کد کارگاهی، بازرس بیمه به منظور بررسی صحت اظهارات کارفرما از کارگاه بازدید می کند و گزارش خود را در اختیار شعبه بیمه قرار می دهد.

 در صورتی که مشکلی وجود نداشته باشد کد کارگاهی بیمه بعد از طی شدن مراحل اداری لازم صادر می شود.

نام نویسی پرسنل

این مرحله در صورتی ضروری است که کارمند قبلا بیمه نشده است و کد بیمه نداشته باشد. در این صورت، فرد باید با مدارک شناسایی به شعبه مربوط به کارگاه مراجعه کند و اعلام کند که در این کارگاه مشغول به کار شده است.

این فرد سپس یک کد بیمه دریافت می کند و سابقه بیمه او شروع می شود.

کارمندی که قبلا بیمه شده باشد نیازی به نام نویسی ندارد. این فرد فقط باید به شعبه بیمه مراجعه کند و کد ملی خود را به کارشناس ارائه کند. همچنین با دیدن آموزش ویدیویی سوابق بیمه تامین اجتماعی در لینک مربوطه، می توانید به صورت آنلاین سوابق خود را مشاهده کنید.

تنظیم و ارسال لیست بیمه کارمندان

این لیست شامل اطلاعات مربوط به پرسنل است. کارفرما به منظور بیمه کردن پرسنل خود موظف است هر ماه این لیست را در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار دهد.

مراحل تنظیم و ارسال لیست بیمه به صورت اینترنتی

کارفرما برای ارسال لیست بیمه پرسنل به صورت اینترنتی باید مراحل زیر را طی کند:

مراجعه به آدرس samt.tamin.ir وارد کردن نام کاربری و رمز عبور انتخاب گزینه بارگذاری لیست بیمه از منوی عملیات بارگذاری اطلاعات مربوط به کارگاه و پرسنل کلیک کردن روی گزینه ارسال به شعبه مراحل تنظیم و ارسال لیست بیمه از طریق نرم افزار

کارفرما به منظور بیمه کردن پرسنل خود می تواند با مراجعه به آدرس http://www.tamin.ir نرم افزار تنظیم لیست بیمه را دانلود کند. استفاده از این نرم افزار شامل مراحل زیر است:

اجرا کردن نرم افزار و کلیک کردن روی گزینه مشخصات کارگاه در قسمت اطلاعات پایه انتخاب کردن گزینه جدید و وارد کردن اطلاعات کارگاه یا شرکت در فرم مربوطه بازگشت به قسمت اطلاعات پایه و انتخاب کردن گزینه مشخصات کارکنان کلیک کردن روی گزینه جدید و تکمیل اطلاعات پرسنل انتخاب کردن گزینه لیست ماهانه از قسمت عملیات کلیک کردن روی گزینه جدید و وارد کردن لیست بیمه و اطلاعات مربوط به آن در صفحه مربوطه تکمیل فرم ریزکارکرد پرسنل کلیک کردن روی تهیه دیسکت در فرم لیست های ماهانه کارگاه ها به منظور ذخیره شدن اطلاعات به صورت یک فایل تحویل حضوری فایل به بیمه یا ارسال آن از طریق آدرس samt.tamin.ir پرداخت حق بیمه

در این مرحله از بیمه کردن پرسنل، یک شناسه پرداخت صادر می شود که کارفرما می تواند مبلغ آن را به صورت اینترنتی و با استفاده از درگاه های بانکی پرداخت کند.

حق بیمه ای که کارفرما به تامین اجتماعی پرداخت می کند بخشی از سوابق بیمه محسوب می شود. مشاهده سوابق بیمه برای اطمینان از جمع شدن سوابق بیمه و پرداخت حق بیمه توسط کارفرما ضروری است.

در حال حاضر، امکان بررسی و مشاهده سوابق بیمه به صورت غیرحضوری فراهم شده است. پرسنل به این منظور می توانند یکی از روش های زیر را انتخاب کنند:

مراجعه به آدرس https://account.tamin.ir/auth/login و وارد کردن کد ملی و رمز عبور دانلود اپلیکیشن تامین اجتماعی شماره گیری کد *4*1420#

در پایان باید بگوییم یکی از مهم ترین وظایف کارفرما بیمه کردن پرسنل است. هر کارفرمایی موظف است هنگام تنظیم لیست حقوق، سهم بیمه مربوط به کارکنان را بر اساس قوانین مربوط به بیمه محاسبه کند و این مبلغ را در زمان مقرر به حساب سازمان بیمه تامین اجتماعی واریز کند.

پربیننده ترین عکس شوکه کننده از یک نانوایی در تهران احتمال جهش خطرناک قیمت مسکن در۱۴۰۰ سوییت‌های منطقه ۱۰ تهران چند؟ قیمت جدید خودرو پراید (شنبه ۲۰ دی) یارانه دی‌ماه امشب واریز می‌شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نام نویسی بیمه سوابق بیمه بیمه پرسنل بیمه کارمندان کد کارگاهی بیمه بازرس بیمه کلیک کردن روی گزینه ارسال لیست بیمه تامین اجتماعی کد کارگاهی سوابق بیمه نرم افزار وارد کردن حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۲۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بر لزوم ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در استان تاکید و اظهار کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند و باید برای محدودیت‌هایی که در استان وجود دارد، استثنا قائل شویم.

فرهاد ناصری‌نیا امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از نخبگان جامعه کارگر و تولید استان که در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: امروز در جنگ اقتصادی قرار داریم و حساسیت جنگ اقتصادی برای مسؤولان حوزه اقتصاد و کارگران روشن است. 

وی ادامه داد: در همه مولفه‌های اقتصادی که منجر به توسعه می‌شوند، اگر استان‌های زاگرس‌نشین مانند لرستان متفاوت دیده نشوند، اتفاق‌های برجسته‌ای در حوزه اشتغال نخواهد افتاد.

او با بیان اینکه تا وقتی معافیت مالیاتی، اعتبارات تبصره‌ای، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری به استان تعلق نگیرد، سرمایه‌گذار رغبتی برای سرمایه‌گذاری نخواهد داشت، افزود: کارگاه‌های زودبازده و کوچک در پایداری اشتغال موثرند، اما باید چند موضوع را در نظر داشت و آن اینکه بازار فروش را برای تولیدکنندگان این کارگاه‌ها مهیا و دست واسطه‌گران را در فرآیند فروش کوتاه کنیم.

وی تاکید کرد: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگران موتور پیشران اقتصاد جامعه هستند
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • توانایی پرداخت مزایای کارگران شهرداری دهدشت فراهم نیست
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد