Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین مقدم گقت: 25 نقطه دیگر در شهر یزد تعریف و نحوه اصلاح و هدایت روان آبها در این نقاط طراحی شد که تا پایان سال توسط مناطق پنج‌گانه اجرایی و به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر امین مقدم در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: براساس گزارش‌های هواشناسی و ادارات مرتبط با آن با تغییراتی که در اقلیم و آب و هوا ایجاد شده است با یک مدل جدید بارندگی روبرو هستیم به گونه‌ای که بارندگی در زمان کم و با سرعت زیاد انجام می‌شود که این مدل موجب جاری شدن روان‌ آب‌ها در سطح شهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در زمان بارندگی لاجرم آبگرفتگی را خواهیم داشت اما مهم این است که در کوتاهترین زمان و با سرعت این روان آب‌ها به خارج از شهر و مسیرهایی که از قبل طراحی شده هدایت شوند و شهرداری یزد با تجربه‌ای که از بارندگی‌های سال قبل داشت و براساس برنامه خوبی که تدوین شد به ترمیم و اصلاح نقاط بحرانی و همچنین ایجاد کانال جهت هدایت روان آب‌ها در سطح شهر پرداخت.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری یزد عنوان کرد: برای دفع آب‌های سطحی و رفع آبگرفتگی در سطح شهر تعداد زیادی چاه جذبی در مناطق مختلف شهر یزد حفر شده و همچنین تعداد قابل توجهی نیز مسیرهای هدایت آب به سمت بیرون از شهر ایجاد شده است، برای نمونه میدان همافر که دارای مشکل جدی در زمینه آبگرفتگی بود با اقداماتی که صورت گرفت خوشبختانه نسبت به گذشته به وضعیت مطلوب‌تری رسید.

امین مقدم ادامه داد: طرح جامع جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی یزد تهیه شده که در حال بروز رسانی و اصلاح است و با ارتباطی که حوزه معاونت عمرانی و زیر بنایی و مناطق شهرداری با مشاوران دارند طراحی‌هایی جهت دفع آب‌های سطحی انجام و در نتیجه اجرایی می‌شود و امیدواریم با اقداماتی که انجام شده و در حال انجام نیز هست در بارندگی‌های آینده نسبت به دفعات قبل با کمترین میزان آبگرفتگی در سطح شهر مواجه باشیم.

وی در تشریح طرح‌های مصوب و اجرایی در خصوص دفع و جمع آوری آبهای سطحی گفت: تاکنون اقداماتی درخصوص دفع و هدایت روان آبها در مناطق مختلف شهر صورت گرفته که مطلوب به نظر می‌رسد اما به منظور سهولت تردد و افزایش بهره وری همشهریان در مواقع بارندگی، با همت مدیران مناطق 25 نقطه دیگر تعریف و نحوه اصلاح و هدایت روان آبها در این نقاط طراحی شد که تا پایان سال توسط مناطق پنج‌گانه اجرایی و به بهره برداری خواهد رسید.

امین مقدم اضافه کرد: از سال گذشته تا کنون 713 حلقه  چاه جذبی با اعتباری بالغ بر 52 میلیارد ریال در نقاط مختلفی از شهر با تشخیص مناطق شهرداری حفر شده که در کاهش حجم آبگرفتگی معابر بسیار موثر بوده است از دیگر اقدامات دیگر انجام شد نیز می‌توان به عملیات اصلاح شیب و آسفالت ،کانال کشی و لوله گذاری اشاره کرد که با توجه به نظر مناطق و طرح ارائه شده توسط مشاور اجرایی شده اشت.

وی ادامه داد: در منطقه یک برای اصلاح شیب و لوله‌گذاری در شش نقطه تعریف شده 9 میلیارد و 600 میلیون ریال، در منطقه دو برای 6 نقطه اولویت‌دار  12 میلیارد ریال، در منطقه سه با چهار نقطه تشخیص داده شده پنج میلیارد و 300 میلیون ریال و در منطقه چهار با 6 نقطه تعریف شده 10 میلیارد و 500 میلیون ریال و بافت تاریخی نیز با اصلاح 6 نقطه بحرانی در زمان بارندگی مبلغ پنج میلیارد و 100 میلیون ریال هزینه شده است.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری یزد تصریح کرد: یکی از مسائل جدی بافت تاریخی است که با توجه به ثبت رسیدن در میراث جهانی باید حفاظت جدی تر از آن داشته باشیم، هم اکنون دو طرح پژوهشی در حوزه فاضلاب بافت تاریخی در حال انجام است، چاه‌های جذبی در این منطقه ایجاد شده و تمام تلاشمان این است که از جاری شدن روان آب‌ها و ایجاد آبگرفتگی در منطقه بافت تاریخی جلوگیری کنیم این موضوع به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و خوشبختانه در بارندگی‌های اخیر نیز با مشکل جدی در این زمینه مواجه نبودیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: هدایت روان آب بافت تاریخی میلیون ریال سطح شهر امین مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی

بابک محمودی افزود: از تاریخ ۱۲ تا ۱۹ اردیبهشت، استان‌های  آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، بوشهر، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر سامانه بارشی قرار گرفتند و دچار سیل یا آبگرفتگی شدند.  

وی با اشاره به ۱۶۳ مورد عملیات امداد و نجات نیروهای جمعیت هلال احمر ادامه داد: در این مدت به ۹ هزار و ۶۶۳ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، ۲۳۶ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۴۰ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت، ۲۳۷ نفر اسکان اضطراری داده شدند، ۴ هزار و ۸۰۴ قوطی کنسروجات، ۴ هزار و ۸۳۲ کیلوگرم برنج، ۴ هزار و ۴۷ کیلوگرم نایلون هزار و ۲۶۱ بسته غذایی، ۲ هزار ۸۶ تخته پتو، ۸۳۲ تخته، ۶۱۵ کیلوگرم حبوبات، موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۰۴ ست شست‌وشو، ۳۸۲ ست بهداشتی، و ۵۸ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین مردم این مناطق توزیع شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد :۲۸۷ تیم عملیاتی متشکل هزار و ۲۰ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به ساکنان این مناطق  امدادرسانی کردند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اصلاح ۴۴ نقطه از گره‌های ترافیکی مشهد تا پایان سال جاری
  • تلاش پاکبانان تبریز برای رفع آبگرفتگی معابر و حجم تاسف بار زباله
  • امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • آبگرفتگی شدید معابر تبریز بعداز بارش شدید باران
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • آبگرفتگی معابر در سنندج
  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • ادعای هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه یزد صحت ندارد