Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد شریف دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران اسلامی در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، در پاسخ به سوالی درباره ساز و کار نهاد اجماع ساز جدید اصلاح طلبان برای انتخابات سال ۱۴۰۰ اظهار داشت:‌ بعد از انتخابات مجلس یازدهم شورای هماهنگی اصلاح‌‌طلبان به این فکر بود که ساز و کاری را برای تدوین راهبردهای آینده اصلاح طلبان و نحوه شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ طراحی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جلسه کمیته سیاسی شورای هماهنگی چندین ماه این بحث ادامه داشت و از بقیه صاحبنظران هم دعوت به عمل آمد و آنها هم نظرات خودشان را گفتند و در نهایت از جمع‌بندی به عمل آمده، عنوان شد که اصلاح طلبان باید یک نهاد اجماع‌ساز را ایجاد کنند.

شریف با بیان اینکه چیزی که در ابتدا تصویب شد این بود که تمام احزاب عضو شورای هماهنگی به علاوه ۱۰ نفر از شخصیت های ملی در این نهاد حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد:‌ ولی بعداً یک اصلاحیه خورد و قرار شد که آن ده نفر متغیر از ۱۰ تا ۱۵ نفر باشد و برای انتخاب آنها هم به این صورت عمل شود که خود شورای هماهنگی ۵ نفر از اعضای خود را انتخاب کرده و به آقای خاتمی معرفی کرد و قرار شد که آقای خاتمی هم چند نفری را به این جمع پنج نفره اضافه کند و این جمع که به احتمال زیاد ۷ یا ۹ نفر خواهند بود، اقدام به انتخاب این ۱۰ نفر اشخاص حقیقی بکنند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که آیا این ساز و کار موجب اختلاف در انتخاب افراد حقیقی نخواهد شد، گفت: برای اینکه این مشکل پیش نیاید قرار شد که انتخاب این ده نفر را یک کار گروهی انجام دهد و بعداً به آقای خاتمی معرفی شوند که اکثریت اعضای کارگروه از اعضای شورای هماهنگی هستند که طی یک رای گیری انتخاب شده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اگر خاتمی یکی از این گزینه های انتخاب شده را مورد تایید ندانست این فرد حذف خواهد شد؟ تصریح کرد: چنین بحثی مطرح نشده و یک کار جمعی صورت می‌گیرد و از اول هم تاکید آقای خاتمی این بود که کار به صورت تشکیلاتی و با محوریت شورای هماهنگی باشد و بحثی از حذف افراد نیست و این دوستان به یک جمع‌بندی می‌رسند تا اشخاص ملی غیرحزبی را انتخاب کنند.

شریف با بیان اینکه که در شورای سیاستگذاری افرادی بودند که شخصیت ملی نداشتند و این به عنوان یک نقطه ضعف شناسایی شد، تصریح کرد: این تصمیم، به نوعی اصلاح آن آیین نامه هست تا شخصیت هایی که حضور دارند در تراز ملی باشند.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت این نهاد اجماع ساز با پارلمان اصلاحات که مدتی پیش مطرح بود، خاطرنشان کرد: پارلمان اصلاحات فراگیری کشوری داشت و بنا بر این بود که یک جمع ۴۰۰ یا ۵۰۰ نفره به انضمام اعضای شورای هماهنگی و شورای مرکزی احزاب اصلاح‌طلب معرفی شوند و ساز و کارش با چیزی که الان اتفاق می افتد متفاوت بود.

وی با بیان اینکه این نهاد اجماع ساز مبتنی بر تمرکزگرایی است و دبیران کل احزاب و نمایندگان تام الاختیار احزاب در شورای هماهنگی با حدود ۱۰ نفر از اشخاص حقیقی هستند، گفت: پارلمان اصلاحات انتخاب وسیع‌تر و کشوری‌تری بود و قرار بود در استان‌ها هم شورای هماهنگی استان‌ها نمایندگانی را معرفی کنند و خود احزاب هم از اعضای شورای مرکزی‌شان حدود ۵ نفر را معرفی کنند ولی طرح پارلمان اصلاحات در همان ماده ۹ که در مورد ترکیب پارلمان اصلاحات بود متوقف شد.

شریف با تاکید بر اینکه این نهاد اجماع‌ساز کل انتخابات ۱۴۰۰ را اعم از ریاست جمهوری و شوراها مدیریت می‌کند، خاطرنشان کرد: در مورد اینکه شخصیت‌های حقیقی در استان ها حضور داشته باشند بحثی نشده و چون به صراحت بر شخصیت ملی تاکید شده، ممکن است تعدادی از این افراد در استان ها حضور نداشته باشند و جلسات در تهران تشکیل شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصلاح طلبان همبستگی احزاب انتخابات مجلس خاتمی سیدمحمد خاتمی اصلاحات پارلمان اصلاحات نهاد اجماع ساز شورای هماهنگی اصلاح طلبان آقای خاتمی ساز و کار استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ در این مراسم نمایندگان شورای نگهبان و هیات اجرایی، سه نامزد و‌یک نماینده نامزد از دو‌حوزه انتخابیه، مدیرکل و معاونان صداوسیمای اصفهان حضور داشتند دستورالعمل‌های ضبط مناظره‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی و نحوه پخش آن مطرح شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه سمیرم و لنجان ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.

بر این اساس دو نماینده به مجلس شورای اسلامی راه می‌یابند. از ۱۳اردیبهشت تبلیغات نامزدهابه مدت یک هفته آغاز خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

صداوسیمای مرکز اصفهان هفته آینده از هر نامزد سه مناظره ۶۰دقیقه‌ای ضبط می‌کند که ۱۳ اردیبهشت در سیمای استانی پخش خواهد شد.

هشت برنامه تبلیغاتی در رادیو ۱۵/۴۰ و ۱۹/۲۰ و ۱۲ برنامه مناظره در ساعات ۱۳ و ۲۳ پخش خواهد شد.

سیما‌ی اصفهان هم از ۱۶ تا ۱۹ اردیبهشت در ساعات ۱۵/۳۵ و ۲۰/۳۵ هر روز برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها را پخش خواهد کرد.

پخش مناظره‌ها هم در سیما از ۱۳ اردیبهشت در ساعات ۱۳ و ۲۲ تا ۱۹ اردیبهشت پخش می‌شود.

صداوسیما براساس قانون جدید انتخابات بطور یکسان برنامه‌های تبلیغاتی و مناظره آنها را پخش می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • تست شخصیت با کلید؛ انتخاب کلید دلخواه از شخصیت پنهان شما می گوید!
  • قرعه کشی پخش مناظره‌های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان