Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@12:33:51 GMT

تشکیل فرهنگسرای گفت‌وگو در مشهد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۴۰۷۴

تشکیل فرهنگسرای گفت‌وگو در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: با هدف بسط فرهنگ گفت‌وگو در شهر مشهد، نهادی دائمی برای این امر مقدس ذیل عنوان «فرهنگ‌سرای گفت‌وگو» ایجاد خواهد شد.

صدرا یوسفی با بیان این مطلب، اظهار کرد: فرهنگ‌سرای «گفت‌وگو» مبتنی بر ادبیات غنی ایرانی-اسلامی با لزوم گفت‌وگو به ‌ویژه با در نظر داشتن مشی گفت‌وگو محورانه و مداراگرانه امام رضا(ع) تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: کمتر دیدگاهی یافت می‌شود که منکر ضرورت گفت ‌وگو باشد. این مقوله به ‌ویژه در شهر مشهد به‌ واسطه وجود دیدگاه‌های فرهنگی و اجتماعی متفاوت، یک ضرورت غیرقابل انکار است و همگان بر این مهم صحه می‌گذارند.

معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: با این حال چنان که باید شاهد گفت‌وگو میان جریانات مختلف فکری از یک‌ سو و نخبگان شهری و عموم مردم از سوی دیگر نیستیم.

یوسفی تصریح کرد: مسلما گفت‌وگو مانند سایر پدیده‌های اجتماعی برای رشد، گسترش و تثبیت، به ‌بستر مناسبی نیاز دارد و تا مادامی که این بستر فراهم نباشد، امکان ظهور و بروز آن میسر نخواهد شد. به ‌تعبیری هر جا فضایی شکل گرفته، حیاتی هم لاجرم وجود خواهد داشت.

وی اضافه کرد: بدین ترتیب علاوه بر پیش ‌نیازهای روحی و روانی شخصی و جمعی برای گفت‌وگو، نیاز به ‌سازوکار اجرایی و بستر مناسب برای عملیاتی شدن این امر احساس می‌شود تا با ایجاد فضای گفت‌وگو، حیات و زیست مبتنی بر این امر شکل گیرد.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: عدم وجود فضای فیزیکی مناسب گفت‌وگو منجر به ‌قرار نگرفتن در افق‌های گشوده می‌شود و نتیجه منطقی این روند نیز عدم نگاه مشترک به ‌مشکلات مبتلابه شهری و... است.

یوسفی اظهار کرد: باید مکان‌های متنوعی را برای گفت‌وگو در نظر گرفت؛ این مکان‌ها، امکان‌هایی برای تنفس ارتباطی شهری ‌اند و شکل‌گیری حوزه عمومی در بستر زمان را میسر می‌کنند. همچنین تأسیس این فرهنگسرا، کمبود سرانه مراکز فرهنگی و اجتماعی شهر، افزایش بستر تعاملات شهری و ارتقا فعالیت ‌های اجتماعی و فرهنگی را جبران می‌کند. همچنین فرهنگسرای گفت‌وگو می‌تواند به ‌کانون تخصصی «گفت‌وگو» در شهر مشهد بدل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۴۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود. او متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ‌التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده است.

بنابراعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیزدهمین کاروان فرهنگی ورزشی جاده ولایت میهمان خوزستانی‌ها
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • تشکیل ۱۲ کمیته فرهنگی برای برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی ها در البرز
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟
  • حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است/ هیئت‌های اندیشه‌ورز با حضور حداکثری نخبگان در استان‌ها تشکیل شود
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود